GO UP

Ferie og koronavirus

Kjære kunde!

Vi forstår at du er urolig i forhold til din forestående reise. Og denne situasjonen er svært alvorlig og vanskelig for alle parter.

Vi har nå endelig fått våre gjester på reisefot, hjem. Det er i disse situasjoner du opplever fordelen med å ha bestilt gjennom en norsk turoperatør.
Her har det vært aktivitet dag og natt for å få ordnet nye flybilletter, nye avreisesteder og holde kontakten med de som var i en vanskelig situasjon ute på reise.

Reiserådene gjelder nå inntil videre, men det er vanskelig å si hva som vil skje med din reise litt frem i tid.
Din reise kan nå med fordel endres til senere i år eller til utreise i 2021.

Mange av rederiene har nå gjort om sine vilkår, og noen gir deg muligheten til å gjøre om ditt cruise og få en voucher med et tilgodehavende på hele 125% av cruisets verdi.
Betingelsene varierer hos de forskjellige rederiene. Flyselskapene har også gått ut med meget fordelaktige betingelser.

Vi har fullstendig oversikt, og hjelper deg gjerne med ombooking, så du får de beste prisene på din fremtidige drømmereise.
På den måten kan du se frem til et herlig og avslappende reise når disse vanskelige tider er over.
For de VIL gå over, det er bare spørsmål om tid og tålmodighet.
I mellomtiden – ta vare på hverandre og nyt de små øyeblikk!

Kontakt oss på epost: nordmann@nordmann.no, så behandler vi din sak ut fra din avreisedato.

Vi ber om forståelse for at dette nå kan ta tid. Eventuelle refusjoner av innbetalte beløp vil ta tid.

Informasjon om tilbakebetalinger av penger
Fredag 24. april besluttet norske myndigheter en tre måneders utsatt betalingsfrist for aktører i reisebransjen. Fristen forlenges fra 14 dager til tre måneder, og vil gjelde alle pakkereiser som avbestilles eller avlyses i perioden 1. mars til 14. juni 2020. Det vil i praksis si at Pakkereiselovens regel om 14 dagers tilbakebetalingsfrist er overstyrt, og at vi som bransje har lengre tid på å utbetale utestående beløp til våre kunder. Dette er selvsagt ikke en optimal løsning, verken for oss eller for deg som kunde, men i en meget vanskelig situasjon er dette dessverre helt nødvendig for at vi skal kunne opprettholde videre drift. Les mer

Vi vil også informere om at vi ikke tar i mot besøk på kontoret inntil videre.

Per 15.05:
Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Rådet ble 15. mai vedtatt å gjelde fram til 20. august. Innen 15. juni vil det bli vurdert endret for Norden. Innen 20. juli vil det vurderes å endre reiserådet for enkelte andre nærliggende europeiske land.

Vi i Amerikaspesialisten og Cruisereiser forholder oss hele tiden til UDs reiseråd.
I tillegg har vi til en hver tid oppdaterte regler fra de ulike leverandørers regler for avbestilling og endring, slik at du skal føle deg trygg.

Per i dag har mange av leverandørene våre bestemt seg for helt nye vilkår, slik at om du ønsker å holde av en reise fremover i tid, til høsten eller neste vinter, kan du bestille din reise nå, men ha meget gunstige avbestillings- eller endringsregler langt frem i tid.

Dette fordi du skal kunne nyttegjøre deg av de fantastisk gode tilbudene som faktisk er i markedet i disse vanskelige tider. Så ønsker du en reise til høsten eller vinteren, så kan det lønne seg å bestille allerede nå.

Vi har oversikt over de gjeldende avbestillings- og endringsreglene til flyselskap, rederier og hotellet, og hjelper deg med å få til din drømmeferie, selv om den ikke blir akkurat nå.

Se flotte cruisetilbud

Se spennende reiseforslag i Amerika, Alaska, Sør Amerika og Karibia

Kontakt oss

Har du bestilt en pakkereise gjennom oss, vil vi hjelpe deg med å endre eller avbestille denne i henhold til gjeldende regler.

Les UDs reiseråd til land i forbindelse med koronasmitte

Registrer deg på reiseregistrering.no.
Det er et tilbud til reisende om å registrere kontaktopplysninger hos Utenriksdepartementet. Dersom det skjer en alvorlig hendelse, har Utenriksdepartementet mulighet til å sende deg informasjon på SMS eller e-post.

Har du andre spørsmål? Kontakt Amerikaspesialisten – vi hjelper deg!

Se også Generelle bestemmelser for Amerikaspesialisten

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic