Feriehus i Fort Myers-området, en uke på gulfkysten

 • Destinasjon
  Fort Myers
 • Avreisested
  Fort Myers
 • Priseksempel
  fra kr 12.100,-
 • Varighet
  8 dager
 • Avreise fra:
  01-07-2018
 • Avreise til:
  30-04-2019
 • Overnattingstype
  Feriehus
 • Transportform
  Pakkereise uten transport
Fort Myers området er et av våre favoritt feriesteder! Det er et rolig område og fint for deg som vil ha en avslappende ferie. Her tilbyr vi hus med opptil 4 soverom og flere bad.
Feriehus med 3 soverom, en uke fra kr 12 100,-
Priseksempel i oktober 2018


Se bilder fra Fort Myers og Sanibel

Velkommen til Lee County og reisemålet The Beaches of Fort Myers and Sanibel på Floridas vestkyst. Reisemålet består av et hundretalls øyer og er et paradis for alle som ønsker en aktiv ferie, men samtidig ønsker å nyte den i et rolig tempo.

Området kjennetegnes av flere lokalsamfunn langs kysten, og den lave bebyggelsen minner om et pastellfarget New England. Innbyggerne selv kaller området «det gamle Florida». Ved mange strender er det ingen bebyggelse i det hele tatt, og her gjelder en helt annen puls enn ved strendene i for eksempel Miami.

De større øyene kan nås med bil, mens andre bare kan nås med båt eller sjøfly. Her kan man bade, padle kajakk, snorkle blant sjøkuer, fiske, sykle og dra på delfinsafari.

I Fort Myers området tilbyr vi hus og leiligheter som er i forskjellige områder. Hus i Fort Myers området kan vi tilby med 3 - 4 soverom med sengeplass til inntil 10 personer.  Et godt valg for deg som vil ha en avslappende ferie. Husene vi tilbyr ligger spredt i Fort Myers området og alle er store og har svømmebasseng med screen over.

The Beaches of Fort Myers har noen av Floridas flotteste strender og mange aktivitetsmuligheter. På øyene Captiva Island og Sanibel Island er det for det meste hotell og leiligheter, men en fredfylt og avslappende atmosfære og det er fint å være.
 Fort Myers Beach og andre større steder med aktiviteter, restauranter og barer er ca 15 minutters kjøretid unna. Prøv «Fat Tuesdays» eller «Squiggies Diner».

Attraksjoner i nærheten er Henry Ford og Thomas Edisons vinterhjem som er museum. Skjellsankere kan sanke skjell på Sanibel islands strender.

Feriehus med 3 soverom, en uke fra kr 12 100,-

(Feriehus kan variere i forhold til bildene, da de ulike husene er ulikt innredet).