Påske i Florida og Orlando

 • Destinasjon
  Florida
 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Priseksempel
  fra kr 11.215,-
 • Varighet
  9 dager
 • Avreise fra:
  25-03-2018
 • Avreise til:
  03-04-2018
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly

Påske i Florida på Floridas Gulfkyst og spennende Orlando


Nyt strender, solnedganger, shopping, fornøyelsesparker og gode restauranter - glem Kvikklunsj, klister og og tursekk. Reis på en kombinasjonstur med Florida og Orlando i påsken. 
Tid: 25. mars - 3. april
Pris: Fra 11 215,-


Nyt de flotte strendene fra uberørte Caladesi Island i nord til Fort de Soto State Park i sør. Her kan både par og familier nyte dagene og oppleve flotte solnedganger.

Kombiner Floridas gulfkyst med opphold i Orlando, kun 90 minutter unna. Glem ikke å hygge deg i Busch Gardens Tampa Bay – en av Floridas beste fornøyelsesparker.

Reisen er på åtte dager med fly og opphold - fire netter på gulfkysten og fire netter i Orlando.
Leiebil bestilles som tillegg i den størrelsen du måtte ønske.

3* Alden Beach Resort ligger på stranden på St. Petersburg Beach.  Pool Side ett-soveroms leilighet på ca 61m², har også minikjøkken i tillegg til separat soverom og balkong.  Hotellet har svømmebasseng og flere restauranter, beachbar og spisesteder med alt fra enkle retter til gourmet.

Blue Tree Resort i Orlando har ett eller to soverom, stue, kjøkken og terrasse. Ligger i Lake Buena Vista området med kort vei til Disney World, restauranter og butikker i gangavstand.

Priser pr person for fly og opphold i samme leilighet:
Dobbeltrom - leilighet15 510,-
Tremannsrom - leilighet12 650,-
Firemannsrom - leilighet11 215,-
Ingen ytterligere barnerabatt bortsett fra barn under 2 år 

Vår ref: 687036/HAM

Icelandair har en perfekt rute for deg som vil oppleve et deilig område av Florida. Icelandair flyr hver onsdag og søndag med hjemreise hver mandag og torsdag. Med 56 km lange kritthvite strender og over 361 soldager i året er St. Petersburg og  Clearwater de beste stedene for sol og varme. Clearwater Beach er av Trip Advisor kåret til den beste stranden i USA og St. Pete Beach den 4. beste.

14-dagers kombinasjonsbillett med parkering til Sea World, Aquatica Orlando, Busch Gardens Tampa Bay eller Adventure Island fra 1.195,- Barn under 3 år er gratis.