En oase på Floridas gulfkyst - Captiva, Fort Myers

 • Destinasjon
  Fort Myers
 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Priseksempel
  fra kr 10.470,-
 • Varighet
  8 dager
 • Avreise fra:
  01-07-2018
 • Avreise til:
  30-04-2019
 • Overnattingstype
  Leilighet
 • Transportform
  Fly
Et av våre favorittsteder I Florida er flotte Captiva Island som ligger utenfor Fort Myers, på vestkysten av Florida. Her finner du et eget paradis med nydelige strender. Det er et rikt liv i sjøen hvor du blant annet kanskje får se manateer (sjøku). På vakre South Seas Island Resort kan du bo i hotellrom eller leiligheter.
Tid: Hele året
Pris fra 11 350,-, priseksempel i perioden 15.9 - 5.12.2018


Se bilder fra Fort Myers og Sanibel

På South Seas Island Resort tilbyr vi hotellrom og leilighet med 1, 2 eller 3 soverom.  Hotellrom tar to personer, leilighet med ett soverom inntil fire personer, to soveroms Beach Villa tar inntil seks personer og tre-soveroms Bayside Villaer tar inntil åtte personer.
Beach Villaene ligger på sørenden av området med «boardwalk» rett til stranden og med basseng og griller på fellesområdet. Det er et utmerket alternativ. Det er to soverom, to bad, stue og kjøkken og balkong med utsikt over strand og hav. Leiligheten er på ca 95 m². Har man små barn kan to familier lett dele leiligheten.

Bayside Villaene ligger mot bukten nær resepsjonsområdet og er ideelt for to familier eller større grupper. Her er det plass til inntil 8 og det er to soverom og bad oppe, stue, kjøkken og et soverom og bad nede. Balkong med utsikt mot bukten og mangroveskogen.
Det er vaskemaskiner og tørketromler i fellesområdet for hver bygning.

Det er et stort område med golfbane, butikker, flere restauranter, nydelige bassengområder og hygge. Her kan du våkne om morgen og nyte soloppgangen mens du plukker skjell på en fantastisk skjellstrand – et av de fineste steder å plukke skjell. Dagene kan nytes med aktiviteter eller bare avslapping og du vil virkelig få en ferieopplevelse av de sjeldne.

En uke her kan gjerne kombineres med andre steder i Florida og det kan vi skreddersy.

Priser pr person:
1-soveroms leilighet, når to reiser sammen fra kr 11 350,-
2-soveroms Beach Villa når fire reiser sammen fra kr 10 470,-

$35 (kan bli endret) pr natt i Resort Fee kommer i tillegg for leiligheten og må betales lokalt.

Inkludert:
Fly fra Oslo til Miami t/r, overnatting som over i syv netter og leiebil med forsikringer og skatter inkludert: Fullsize leiebil når to reiser sammen, standard SUV når fire reiser sammen.  Vår ref: 684072.
Priseksempel gjelder for avreise mellom 15. august og 5. desember og varierer på avreisedato.