Floridas Gulfkyst - USAs beste strender

 • Destinasjon
  Florida
 • Avreisested
  Oslo Gardermoen
 • Priseksempel
  fra kr 11.370,-
 • Varighet
  16 dager
 • Avreise fra:
  06-09-2017
 • Avreise til:
  30-03-2018
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
Fra uberørte Caladesi Island i nord til Fort de Soto State Park i sør er det et vell av flotte strender hvor par og familier kan nyte dagene og oppleve flotte solnedganger. Her kan du nyte deilige dager i rolige omgivelser og vil du ha opplevelser anbefaler vi en tur til Busch Gardens Tampa Bay – en av Floridas beste fornøyelsesparker. Fra Clearwater til St. Petersburg Beach er det en rekke flotte steder.
15 netter fly & hotell fra kr 11.370,- pr person i dobbeltrom.
3. og 4. person over 2 år på rommet fra 3.745,-.
Vår ref: 682334

Her er noen av våre valgmuligheter:

Sirata Beach Resort
Ligger på St. Petersburg Beach og er familievennlig. Her tilbys standard hotellrom og suiter med separat soverom. Deilig basseng mot stranden, lekeplass, trenigsrom, tre spisesteder og bar og stranden er på sitt bredeste.
 Fra kr. 11.370,- 3. og 4. person over 2 år på rommet fra 3.745,-

Sunset Vista
Er leiligheter på stranden på Treasure Island.Alle rom med to soverom og plass inntil 5 personer. En flott mulighet for deg som har med familie og vil ha god plass. Svømmebasseng, boblebad og barnebasseng samt treningsrom. Fra kr 17.935,-
3. og 4. person over 2 år på rommet fra 3.745,-.

Hyatt Regency Clearwater Beach
E
r vårt luksusalternativ. Perfekt beliggenhet på Clearwater Beach som kan skryte av flott strand, lang pir og restauranter og barer i gangavstand. Selvsagt er det et flott anlegg med SPA, svømmebasseng, treningsrom og flere restauranter og barer. Store rom, fra 60m2. Fra kr 25.475,-
3. og 4. person over 2 år på rommet fra 3.745,-.

6. september er første flyavgang med Icelandair til Tampa med Icelandair! En perfekt rute for deg som vil oppleve et deilig område av Florida. Icelandair flyr hver onsdag og søndag med hjemreise hver mandag og torsdag. Med 56 km lange kritthvite strender og over 361 soldager i året er St. Petersburg og  Clearwater de beste stedene for sol og varme. Clearwater Beach er av Trip Advisor kåret til den beste stranden i USA og St. Pete Beach den 4. beste.

14-dagers kombinasjonsbillett med parkering til Sea World, Aquatica Orlando, Busch Gardens Tampa Bay og Adventure Island fra 1.195,- Barn under 3 år er gratis.

Bestill billeie hos oss sammen med reisen!