Bilferie fra Minneapolis i Midtvesten med Yellowstone

 • Destinasjon
  Minneapolis
 • Avreisested
  Minneapolis
 • Priseksempel
  fra kr 19.995,-
 • Varighet
  15 dager
 • Avreise fra:
  07-07-2018
 • Avreise til:
  30-09-2019
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Bilutleie

Naturskjønn bilferie i Midtvesten fra hyggelige Minneapolis


Minneapolis er den mest skandinaviske byen i Midtvesten. Herfra går bilferien gjennom Nord-Dakota med mye norsk tilknytning. Så fortsetter en historisk tur gjennom indianerreservater og buffaloenes rike på vei mot Mt. Rushmore og Crazy Horse-monumentet. Yellowstone Nasjonalpark besøkes også.
Flyreise fra Norge er inkludert i pakkeprisen.
Bestill din bilferie i Midtvesten

Det er ikke uvanlig å se bjørn, ulv, buffalo, hjort og andre spennende arter. Med sine varme kilder og geysir er Yellowstone en opplevelse. Reisen ender i Denver som ligger ved foten av Rocky Mountains. Denver syder av liv sommerstid med uterestauranter, flotte konserter og aktiviteter for små og store.

Tid: Fra mai ut september
Pris: Fra 19 995,- med fly og hotell
Pris på alternative datoer fåes på forespørsel.
 
DagFraTilKm
1Minneapolis  
2Minneapolis  
3MinneapolisFargo383
4FargoBismarck381
5BismarckMedora261
6MedoraRapid City385
7Rapid City, Crazy Horse, Mount Rushmore  
8Rapid CityCody600
9Cody Yellowstone 
10Yellowstone  
11YellowstoneJackson, Wyoming100
12JacsonLaramie, Wyoming615
13LaramieDenver210
14DenverRetur eller opphold 

Bilferien kan også kombineres med et opphold på ranch.

Dag til dag-program
Dag 1, Minneapolis 
Ved ankomst henter du leiebilen og kjører til ditt hotell. 

Dag 2, Minneapolis 
Minneapolis og St. Paul er tvillingbyer som ligger ved Mississippi.  Fine museer og et hyggelig downtownområde og ikke minst USA's største shoppingsenter Mall of America. 

Dag 3, Minneapolis - Fargo 383 km 
Fra Minneapolis følger du veien nordover forbi Mill Lacs og Brainered. I Fargo ligger the Heritage - Hjemkomstsenter hvor du finner et vikingskip som i 1982 ble seilt blant annet verdens eneste Super Corsair, P-51 D Mustand, Grumman TBM Avanger og Mitsubishi A6M Reisen Zero Fighter.
Bonanzaville kan du se historiske bygninger og hus , museer og antikke biler. 

Dag 4, Fargo - Bismarck 381 km 
Fra Fargo fortsetter du mot Valley City. Du kjører gjennom vakre Sheyenne River Valley - en omvei som viser deg små amerikanske steder og bondeland. Langs elven finner du også åtte historiske broer. Hi-Line broen er den lengste og høyeste og ble tidligere brukte av Northern Pacific Railway. Fra Valley City fortsetter du til Kamestown og videre derfra til Bismarck. I Jamestown ligger det nasjonale buffalomuseet hvor du finner både kunst og informasjon om buffaloflokkene.

Dag 5, Bismarck - Medora 261 km 
Bismarck er Nord-Dakotas hovedstad. Hver høst feires en stor indianer pow-wow her. I Medora kan du se en flott musikal på Burning Hill Amfiteater i sommermånedene. Her finner du også museet North Dakota cowboy Hall of Fame. Er du golfer kan du ta et slag golf på Medoras 18-hulls golfbane som ligger like utenfor byen.
Andre ting du kan gjøre er å besøke Theodore Roosevelt National Park og Badlands. Ranchopphold er også mulig i dette området.

Dag 6, Medora - Rapid City, 385 km 
(Alternativt til Spearfish og overnatte der ekstra natt 328 km)
På veien mot Mt. Rushmore kan du legge veien om Belle Fourche og Spearfish og ta en overnatting her. I Spearfish finner du High Plains Western Heritage Center hvor vi anbefaler et besøk. Overnatting i Rapid City to netter.

Dag 7, Mount Rushmore og Crazy Horse 
Mt. Rushmore er monumentet over fire av USAs presidenter. Du må også se Crazy Horse Memorial som er en hyllest til den opprinnelige urbefolkningen. Crazy Horse var Lakota Sioux-krigeren som vant over general Custer. Monumentet arbeides det stadig på. Du kan også besøke Black Hills som har den største flokken ville bisonokser - ca 1500 stykker.

Dag 8, Rapid City 
Etter fine dager i området rundt Rapid City, går turen gjennom Badlandsfjellene til Cody  - innfallsporten i Yellowstone. Her er et besøk til Buffalo Bill-museet et "must", hvor du lærer om nasjonalparken før du kjører inn i den.

Dag 9, Cody - Yellowstone
Yellowstone Nasjonalpark er den eldste i USA og praktfull. Ved inngangen betales nasjonalparkavgift og du får brosjyrer og informasjon om det du ønsker. Det er mange fine turmuligheter med oppmerkede stier. Du har to dager i parken, og vi anbefaler at du orienterer deg om de forskjellige områdene. Vær forberedt på mange turister og saktegående kjøring og se opp for buffalo i veien!

Dag 10, Yellowstone
Hele dagen i Yellowstone

Dag 11, Yellowstone -  Jackson
På veien nyter du utsikt mot Grand Tetonsfjellene. Stopp og nyt naturen underveis. Ved Inn of Jackson Hole kan du også bli med på raftingtur på Snake River  - en flott naturopplevelse.
Jackson er en ekte cowboyby. Sommerstid er det daglig "shootout" i byen - morsomt innslag. Prøv baren hvor stolene er hestesadler!

Dag 12 Jackson - Laramie
Over prærien fortsetter turen til Laramie for en overnatting.

Dag 13 Laramie - Denver
Reis tidlig så får du mye av dagen i Denver. Denver er flott med parker, gågater, butikker og uteliv. Så her er det lett å trives. Besøk Westernbutikker som er annerledes. Kanskje det arrangeres en konsert eller andre aktiviteter i byen denne dagen.

Dag 14 Denver
Hjemreise eller videre opphold i Denver

Pris:
Dobbeltrom fra 19 995,- 
Barn under 12 år er gratis i foreldrenes rom.

Prisen inkluderer: fly med Icelandair til Minneapolis, fra Denver og 13 overnattinger. Billeie kommer i tillegg og det tilrettelegger vi etter ønske.

Priser per person, oppdatert 7.12.2017
Vår ref:A/HAM


Turen kan gjennomføres fra 20. mai - 15. september.