Herlig skiferie i Whistler, vinterferien 2019

 • Destinasjon
  Whistler
 • Avreisested
  Oslo
 • Priseksempel
  fra kr 19.990,-
 • Varighet
  9 dager
 • Avreise fra:
  16-02-2019
 • Avreise til:
  25-02-2019
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
Er du glad i stå på ski? Da anbefaler vi at du legger turen til Canada, nærmere bestemt Whistler! Whistler er kåret til verdens beste skisted flere ganger og det er kombinasjonen av mye snø og et yrende uteliv som er årsaken!
Legg årets vinterferie til Whistler!
Whistler Mountain og Blackcomb ligger på Canadas vestkyst to og en halv times kjøring nord for Vancouver. De to fjellene er knyttet til hverandre med gondol fra fjell til fjell. Til sammen er Whistler og Blackcomb et av Nord-Amerikas største skisteder. Er du glad i pudderføre anbefaler vi reise i januar eller februar.


Tid: 16 - 25. februar 2019
Pris:  Fly, transport, heiskort og hotell fra 19 990,-  må bestilles senest 15. november!Priser pr person i dobbeltrom, vi tilbyr også andre alternativ
Listel Whistler Hotel19 990,-
Vår ref:A/ 690700. 

Prisene inkluderer:
Fly med Iceleandair  t/r Oslo - Vancouver inkludert 2 kolli bagasje (1 koffert +0 ski)
transport t/r flyplass - Whistler
8  netter opphold på valgt hotell
6  av 7 dagers heiskort  - early booking discount er tatt med.


Om hoteller og leiligheter:
Listel hotell ligger i hjertet av Whistler med uteliv og butikker og gangavstand til Whistler heisene, Svømmebaseng, badstu og jacuzzi og Bearfoot Bistro er svært populær.

Delta Whistler Village Suites har stidio rom og leiligheter og ligger i hjertet av Whistler. Leilighetene har fullt kjøkken og stue med gasspeis. Gratis skibuss. Det er utendørs oppvarmet stort basseng, 3 boblebad, treningsrom og gratis internett.

Town Plaza består av tre lodges, Deer, Beer og Eagle Lodge. De ligger ved Whistler Stoll, kort avstand til alt og leilighetene har super beliggenhet.

Er dere flere som reiser sammen tilbyr vi større leiligheter. Kontakt oss for mer informasjon om dette.