GO UP

Ferie og koronavirus

Kjære kunde!

Vi forstår at du er urolig i forhold til videre reising.

Vi har nå endelig fått våre gjester på reisefot, hjem. Det er i disse situasjoner du opplever fordelen med å ha bestilt gjennom en norsk turoperatør og hvor viktig pakkereiseloven er.
Her har det vært aktivitet dag og natt for å få ordnet nye flybilletter, nye avreisesteder og holde kontakten med de som var i en vanskelig situasjon ute på reise.

Dersom det foreligger et reiseråd fra UD på reisemålet ditt innenfor de siste 14 dagene før avreise, har du rett til å avbestille reisen gebyrfritt.
Du vil da få tilbakebetalt hele reisens pris. Er det ikke utstedt reiseråd fra UD gjelder de generelle bestemmelsene.

Er din avreise lenger frem i tid enn 14 dager gjelder også de generelle bestemmelsene.

Mange av rederiene har nå gjort om sine betingelser, og noen gir deg muligheten til å bestille nå, og eventuelt gjøre om ditt cruise og få en voucher med et tilgodehavende på hele 125% av cruisets verdi.

Per i dag har mange av leverandørene våre bestemt seg for helt nye vilkår, slik at om du ønsker å holde av en reise fremover i tid, til høsten eller neste vinter, kan du bestille din reise nå, men ha meget gunstige avbestillings- eller endringsregler langt frem i tid.

Dette fordi du skal kunne nyttegjøre deg av de fantastisk gode tilbudene som faktisk er i markedet i disse vanskelige tider. Så ønsker du en reise til høsten eller vinteren, så kan det lønne seg å bestille allerede nå.

Vi har oversikt over de gjeldende avbestillings- og endringsreglene til flyselskap, rederier og hotellet, og hjelper deg med å få til din drømmeferie, selv om den ikke blir akkurat nå.

På den måten kan du se frem til et herlig og avslappende reise når disse vanskelige tider er over.
For de VIL gå over, det er bare spørsmål om tid og tålmodighet.
I mellomtiden – ta vare på hverandre og nyt de små øyeblikk!

Kontakt oss på epost: nordmann@nordmann.no

Les mer om tilbakebetaling av pakkereiser

Vi vil også informere om at vi ikke tar i mot besøk på kontoret inntil videre.

Vi i Amerikaspesialisten og Cruisereiser forholder oss hele tiden til UDs reiseråd.
I tillegg har vi til en hver tid oppdaterte regler fra de ulike leverandørers regler for avbestilling og endring, slik at du skal føle deg trygg.

Viktig informasjon dersom du bestiller en reise i dag med avreise før UDs reiseråd er opphevet:

5.1. Avbestilling ved ekstraordinære omstendigheter

Kunden har rett til å avbestille pakkereisen, og få refundert de innbetalte beløp for pakke­reisen, dersom det på reisemålet eller i umiddelbar nærhet av dette før pakkereisen skal ta til, konstateres uunngåelige eller ekstraordinære omstendigheter som krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige smittsomme syk­dommer eller andre begivenheter som må likestilles med de nevnte og som vil påvirke gjennomføringen av pakkereisen eller transporten av kunden til reisemålet.

Retten til avbestilling skal også gjelde dersom begivenhetene inntrer på eller langs reiseruten, og de innebærer en reell risiko for kunden. Krav om refusjon av ytelser som ikke er en del av pakke­reisen må, dersom betaling for slike ytelser allerede er videreformidlet fra arrangøren til den aktuelle tjenesteleverandøren, rettes til den aktuelle tjenesteleverandøren på avtalerettslig grunnlag.

Retten til avbestilling etter dette punkt gjelder ikke dersom kunden kjente, eller burde kjenne til, omstendighetene da han inngikk avtalen om kjøpet av reisen.

Les mer

Se flotte cruisetilbud

Se spennende reiseforslag i Amerika, Alaska, Sør Amerika og Karibia

Kontakt oss

Har du bestilt en pakkereise gjennom oss, vil vi hjelpe deg med å endre eller avbestille denne i henhold til gjeldende regler.

Les UDs reiseråd til land i forbindelse med koronasmitte

Registrer deg på reiseregistrering.no.
Det er et tilbud til reisende om å registrere kontaktopplysninger hos Utenriksdepartementet. Dersom det skjer en alvorlig hendelse, har Utenriksdepartementet mulighet til å sende deg informasjon på SMS eller e-post.

Har du andre spørsmål? Kontakt Amerikaspesialisten – vi hjelper deg!

Se også Generelle bestemmelser for Amerikaspesialisten

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic