GO UP

Spennende ting å gjøre i Texas

Publisert 20.02.23

Her kan du finne tips til morsomme og spennende ting å gjøre i Texas.
Amerikaspesialisten skreddersyr din reise dit, om du vil reise med fly, ha leiebil, bobil, mc eller annet.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Spennende ting å gjøre i Texas

 

Houston: Johnson Space Center
Her kan du lære om den spennende fremtiden og fortiden til Amerikas romfartsprogram. Utstillingen rommer 400 romartefakter og flotte verdensromrelaterte utstillinger. NASAs Johnson Space Center har fungert som et knutepunkt for menneskelig romfartsaktivitet i mer enn et halvt århundre. Det er hjemmet til landets astronautkorps, den internasjonale romstasjonens misjonsoperasjoner, Orion-programmet og en rekke fremtidige romutviklinger. Senteret spiller en sentral rolle i å styrke vitenskapelig og teknologisk kunnskap til fordel for hele menneskeheten.

Spennende ting å gjøre i Texas USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dallas: Dallas Cowboys stadion
Bli med på guidet omvisning på Cowboys nye AT&T stadion. Du får se TV- og radiostudio, presseboksene, de private suitene. Og turen kan avsluttes med å stå på banen og late som du er quarterback og kaste en ball.

AT&T Stadium ble ferdigstilt 27. mai 2009 og har plass til 80 000 (!) personer. I tillegg til Dallas Cowboys spilles også Cotton Bowl Classic og Big 12 Championship Game der. Stadionet er en av 11 amerikanske arenaer som skal arrangere kamper under 2026 FIFA World Cup. Anlegget, som eies av byen Arlington, brukes også til en rekke andre aktiviteter, som konserter, basketballkamper, rodeo, motocross, Spartan Races og profesjonell bryting. Den har også verdens 34. største HD-videoskjerm.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dallas: JFK Assassination and Sixth Floor Museum Tour
Dette er et sted hvor du kan utforske historien og verden av konspirasjoner rundt attentatet på tidligere president John F. Kennedy. Attentatet fortsetter å fascinere besøkende til Dallas. Her kan du se stedet der den beryktede skytingen tok plass, og besøke JFK Memorial.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Houston: Museum of Natural Science
Når du besøker Houston Museum of Natural Science, besøker du ikke bare ett sted. Du utforsker tropiske regnskoger og verdens galakser. Du går tilbake i tid til da dinosaurene vandret rundt på jorden og til fremtiden for fornybar energi. Med fem etasjer med permanente haller og en jevn rotasjon av ambulerende spesialutstillinger, vil denne Houston-attraksjonen ta deg med på en herlig opplevelse gjennom vitenskapens under og glede.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Austin: Båtcruise og flaggermus-safari i solnedgang
Se Austin i skumringen og noen av byens beste steder som Willie Nelson-statuen, Paramount Theatre og den staselige Texas Capitol-bygningen opplyst om natten. Se hvordan byen kommer til live når solen begynner å senke seg i horisonten.
Mellom mars og oktober kan du se Austins berømte Congress Bridge-flaggermus. Sagnomsuste meksikanske eller brasilianske frihale-flaggermus flyr fra under Congress Avenue Bridge.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

De er en koloni på 1,5 millioner flaggermus (!), en av de største koloniene av urbane flaggermus i verden. Synet av når de raskt flyr over den fargerike himmelen er magisk.

Austin – øltur
Er du glad i øl, bør du bli med på en guidet øltur til ulike bryggerier i Austin. I Austin elsker de å drikke brygget øl. De elsker også å høre på levende musikk. Løsningen ble å kombinere dette. Bli med på Austins eneste konsert på hjul. Twisted-bussen har et lokalt band som spiller om bord, og som i tillegg tar deg til tre lokale bryggerier. Du vil også få servert et deilig måltid fra en lokal food truck.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

San Antonio: Fornøyelsesparken Six Flags Fiesta Texas
Dette er en barnevennlig fornøyelsespark og badeland. Her er det berg- og dalbaner, vannsklier og masse spennende. Et perfekt sted for barnefamilier som vil ha det gøy.  I tillegg er det en mengde spisesteder, butikker og show og konserter på kveldstid.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Vil du vite om flere spennende ting å gjøre i Texas ?

Kontakt Amerikaspesialisten

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Credit Reis Magazine

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,