Luksus i Karibien - Sandals all inclusive, 50% rabatt!

 • Destinasjon
  Jamaica
 • Avreisested
  Oslo
 • Priseksempel
  fra kr 26.990,-
 • Varighet
  12 dager
 • Avreise fra:
  01-01-2018
 • Avreise til:
  30-10-2018
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
All inclusive Sandals Resorts
Vil du oppleve den ultimate all inclusive ferien skal du velge et av Sandals Resorts som du finner på mange av Karibiens øyer. På flere av Sandals Resorts får du nå 50% rabatt på enkelte romkategorier. Må bestilles senest 28. Februar 2018.
 
All inclusive Sandals Resorts

Vil du oppleve den ultimate all inclusive ferien skal du velge et av Sandals Resorts som du finner på mange av Karibiens øyer.
Hotellene er kun for par. Det er flest muligheter på Jamaica og St. Lucia hvor hotellkjeden har flere hotell å velge mellom og hvor noen av hotellene er spesielle golf resorts og hvor du også kan benytte fasiliteter på flere av hotellene.

Også på Barbados, Grenada, Antigua og to steder på Bahamas kan du nyte deilige dager i luksus. Selv kaller Sandals Resorts seg ultra all inclusive og de tar imot deg på flyplassen, har mange restauranter å velge i, og tilbyr aktiviteter som seiling og golf avhengig av hvilket sted du velger. Du kan kombinere med dager i USA f.eks. i Florida og New York om du ønsker. Vi tilrettelegger reisen for deg på best mulig måte.

Reiseforslag - rabatten er trukket fra:
Tre netter i New York på The Stewart Hotell og 7 netter på Sandals Negril Beach Resort i Grand Luxe Club Level room fra kr 29.600,- pr person. Prisen inkluderer fly med SAS/United Airlines.

Oslo - Montego bay med en natt i London og 7 netter på Sandals Negril Beach Resort i Grand Luxe Club Level room fra kr 26.990,-

Vår ref:682811/12

Om rommene Grand Luxe Club Level med Tranquility Soaking Tub:
Moderne, nytt og lekkert! Disse suitene ligger o områder som heter Coconut Grive, Bamboo og Royal Cottages og ligger mot stranden - flott beliggenhet. Store soverom med stor balkong med stengulv av korallsten, spiseområder, "Tranquility Soaking Tub" for to hvor du kan slappe av mens du nyter utsikten over sjøen. Her har du også egen Concierge som bl.a. kan ordne reservasjoner av spa eller restauranter.