Totalpakke: California Dreamin'

 • Destinasjon
  California
 • Avreisested
  Los Angeles
 • Priseksempel
  fra kr 10.455,-
 • Varighet
  11 dager
 • Avreise fra:
  07-04-2017
 • Avreise til:
  31-05-2018
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Bilutleie
Totalpakke: Ferie i California
California for barn (video)
Opplev California i år! Med start i Los Angeles får du en unik ferie som passer familier og par. Du får rikelig med tid både i Los Angeles og San Francisco og det beste av Highway 1.
Fra kun 12.990,- pr person får dere i sommer fly t/r Los Angeles, minivan i 11 dager og 11 netter på hotell  i skoleferien


Dere starter med 4 netter i Los Angeles, som gir rikelig med tid til å utforske denne spennende storbyen. Besøk gjerne Farmers Market, med nærliggende fancy kjøpesenter, og både Hollywood og Beverly Hills er et must å få med seg når man er i Los Angeles.
For billig outletshopping anbefales Citadel Outlets, rett syd for sentrum.
 
Etter hektiske dager i Los Angeles setter dere kursen mot San Francisco. Siden highway 1 er best å kjøre fra nord mot sør velger dere den raskere motorveien, I-5 på strekningen nordover. Her er det ikke så mye å se, så man kan lett kjøre hele strekningen (ca 6-7 timer på èn dag), men vi har foreslått et stopp omtrent halvveis, i Coalinga. Her bør dere besøke Harris Ranch, som serverer kortreist kjøtt og gårdsprodukter, noe dyrt, med absolutt verdt det.
 
Dagen etter fortsetter dere til San Francisco hvor vi har foreslått 3 netter på supre Parc 55 i nærheten av Union Square. Husk å forhåndsbestille tur til Alcatraz, dersom dere har tenkt dere dit – det blir utsolgt mange datoer.
 
Etter endt opphold bruker dere et par dager på å kjøre langs Highway 1 sydover i retning Los Angeles igjen. Vi har foreslått stopp i Monterey, besøk gjerne det flotte akvariet her, samt i Solvang, en koselig dansk småby, midt i California og bare et par timer utenfor Los Angeles. Her kan man kose seg med danske navn på veier og butikker, hva med et smørrebrød og en «lille en»?
(For tiden er Highway 1 mellom San Simeon og Monterey ikke kjørbar pga jordras og vi har forslag til fin, alternativ rute)
 
Den siste natten har vi foreslått i Santa Monica. Parker bilen, og nyt det Santa Monica har å by på. På noen minutter er dere ved pieren med sine karuseller og turistsjapper, eller hva med å leie en sykkel og cruise ned langs Venice Beach? Her er det også muligheter for siste shoppinginnspurt på nærliggende shoppingsenter.
 
Hjemreisedagen, flyet går kl 2230, så man kan nyte siste rest av det Los Angeles har å by på før man leverer leiebilen og flyr tilbake til hverdagen.

Før du reiser bør du sjekke veistatus

Priser som gjelder for reise i vinterhalvåret men varierer etter avreisedato:

Fra-priser pr person i delt rom, priseksempel fra 15. august 2017 - 15. juni 2018 - prisene varerer på dato.
Når 4 reiser sammen, ett rom fra kr 10.455,-
Når 3 reiser sammen, ett rom fra  kr 12.455,-
Når 2 reiser sammen, ett rom fra kr 16.450,-

Vår ref: 307622

Prisen inkluderer:
 • Fly Oslo - Los Angeles t/r med Norwegian inkludert måltider, setereservasjon og ett kolli a 20 kg pr person. Fra Bergen, Stavanger og Kristiansand ca kr 300 i tillegg.
 • Hotell i 11 netter
 • Minivan inkludert fri kilometer og nødvendige forsikringer