GO UP

Litt om Bahamas

Publisert 21.01.19

Lurer du på en reise til Bahamas? Her kan du lese litt om Bahamas – et spennende reisemål

Bahamas – paradisiske øyer og et vell av muligheter! De fleste som kommer til Bahamas kommer dit med cruiseskip til Nassau og blir ofte møtt med innpåslitne selgere, mas og høye priser. Jeg derimot, har fått oppleve et annet Bahamas med alt fra historie og aktiviteter på land til paradisiske øyer med nydelige strender og et vennlig smil fra innbyggerne. Her er noen tips.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Litt om Bahamas

I Nassau ligger cruiseskipene daglig i noen timer. Kommer du dit med skip – unn deg en båttur til en av de små øyene like utenfor eller ta strandturen først og spaser i gatene etter at de fleste turistene er vel tilbake om bord.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Skal du virkelig oppleve Bahamas må du ta turen til en eller flere av de andre øyene – hvorfor ikke reise til Exuma, Eluthera eller Abaco og Little Abaco? Abaco er kjent for sitt supre bonefishing – noe for deg som er fiskeinteressert! Her kan du også leie seilbåter med og uten skipper eller nyte fine strender, hyggelig småby i Mash Harbour og alt kun en kort flytur fra Miami eller Fort Lauderdale!

litt om Bahamas, 5 spennende mattips fra Bahamas, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
De fleste øyene nås med småfly fra Nassau. Exumas og Eluthera er sjarmerende på hver sin måte. Exumas består av hele 365 små øyer hvor Great Exuma, Little Exuma og The Exuma Cays er de viktigste områdene. Svøm med berømte griser – det kan du gjøre her og øyene er en lekeplass for «The Rich & Famous».

Elthera- Harbour Island er andre paradisiske øyer hvor du finner alt fra ananasplantasjer til strender med hvit og rosa sand til klipper og grotter. Perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie i deilige omgivelser.
Freeport på Grand Bahamas er den nest største byen og her kommer du med kortcruise fra Fort Lauderdale.

Nå har du lest litt om Bahamas 

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din ferie. 

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,