Rocky Mountaineer - luksustog i Canada

 • Destinasjon
  Canada
 • Avreisested
  Canada
 • Priseksempel
  fra kr 10.995,-
 • Varighet
  3 dager
 • Avreise fra:
  01-08-2017
 • Avreise til:
  31-10-2018
 • Overnattingstype
  Flere forskjellige
 • Transportform
  Tog
Rocky Mountaineer
Rainforest to Gold Rush - 3 dagers tur
First Passage to the West 2 dager/1 natt Vancouver - Calgary
Med Rocky Mountaineer tilbyr vi reisende flere kombinasjoner av togturer gjennom The Canadian Rocky Mountains. Mellom Vancouver og Banff  kan du følge turen "First Passage to the West" og er vår mest populære rute som går over to dager med stopp i Kamloops. "Rainforest to Goldrush" på tre dager tar deg også via Whistler og Quisnel og ender i Jasper. Rutene kan tas begge veier og her er alt inkludert, toget kjører kun på dagtid og man overnatter på hotell.
Dette er mer enn en vanlig togtur. Du kan også få lengre turer som kombinerer buss & tog, og et eksempel er 8 dager/ 7 netters pakker som for 2018 koster fra kr. 21.700,- pr person i dobbeltrom og inkluderer hotell i Vancouver, togturen, dager i Banff og Calgary.

GoldLeaf Service
GoldLeaf Service er det beste tilbudet. Her er det flott utsikt fra glassoverbygde vogner i 2. etasje og gourmetmat blir servert i egen restaurantvogn med egne verter om bord. Snacks og alle drikkevarer er inkludert og det er et stort utendørsområde i eksklusiv vestibyle hvor man  også kan nyte utsikten. Overnatting på de beste hotellene.

SilverLeaf Service
På SilverLeaf Service sitter man komfortabelt med store togvinduer og maten serveres på plassen. Snacks og alle drikkevarer er inkludert og det er et uteområde mellom vognene hvor man kan nyte utsikten. Overnatting på komfortable hotell.
 
Fra Vancouver til Jasper
En flott 3-dagers tur som er variert og hvor du får oppleve både kysten, nydelige Whistler, historie og Rocky Mountains.
Dag 1, Vancouver - Whistler
Med Coast Mountains i bakgrunnen tar denne togturen deg langs fjorden og forbi Howe sundet. Videre gjennom skog og villmark mot Whistler hvor du får tid til å se deg om på ettermiddagen og bor på et komfortabelt hotell. Ta gondolen til toppen av fjellet for å nyte utsikten og gå en tur.

Dag 2, Whistler - Quesnel
Turen går langs Pemberton dalen og langs innsjøene Anderson og Seton. Langskapet forandrer deg og blir villere med bratte fjellvegger på en side og grønne vann på den andre. Nær Quesnel, som var gullrush hovedstad, er det ranchlandskap og gårder. Overnatting i Quesnel.

Dag 3, Quesnel - Jasper
Dagen byr på fantastisk natur med høye fjell, fosser og innsjøer og du befinner deg i Rocky Mountains. Canadiske Rockies høyeste fjell Mt. Robsin kan skues mens togturen videre går nedover til Jasper hvor den avsluttes. Jasper Nasjonalpark er Canadas største og det er fint å tilbringe et par dager her for å nyte naturen.

Det er perfekt å kombinere denne turen med fly til Vancouver og hjem fra Edmonton med Icelandair. Turen kan tas i begge retninger.

Pris pr person fra kr 14.760,- i lavsesong til 31.650,- i høysesong Silver Leaf service.

First Passage to the West
Avreise fra Vancouver eller Banff

Dag 1, avreise fra Vancouver

Avreise tidlig om morgenen fra Vancouver til Kamloops. Turen går gjennom dramatisk terreng med skiftende natur langs Fraser Valley. Her har elven gravet ut dype canyons med fosser og stryk gjennom Goast og Cascade fjellkjedene til steppelandskapet i British Columbias innland. Høydepunkter på turen er Hell's Gate i Fraser Canyon og de bratte og røde fjellsidene langs Thompson elven. Turen avsluttes når Rocky Mountaineer kjører langs Kamloops innsjøen til Kamloops. Overnatting i Kamloops.

Dag 2, Kamloops - Banff
Togturen fortsetter østover gjennom Rocky Mountains og inn i provinsen Alberta. Hele veien er det et fantastisk landskap med racnher, fjell og innsjøer. Høydepunkter denne dagen er Craigellachie hvor den siste delen av Canadian Pacific Railway ble kjørt, turen over Rogers Pass, Kicking Horse Canyon og Spral tunnellene og selvsagt de isbredekte Rocky Mountains med sine hvite fjelltopper. Turen ender i Banff hvor du om kvelden kan hygge deg i byen som sommerstid er svært attraktiv for turister fra alle land og om vinteren tiltrekker seg skifrelste!

Togpakker fra kr 10.995,- per person i lavsesong til 17.580,- i høysesong. Silver Leaf Service.