GO UP

Snart kan du reise på ferie igjen!

Kjære kunde!

Verden er i ferd med å åpne opp igjen. Thailand har kommet med konkrete datoer og flere land følger etter.
Det som er viktig er at du følger de reiseråd som til en hver tid gjelder for de ulike landene.

I den vanskelige situasjonen som oppstod med Covid19, opplevde mange kunder fordelen å ha bestilt en pakkereise gjennom en norsk turoperatør og hvor viktig pakkereiseloven er.
Turoperatørene sørget for refusjoner, ordnet med omgjøring av bestillinger og passet på dine rettigheter. Og du som kunde hadde kun oss å forholde deg til.
Når nå verden langsomt åpner seg for å utforskes igjen, anbefaler vi at du igjen vurderer fordelene med å bestille pakkereise av norske turoperatører, som kan gi deg den sikkerheten du er ute etter.

Hva er en pakkereise?

Pakkereiser omfatter både tradisjonelle charterturer og arrangementer som består av minst to av følgende elementer:

  • persontransport, som flyreiser og ferjeturer
  • innkvartering, som hoteller og hytter
  • utleie av kjøretøy som krever førerkort A eller høyere
  • andre turisttjenester

Les mer om pakkereise

Bestillingsbetingelser per april 2021

Dersom det foreligger et reiseråd fra UD på reisemålet ditt innenfor de siste 14 dagene før avreise, har du rett til å avbestille reisen gebyrfritt.
Du vil da få tilbakebetalt hele reisens pris. Er det ikke utstedt reiseråd fra UD gjelder de generelle bestemmelsene.

Er din avreise lenger frem i tid enn 14 dager gjelder også de generelle bestemmelsene.

Mange av cruiserederiene har nå gjort om sine betingelser. Bestiller du nå, så kan du endre ditt cruise og få en voucher med et tilgodehavende på opp til 125% av cruisets verdi.

Andre leverandører har også nye vilkår, slik at om du ønsker å holde av en reise fremover i tid, til høsten eller neste vinter, kan du bestille din reise nå, men ha meget gunstige avbestillings- eller endringsregler langt frem i tid.

Så benytt deg av de fantastisk gode tilbudene som faktisk er i markedet i disse tider. Ønsker du en reise til høsten eller vinteren, så kan det lønne seg å bestille allerede nå.

Vi har til en hver tid oversikt over de gjeldende avbestillings- og endringsreglene til flyselskap, rederier og hotellet, og hjelper deg med å få til din drømmeferie.

Se frem til en herlig og avslappende reise om ikke alt for lenge!
I mellomtiden – ta vare på hverandre og nyt de små øyeblikk!

Vi vil informere om at vi ikke tar i mot besøk på kontoret inntil videre, men du når oss på telefon og epost: nordmann@nordmann.no

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa.

***

Viktig informasjon dersom du bestiller en reise i dag med avreise før UDs reiseråd er opphevet:

5.1. Avbestilling ved ekstraordinære omstendigheter

Kunden har rett til å avbestille pakkereisen, og få refundert de innbetalte beløp for pakke­reisen, dersom det på reisemålet eller i umiddelbar nærhet av dette før pakkereisen skal ta til, konstateres uunngåelige eller ekstraordinære omstendigheter som krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige smittsomme syk­dommer eller andre begivenheter som må likestilles med de nevnte og som vil påvirke gjennomføringen av pakkereisen eller transporten av kunden til reisemålet.

Retten til avbestilling skal også gjelde dersom begivenhetene inntrer på eller langs reiseruten, og de innebærer en reell risiko for kunden. Krav om refusjon av ytelser som ikke er en del av pakke­reisen må, dersom betaling for slike ytelser allerede er videreformidlet fra arrangøren til den aktuelle tjenesteleverandøren, rettes til den aktuelle tjenesteleverandøren på avtalerettslig grunnlag.

Retten til avbestilling etter dette punkt gjelder ikke dersom kunden kjente, eller burde kjenne til, omstendighetene da han inngikk avtalen om kjøpet av reisen.

Les mer

Se flotte cruisetilbud

Se spennende reiseforslag i Amerika, Alaska, Sør Amerika og Karibia

Kontakt oss

Registrer deg på reiseregistrering.no.

Se også Generelle bestemmelser for Amerikaspesialisten

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic