Sør-Amerika

Sør-Amerika er et fascinerende kontinent. Vi som har vært så heldige å få oppleve noe av dette vet hva vi snakker om. Kontinentet er preget av kontraster mellom natur, historie, land og folk, og det rike spekteret av opplevelser er det som fascinerer mest.  
NB! Flere land krever at man har med bevis på reiseforsikring! Ta derfor alltid med en kopi av forsikringsbevis.
 
Med sin sammensatte kultur er Sør-Amerika et spennende kontinent. Den rike Inka kulturen som hadde sitt imperium rundt hovedsetet i Cusco beriker historien, og menneskene i de forskjellige indianerkulturene er vennlige og preget av en strabasiøs hverdag. Samtidig byr Sør-Amerika på storbyer, fest og moro i byer som Rio de Janeiro og Buenos Aires. Skal du reise rundt i Sør-Amerika må du ikke være blind med hensyn til avstander – de er store og man bør ikke gape over for mye på en gang.

Andesfjellene langs hele den vestlige siden av kontinentet byr på spektakulære fjellområder fra vulkaner til enorme granittfjell. Her ligger noen av verdens høyeste fjell og verdens høyeste aktive vulkaner. Jungelområdene i Sør-Amerika er enorme, med et ufattelig rikt dyre og planteliv og med noen av verdens største våtmarksområder med Amasonas som snor seg fra Ecuador i vest til Brasils kyst i øst.

Våre valg av turer i Sør-Amerika:
Vi har lagt opp en rekke turer i Sør-Amerika hvor vi har lagt vekt på god kvalitet og store opplevelser. Vi bruker lokale engelsktalende guider med stor kunnskap og ved valg av overnattingssteder har vi valgt mindre og lokale steder som gjerne er familiedrevet og gir en varm og vennlig atmosfære. Vi mener det er viktig å støtte det lokale samfunn og vise respekt for lokal kultur. Gruppene er også små og det gir muligheter som man ikke får om mange reiser sammen. Turene vi har lagt opp er også aktive, med fotturer som en del av opplevelsen. Om dette er vanskelig kan vi også tilby alternative muligheter.

Vi mener også at variasjon er viktig og har derfor lagt vekt på å velge reiseruter som gir en blanding av opplevelser og som også gir deg fritid til å oppleve noe på egen hånd.
Våre turer er ikke stressende – vi har lagt vekt på å gi deg tid til å svelge inntrykk underveis. 
Se alle tilbud

Rundreise Rio de Janeiro, Búzios og Iguaçu i Brasil

DestinasjonBrasil
Avreise fra:14-01-2017
Avreise til:01-05-2019
Varighet10 dager
PrisFra kr 14.990,-

Via Ferrata i Peru - Sov i fjellene under stjernehimmel!

DestinasjonPeru
Avreise fra:29-07-2017
Avreise til:31-12-2018
Varighet2 dager
PrisFra kr 4.800,-

Rundreise - Det beste av Panama og Costa Rica

DestinasjonCosta Rica
Avreise fra:01-08-2017
Avreise til:31-12-2018
Varighet10 dager
PrisFra kr 23.990,-

Rundreise Ecuador - Opplev Ecuadors høydepunkter

DestinasjonEcuador
Avreise fra:01-11-2017
Avreise til:11-11-2019
Varighet7 dager
PrisFra kr 14.800,-

Jungeltur i Amazonas og storby i Manaus, Brasil

DestinasjonBrasil
Avreise fra:01-11-2017
Avreise til:10-04-2019
Varighet7 dager
PrisFra kr 15.800,-
Se alle tilbud