GO UP

Her finner du aktuelle pressemeldinger fra Amerikaspesialisten

Pressemelding fra Amerikaspesialisten 20. desember 2019

Fra musikktur i Sørstatene til aktive reiser i USA og Canada

For første gang arrangeres Reiselivsmessen på nye Clarion The Hub i Oslo. Allerede 4 – 5. januar er messen i gang og her finner du også Amerikaspesialisten Nordmanns-Reiser som har vært med på Reiselivsmessen siden 80-tallet.  «I år er vi spesielt nysgjerrige på om vi får det forventede publikum på messen så tett etter nyttår», sier produktsjef Elisabeth K Stai.

«I 2020 har Amerikaspesialisten fokus på en musikkreise med Askergutten Jacob Conradi i sørstatene i mai, skiferie i Canada og USA i tillegg til fotturer i villmarken i USA og Canada», sier Stai. «Turen med Jacob Conradi er utenom det vanlige. Han er et unikum av en musiker som byr på seg selv med sang, historier og kunnskap på en flott reise hvor også gitarist er med. Underveis underholder han og tar deg på en historisk reise gjennom Amerikas musikalske verden. Borgerrettighets bevegelsen på 50 – og 60-tallet er en naturlig del av historien også. Underveis vil vi også forsøke å ha private konsertopplevelser.»

«Vi ser at mange ønsker å få hjelp til å planlegge sine reiser, og er lei av å bruke mye tid på internett selv og kommer til oss som er spesialist på skreddersøm», sier Stai. Unike ferieplaner og førstehåndserfaringer gir reisen mer innhold.

«Nordmenn begynner å få øynene opp for Canada også», sier Stai. Med kombinasjon av naturopplevelser og storbyer, og ikke minst et gunstigere prisnivå enn USA, er Canada et reisemål som fler og fler finner interessant. Kombinasjon av natur og storby er perfekt for nordmenn, og både østlige og vestlige Canada har mye å by på. Høydepunkter som Niagara Falls og Rocky Mountains er av det mest kjente, men– det er et vell av opplevelser å ta av i verdens nest største land.

«Hos oss er bilferier og fotturer i nasjonalparker det mest populære.  Vi ser også økende interesse for spennende og unike togreiser», sier Stai.

Amerikaspesialisten har nok av reisemuligheter, også forslag til annerledes familieopplevelser i Florida, storbyferie. For mer informasjon, kontakt: Amerikaspesialisten Nordmanns-Reiser, Elisabeth Kolstø Stai produktsjef tel.: 21 60 98 80.

Pressemelding sørstatene i Word

pressemeldingerpressemeldingerpressemeldingerpressemeldinger

Har du spørsmål til pressemeldinger fra Amerikaspesialisten? Kontakt oss

.

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic