St. Pete/Clearwater

På Clearwater Beach, Indian Shores og St. Petersburg Beach er strendene brede og fine. Her er det sol 361 dager i året og noen av Floridas beste strender.  Disse er noen av de mest barnevennlige stedene i Florida. Dette er en rekke øyer som er bundet sammen med broer. Enkelte steder er øyrekken veldig smal, andre steder bredere. Det går en hovedvei sørover øyrekken, Gulf Boulevard. Her kan man kose seg på stranden eller kanskje være med på havfiske. Det mangler heller ikke på gode tilbud når det gjelder uteliv.
På Clearwater Beach og sørover langs Gulf Boulevard går det busser på dagtid. I Clearwater er den offentlige stranden et samlingspunkt, her er det Beach volleyball konkurranser, ungdom og et yrende liv i helgene. Offentlige strender finner man også hele veien sørover til St. Pete Beach. Hvert område har sine særegenheter, Bel Air, eksklusivt og med masse privatboliger, IndianRocks Beach leiligheter og småhus om hverandre, Indian Shores hvor det bygges mer og hvor det også er en del restauranter. Ved Madeira Beach er Johns Pass som tiltrekker folk som vil shoppe, fiske, seile, spise og feste. På St Pete Beach ligger de fleste hotellene, med Don Ceasar som det største og beste. Les om USAs beste strender. Fra september 2017 flyr Icelandair til Tampa - en fantastisk mulighet til å komme deg raskt til gulfkysten. Du kan også kombinere med dager i Orlando.

Be om et uforpliktende tilbud til Tampa/Clearwater Beach her.

Aktiviteter og severdigheter:

• Er du spillelysten kan du bli med på Casinocruise fra Clearwater eller Johns Pass lenger sør ved Madeira Beach.
•  Waterfront Arts District i St. Petersburg thar flere spennende museer med bl.a. Museum of Fine Arts og  Salvador Dali Museet
• Ta en dagstur til Caladesi Island State Park i nor eller Fort De Soto Sate Park i sør - begge perler av noen øyer hvor du kan nyte rolige timer med krystallklart vann.
• Sykkelstier og fotturer langs Pinellas Trail er flott for deg som vil være aktiv.
• I den greske buen Tarpon Springs som har vært en viktig by for fiske og produksjon av svamp - finner du små tavernaer og hyggelige steder å spise.
 
 
Se alle tilbud

Floridas Gulfkyst og Orlando

DestinasjonFlorida
Avreise fra:17-01-2018
Avreise til:31-03-2019
Varighet16 dager
PrisFra kr 11.500,-

Bilferie fra New Orleans til Miami - Turquoise Waters & White Beaches

DestinasjonNew Orleans
Avreise fra:15-10-2018
Avreise til:31-03-2020
Varighet11 dager
PrisFra kr 8.430,-

Spesialpris til Tampa, kombiner med cruise eller bil

DestinasjonTampa
Avreise fra:18-10-2018
Avreise til:18-10-2019
Varighet8 dager
PrisFra kr 6.000,-
Se alle tilbud