GO UP

Reisetips til Fort Myers og Fort Myers Beach

Publisert 19.06.19

Her finner du reisetips til Fort Myers og Fort Myers Beach – et spennende og allsidig reisemål for alle, både den aktive, den naturinteresserte, den matglade og familien.
Like utenfor byen Fort Myers ligger Fort Myers Beach. Her finner du en av de beste strendene i regionen, som lett kan måle seg med de karibiske strendene. Hvit puddersand og rolig vann gjør dette til en favoritt hos barnefamiliene. På Times Square er det en mengde restauranter, butikker og barer, og god stemning.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Det arrangeres en rekke festivaler på Fort Myers Beach, blant annet Christmas Boat Parade 1. desember hvert år, og matfestivalen Taste of the Beach i mai. Mange av byens restauranter selger sine signaturretter til ca. 5 USD per stykk fra boder. I Fort Myers arrangeres også Smoke on the Water Barbecue Competition & Music Festival i april. Her er det grillmesterskap mellom lokale entusiaster om å vinne den gjeve tittelen Grand Champion. Du kan smake på deilig grillmat og høre på kul musikk.

Er du aktiv, kan du prøve paddleboard, vannskuter og paraseiling, eller dra på en båttur for å se delfiner.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Lovers Key State Park ligger ikke så langt unna Fort Myers Beach. Disse øyene er kun tilgjengelige med båt. Fantastiske, hvite sandstrender og nydelige omgivelser gjør at dette området er populært for brudepar. Men det er absolutt et sted du bør ta en utflukt til. Lei paddleboard eller kajakk, eller ta en sykkeltur rundt. Er du heldig ser du både delfiner og sjøkuer, i tillegg til et yrende fugleliv.

Fort Myers, som også kalles City of Palms, er det administrative senteret i Lee County. Byen har 65 000 innbyggere, men regnes som en pulserende metropol med vakker natur og både historiske og kulturelle severdigheter. Den hyggelige byen, hvis sentrum går under navnet River District, byr også på gode shoppingmuligheter samt et bredt utvalg av restauranter og natteliv. Det er spesielt mindre butikker – og ikke de store kjedene og utsalgene – man finner i River District.

Her kan du lese mer om hva du kan oppleve i Fort Myers:

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Thomas Edisons og Henry Fords vinterboliger
På Edison & Ford Winter Estates kan du titte inn i noen av de gamle boligene, utforske den flotte hagen med over 1700 planter og besøke museet der du kan lære mer om Fords og Edisons innovative tanker og oppfinnelser. Åpent daglig kl. 9–17.30 (ikke thanksgiving og første juledag)

Murder Mystery Dinner Train
Bli med og løs skremmende mordgåter på Murder Mystery Dinner Train. Toget går fra Colonial Station i Fort Myers. Du får en lang rekke ledetråder som du må huske å notere deg. Når toget ankommer Fort Myers etter litt over tre timer, er det premier til de som har løst mysteriet. Onsdag til søndag hele året, 80 dollar (85 på lørdager), inkludert fem-retters middag, kaffe og te.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Thank God It’s Friday
Den første fredagen i hver måned arrangeres Art Walk i sentrum av Fort Myers. Gallerier, museer og butikker er kveldsåpne fra kl. 18–22 og kan by på spesialutstillinger, aktiviteter og underholdning.
Den tredje fredagen i hver måned arrangeres Music Walk. Musikere og band spiller alt fra jazz til rock og pop på de mange forskjellige utestedene i byen.

Om The Beaches of Fort Myers and Sanibel
The Beaches of Fort Myers and Sanibel består av turistrådet for Fort Myers, Fort Myers Beach, øyene Sanibel og Captiva, Bonita Springs, Estero, Cape Coral, Pine Island, Boca Grande, Outer Islands, Nordlige Fort Myers og Lehigh Acres. De største øyene i området kan nås med bil, mens de mindre øyene kun er tilgjengelige med båt eller sjøfly.
Miami eller Fort Lauderdale ligger kun to timers kjøretur herfra – Orlando ligger tre timers kjøring unna, så en kombinasjonsferie er optimal.

Dette skreddersyr selvsagt Amerikaspesialisten for deg

Ønsker du hjelp eller flere reisetips til Fort Myers og Fort Myers Beach? Kontakt oss

Fort Myers og Orlando kombinasjon
Spesialtilbud til Fort Myers og Captiva Island
Lei feriehus i Fort Myers-området

Anbefalte hotell i Fort Myers Beach:

Pink Shell Beach Resort (4*)
Pink Shell Beach Resort ligger i den nordlige delen av Fort Myers Beach – like ved den kritthvite sandstranden og i gangavstand fra Times Square. Et flott og familievennlig hotell. Tre bassenger, restauranter og spaavdeling. Det arrangeres også volleyball, bål på stranden, «dive-in»-kino i bassenget og kunstworkshops.

DiamondHead Beach Resort (3*)
DiamondHead Beach Resort ligger ved stranden på Fort Myers Beach. Hotellet har basseng, to restauranter og barer. Treningsrom, tennisbane og vannsportaktiviteter.

GullWing Beach Resort (3*)
GullWing Beach Resort ligger på den sørlige enden av stranden. Basseng, treningsrom, volleyballbane og tennisbane.

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic