GO UP

Familieferie til Philadelphia?

Publisert 15.07.19

Her finner du åtte grunner til å ta neste familieferie til Philadelphia

Selv om mange kommer til Philadelphia for å få en førstehånds titt på fødestedet til det moderne demokratiet og oppleve de historiske stedene, er the City of Brotherly Love også et sted med mange familievennlige attraksjoner hvor barn kan utfolde seg, oppleve mye nytt og spennende og lære mens de leker.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Franklin-instituttet

For barn og familier som er nysgjerrige. Her kan du oppleve den menneskelige hjernes mysterier, lære om elektrisitet, lære om flykrefter eller utfordre hele familien i escaperoom. Se en film i det fire-etasjers IMAX®-teatret, prøv å rekke opp til stjernene i planetariet, gå gjennom et enormt hjerte og lær om Benjamin Franklins tidlige elektrisitetseksperimenter.

Akademiet for naturvitenskap i Drexel University

De fleste som kommer hit, elsker å utforske dinosaurhallen. Sommerfuglrommet er også veldig populært. Har du mindre barn, kan de kose seg med «Tiny Tot Explorers». Et barn (2 – 5 år) sammen med en voksen, kan utforske naturen gjennom sang, spill, aktiviteter og museumsopplevelser. Eldre barn kan pakke soveposen og bli med på «Night in the Museum», hvor de kan more seg med interaktive aktiviteter, møte levende dyr og sove under dinosaurene.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Please Touch museum

Noe du sikkert aldri har hørt på et museum: «Vennligst rør installasjonene.» Please Touch Museum er designet for å berike barns liv (seks måneder til syv år) ved å la de lære gjennom å spille og røre. Ifølge museet er dette her hvor læringsprosessen begynner og nysgjerrighet oppfordres. Museets oppdrag er å forandre et barns liv som de oppdager læring gjennom lek, og dette er like morsomt for voksne.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Philadelphia Zoo

Philadelphia Zoo er dyrehage for barn i verdensklasse. Her får du en morsom og engasjerende opplevelse for barn og familier. KidZooU er oppe hele året, og har innendørs og utendørs avdeling. Dyrehagen passer best for barn fra to til 13. KidZooU-aktivitetene inkluderer et «klappe» område, hvor banra kan klappe geiter, sauer og ender. Barna får også løre hvordan man skal ta vare på dyr og hvordan de kan forbedre dyrets liv.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
The Barnes Foundation

Her finner du en av verdens flotteste samlinger av impressionistiske, post-impressionistiske og moderne europeiske malerier. Stedet tilbyr et morsomt kunstfokusert program for barn. I Barnes Toddler Time kan barn i alderen to – fire år og foresatte delta i å lage kunst, eventyrtimer og andre aktiviteter.

 

Franklin Square Park

I Franklin Square Park finner du en 18-hulls minigolfbane med Philadelphia-tema, lekeplass, karusell og en vakker fontene. Dette er et av Philadelphias originale fem torg som vedlikeholdes av Historic Philadelphia. Barn kan putte gjennom Liberty Bell, ta en tur på Smarty Jones på karusellen og klatre på en av Philadelphias beste lekeplasser.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Smith Memorial Playground

Smith Memorial Playground i Philadelphia Fairmount Park har vært en favoritt lekeplass i over et århundre. Hit kommer over 200 000 besøkende årlig. Lekeplassen er gratis, selv om donasjoner er verdsatt. Barn kan velge fra tre fulle etasjer av innendørs kreative lekeaktiviteter inne i det enorme lekehuset. Utendørs er det en fantastisk lekeplass, hvor du også finner en gigantisk tresklie.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Adventure Aquarium

Her finner du over 1 500 fiskearter. Favorittene er pingvinøya, havskildpaddegrotten og flodhesthavnen. På Shark Bridge kan familiene langs den lengste v-formede hengebroen i verden, bare tommer over haiene. Barn er også invitert til å bli kjent med sjølivet gjennom en spennende opplevelse hvor de får berøre mindre haier og rokker.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Hockey

Philadelphia er hjem til Philadelphia Flyers, og reiser du hit under hockeysesongen med hockeyinteresserte barn, bør du få med deg en match. Husk at du også lett kan få med deg en kamp med New York Rangers også, det er kun to timer med tog i mellom byene!

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Roadtrips

Philadelphia er et flott utgangspunkt for roadtrips til for eksempel Niagara Falls, Washington eller andre spennende steder.
Amerikaspesialisten skreddersyr helt etter ditt ønske. Se gjerne forslag på bilferie her

Vil du reise på familieferie til Philadelphia?

Kontakt Amerikaspesialisten
Se reiser til østkysten
Les om hockeytur til Philadelphia

Se spennende reiseforslag med Amerikaspesialisten

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic