Orlando og Fort Myers Beach - perfekt kombinasjon

 • Destinasjon
  Fort Myers
 • Avreisested
  Kissimmee
 • Priseksempel
  fra kr 13.170,-
 • Varighet
  14 dager
 • Avreise fra:
  15-08-2018
 • Avreise til:
  01-09-2019
 • Overnattingstype
  Leilighet
 • Transportform
  Pakkereise uten transport
En reise til Florida med Orlando og Fort Myers Beach er en stor opplevelse året rundt. Kissimmee/Orlando er underholdningshovedstad nr. 1 og vi anbefaler en kombinasjonsferie med Gulfkysten og de fantastiske strendene. Bestill nå å få gratis Airboat Ride med Wild Florida Airboats!
Ta med barna eller dra på en uforglemmelig voksenferie hvor du kombinerer aktiviteter i Orlando med en uke i Fort Myers på Gulfkysten. Dette er en ferie både små og store vil trives på. 

Tid: Hele året
Pris fra kr 13 170,- per person når fire reiser sammen. 

Se bilder fra Fort Myers og Sanibel

Orlando med sine fornøyelsesparker er et trekkplaster for mange. Men visste du at her kan du også oppleve naturen med Airboat Ride hvor et rikt fugleliv og alligatorer er hovedattraksjonen.
Etter dager i fornøyelsesparker og aktiviteter i Orlando er det deilig å slappe av på Fort Myers Beach.
I vårt tilbud er det inkludert en uke i leiligheter i Kissimmee (i nærheten av Disney World) og en uke i leiligheter ved gulfkysten. Vi har også inkludert to uker med en mellomstor SUV leiebil.

Man kan gjerne være flere personer, vi skreddersyr dette for dere - da man vil  trenge en minivan som leiebil. Pakken inkluderer også en gratis tur med Wild Florida Airboats* (http://wildfloridairboats.com/)

Kissimmee/Orlando er en turistmagnet. Det er barnas paradis, men tiltrekker seg vel så mange voksne. Byen ligger midt i Florida, og er et underholdningssentrum. Her er det aktiviteter og attraksjoner nok til å fylle uker!

Fort Myers ligger som et knutepunkt midt mellom St.Petersburg og Miami. Her finner du Thomas A. Edisons og Henry Fords vinterhjem, som i dag er omgjort til museer i deres ære. Fort Myers byr på aktiviteter som båtturer, seiling og fisking i tillegg til fantastiske strender, natteliv og god sjømat.

Priseksempel:
Pris fra kr 13 170,- per person når fire reiser sammen fra 15.8 - 1.12.2018.
 
Bestiller du sommerferie 2019 tidlig (11 mnd før avreise) gir vi spesielt gode priser!

Prisen inkluderer:
 • Fly Oslo - Orlando med retur fra Miami med SAS på lavest mulige pris med bagasje og måltider inkludert.
 • 6 netter i 2-soveroms leilighet i Orlando
 • 7 netter i 1-soveroms Villa på Pink Shell Resort
 • Mellomstor SUV med forsikringer inkludert
Vår ref. 691379.

Tuscana Resort***+ ligger fint til i Kissimmee like ved Champions Gate i et meget pent område noen kilometer fra Disney World. Stedet har et klubbhus med stort svømmebasseng, kino med 35 seter, trimrom og en Tiki snack bar.

Leiligheter med to og tre soverom. Hver leilighet har fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin og tørketrommel. Kabel TV i soverom og stue. Internetttilgang mot tillegg i prisen. Maks 8 personer i 3-romsleilighetene. I gangavstand ligger det en Publix butikk hvor man kan handle mat.

Pink Shell Resort**** ligger på enden av Estero Island på Fort Myers Beach. Hotellet ligger på en nydelig strand, og et svært attraktivt sted, og dette er en resort hvor du finner alt du kan forvente deg.

Resort fee på USD 35 er inkludert i prisen og dekker frokostbuffet for to personer, to flasker med vann og en Pink Shell strandbag, gratis parking og gratis bruk av solstoler og strandparasoller.

* Vi har et begrenset opplag med billetter