Floridas Gulfkyst og Orlando

 • Destinasjon
  Florida
 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Priseksempel
  fra kr 17.655,-
 • Varighet
  16 dager
 • Avreise fra:
  06-09-2017
 • Avreise til:
  22-11-2018
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
Fra uberørte Caladesi Island i nord til Fort de Soto State Park i sør er det et vell av flotte strender hvor par og familier kan nyte dagene og oppleve flotte solnedganger. Kombiner reisen med opphold i Orlando, kun 90 minutter unna, og ikke glem å hygg deg i Busch Gardens Tampa Bay – en av Floridas beste fornøyelsesparker.
16 dager med fly, mellomstor leiebil & opphold 8 netter på Gulfkysten og 7 netter i Orlando. Fullsize leiebil inkluderer skatter og nødvendige forsikringer. Ekstra sjåfør, bensin og "roadside" protection ca $10 pr dag kommer i tillegg. Priser for reise i november.

Sunset Vista leilighet med 2 soverom, stue, kjøkken og balkong. Sunset Vista har flotte leiligheter og ligger på stranden. Svømmebasseng  og stedet ligger rett på stranden. Blue Tree Resort i Orlando har ett eller to soverom, stue, kjøkken og terrasse. Ligger i Lake Buena Vista området med kort vei til Disney World, restauranter og butikker i gangavstand.

Pris per person når to reiser sammen fra kr. 17.655,-
3. og 4. person i rom/leilighet fra kr 4.220,-

4* hotel Hyatt Clearwater Beach ligger rett ved flotte Clearwater Beach promenade og er det beste hotellet i Clearwater Beach. Her tilbys alle fasiliteter, inkludert spa, barneklubb, flere restauranter, nydelig bassenganlegg mm. 5* Hyatt Grand Cypress  i Orlando ligger i Lake Buena Vista og er et nydelig hotell med personlig service. Her har de alt av tilbud inkludert tennis, golf, riding, spa og gourmet restauranter. Kort vei til Disney World.
fra 21.695,- per person i dobbeltrom.


3. og 4. person over 2 år på rommet fra 4.860,-.
Vår ref: 682334

6. september er første flyavgang med Icelandair til Tampa med Icelandair! En perfekt rute for deg som vil oppleve et deilig område av Florida. Icelandair flyr hver onsdag og søndag med hjemreise hver mandag og torsdag. Med 56 km lange kritthvite strender og over 361 soldager i året er St. Petersburg og  Clearwater de beste stedene for sol og varme. Clearwater Beach er av Trip Advisor kåret til den beste stranden i USA og St. Pete Beach den 4. beste.

14-dagers kombinasjonsbillett med parkering til Sea World, Aquatica Orlando, Busch Gardens Tampa Bay og Adventure Island fra 1.195,- Barn under 3 år er gratis.