Bilferie i Canada, Canadas fjell og fjorder - Totem Peaks

 • Destinasjon
  Canada
 • Avreisested
  Vancouver
 • Priseksempel
  fra kr 14.895,-
 • Varighet
  17 dager
 • Avreise fra:
  05-11-2018
 • Avreise til:
  30-09-2019
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Bilutleie

Opplev det beste av Canada på bilferie fra Vancouver


En fantastisk bilferie i vestlige Canada, som tar deg med til Rocky Mountains, vinområdene i Okanagan Valley, heldags fergetur langs kysten av Canada fra Prince Rupert til Port Hardy og de fine byene Victoria og Vancouver. Denne bilferien kommer du aldri til å glemme!
Tid: Fra mai og ut september
Pris: Fra 14 895,-

Bestill din bilferie i Canada


Reiserute
(To netter på hotell før eller etter bilferien er inkludert i prisen)
DagStrekningKm
1Ankomst Vancouver 
2Vancouver 
3Vancouver – Pentincton395
4Penticton – Revelstoke280
5Revelstoke – Banff280
6Banff Nasjonalpark 
7Banff – Jasper285
8Jasper – Prince George375
9Prince George – Smithers370
10Smithers – Prince Rupert350
11Prince Rupert – Port Hardyferge/hotell
12Port Hardy – Campbell River240
13Campbell River – Victoria270
14Victoria – Vancouver 70 + ferge
15Avreise fra Vancouver 
* Enkelte datoer vil overnatting være på ferge og andre i Port Hardy. 

Program:
Om du har valgt to netter først i Vancouver, forskyver programmet under seg tilsvarende.  Alle som reiser til Banff og Jasper nasjonalpark må betale avgift for dette på $10 for en person pr bil, $20 for to personer. Kan kjøpes på flyplass, inngang til parkene og utvalgte turistinformasjoner.

Dag 1 – Ankomst Vancouver

Sjekk inn på hotellet og hent din kopi av Jonview Canada kartbok i resepsjon. Resten av dagen er til fri disposisjon. Overnatting i Vancouver. 

Dag 2 – Vancouver
Hele dagen kan nytes i Vancouver. Her er noen forslag til steder å besøke: Stanley Park, the MacMillian Planetarium, Chinatown, Gastown, Granville Island, Capilano Suspension Bridge, Grouse Mountain og Stanley Park. 

Denne dagen kan du også bli med til Pacific Coast Rainforest hvor laks finner veien opp elvene og hvor naturen byr på naturlige "katedraler" og trær som er over 500 år gamle. Denne guidede turen er storslagen. Et av høydepunktene er Capilano Canyon. Overnatting i Vancouver. 

Dag 3 – Vancouver – Pentincton 
Kjør gjennom Okanagan Valley, kjent for flotte frukthager, strender og varmt og tørt klima. Overnatting i Pentincton. 

Dag 4 – Pentincton – Revelstoke 
Bruk morgenen til å nyte Okanagan Valley, før du kjører videre mot Revelstoke. På veien passeres spektakulære fosser, ruvende fjelltopper og flotte innsjøer. Overnatting i nærheten av Revelstoke. 

Dag 5 – Revelstoke – Banff 
Kjør gjennom Glacier National Park og Rogers Pass på vei til de kanadiske Rockies. Yoho National Park markerer grensen mellom provinsene, et av parkens høydepunkter er Kicking Horse Pass. Før du kjører til Banff, anbefaler Amerikaspesialisten et stopp ved Lake Louise. Overnatting i Banff. 

Dag 6 – Banff National Park
Dagen er åpen til å utforske Banff og utenforliggende områder. Vi anbefaler et besøk på Banff Natural History Museum. Andre alternativer er elverafting eller en båttur på Lake Minnewanka.  Du kan bli med på 4-timers raftingtur på Kananaskis elven - en spennende opplevelse for de fleste. Turen er guidet og det passer for store og små. Strykene er gradert til 2-3. Utstyr og det du trenger er inkludert. Overnatting i Banff. 

Dag 7 – Banff – Jasper 
Kjør til Jasper via spektakulære Icefields Parkway. Amerikaspesialisten anbefaler et stopp ved Peyto Lake på veien. Her er det mange fotomuligheter, med snøkledde fjelltopper og fossefall.  Bli med på en kjøretur på Columbiaisbreen. Columbiaisbreen som ligger mellom Banff og Jasper dekker et område på 325 kvadratkilometer og er massivt. Turen med spesielle kjøretøy tar ca 1.5 timer. Overnatting i Jasper. 

Dag 8 – Jasper – Prince George 
Fra Jasper kjører du Yellowhead Highway forbi Mount Robson, Rocky Mountains høyeste fjelltopp, og inn i skogområdet til nordre British Columbia. Derfra følger du Fraser River nordover gjennom Cariboo Region. Overnatting i Prince George. 

Dag 9 – Prince George – Smithers
Dagens kjøretur er i villmarken på innsiden av fjellområdene. Overnatting i Smithers. 

Dag 10 – Smithers – Prince Rupert
Kjør langs vakre Skeena Rivers Valley til den aktive byen, Prince Rupert. Overnatting i Prince Rupert. 

Dag 11 – Prince Rupert – Port Hardy 
Nyt dagen om bord på BC Ferries langs British Columbias kystlinje. Overnatting i Port Hardy. 

Dag 12 – Port Hardy – Campbell River 
Kjør østover langs Vancouver Island til du ankommer Campbell River, et knutepunkt for laksefiske. Overnatting i Port Hardy. 

Dag 13 – Campell River – Victoria 
Fortsett langs kysten forbi små byer som Curtenay, Qualicum Beach, Parksville og Nanaimo. I Duncan kan du besøke Quw’utsun’ Cultural and Conference i Chemainus og se berømte veggmalerier. Når du ankommer Victoria, hovedstaden til British Columbia. 

Dag 14 – Victoria – Vancouver 
Før du kjører fra sjarmerende Victoria, anbefaler Amerikaspesialisten et stopp i Butchart Gardens. Her er blomster og busker plantet i et gammelt steinbrudd. Bli med på en hvalsafari. Det er en stor opplevelse og i disse farvannene er det flere forskjellige hvaltyper. Turen varer fire timer og dekker en rute på 50-80 km i overdekket båt. Marinbiolog og naturalist er med på turen.
Deretter går turen med med BC Ferries over Strait of Georgia til fastlandet. Overnatting i nærheten av Vancouver International Airport. 

Dag 15 – hjemreise

Reisen inkluderer alle hotellnetter og personlig guidebok, informasjon om stedene og reiseforslag. 

Pris pr person i dobbeltrom:
7 - 21. mai fra 14 895,-
28. mai - 17. september fra kr 17 675,-

Det er mulig med 3/4 personer på rommet, men vær oppmerksom på at det kun er to doble senger - ingen ekstra seng. Ta kontakt for pris ved flere reisende.

Billeie er ikke inkludert.
Leiebil er ikke inkludert i prisene da folk velger svært forskjellige størrelser. Leiebilprisene vi gir inkluderer alle forsikringer og skatter og som regel  får du en tank bensin og mulighet til å være flere sjåfører i prisen. Rom er standard rom på hotellet. Oppgradert hotell vil i mange tilfeller bety en bedre beliggenhet.

Aktivitetspakke fkan vi tilby etter ønske og har mange muligheter.
Inkluderer Stanley Park og North Shore regnskogs Adventure i Vancouver, fire-timers rafting Kannanaskis elven i Banff og 1,5 timer Explorer tur på Columbia Icefields samt tre-timers hvalsafari i Victoria.