Orlando i vinterferien!

 • Destinasjon
  Orlando
 • Avreisested
  Oslo
 • Priseksempel
  fra kr 7.815,-
 • Varighet
  9 dager
 • Avreise fra:
  16-02-2018
 • Avreise til:
  25-02-2018
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
Reis til varmen i vinter! Fra kun kr 7.815,- per person kan du unne deg en deilig ferie i Orlando! Her er det alltid masse å gjøre, kanskje Disney World, Universal Studios, eller Legoland frister?  
Fly med Icelandair til Orlando er inkludert og du bor i leiligheter i Lake Buena Vista området.
Orlando ligger midt i Florida, og byen er et underholdningssentrum. Her er det aktiviteter og attraksjoner nok til å fylle uker! Orlando er perfekt for alle - her er det mye moro for liten og stor! I Orlando er det alltid masse å gjøre, et vell av spisesteder og veldig bra shopping. For de fleste er det fornøyelsesparkene som frister og du kan velge et utvalg av billetter som vi bestiller for dere. Leiebil anbefaler vi - det gjør oppholdet enklere og man får mer ut av ferien. Det går shuttlebuss til flere attraksjoner også.

Blue Tree Resort**** ligger på et stort område med mye grøntareale og har enkel adkomst fra flyplassen. Her finnes 1- og 2-soveroms leiligheter, fire svømmebasseng og fellesområder. Er bl.a. spillrom, griller, shuffleboard, basketballbane, minigolf, tennsibaner mm. Transport til Disney World, Universal Studios og Sea World er gratis. Store leiligheter med stue, kjøkken, ett/to soverom, 2 bad. Enten utgang til hagen eller balkong. Kort avstand til butikker og restauranter v/Lake Buena Vista så man kan klare seg uten bil her. Et godt alternativ for din ferie i Orlando.

Priser pr person
Når 2 reiser sammen i 1-soveroms leilighet10.735,-
Når 3 reiser sammen i 1-soveroms leilighet 9.195,-
Når 4 reiser sammen i 2-soveroms leilighet 8.665,-
Når 5 reiser sammen i 2-soveroms leilighet 8.155,-
Når 6 reiser sammen i 2-soveroms leilighet 7.815,-

Vi tilbyr billetter til fornøyelsesparkene i tilknytning til reisen.
2 dager - 2 parker i løpet av en 14-dagers periode på Sea World, Aquatica, Busch Gardens eller Adventure Island kr. 1.075,-

3 parker, 3 dager i løpet av en 14-dagers periode på Universal Studios, Island of Adventure og Vulcano Bay kr. 2.660,-

4 dagers Magic Your Way Park Hopper billetter til Disneys fornøyelsesparker EPCOT, Magic Kingdom, Animal Kingdom og Disney Hollywood Studios kr 3.200,-
Du kan besøke flere parker samme dag om du ønsker.