booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Bilutleie

Amerikaspesialisten har gode priser og kunnskap om bilutleie.
Kontakt oss for bestilling.
Det er greit å kjøre i USA og flere steder er den en nødvendighet. Dersom man er over 21 og under 25 må man alltid betale et ekstra tillegg. Man trenger ikke internasjonalt førerkort for å leie bil, men gyldig norsk førerkort og kredittkort.

I USA er det som regel mulig med enveisleie og i enkelte områder koster det heller ikke noe ekstra. Der hvor det er avleveringsgebyrer vil også lokale skatter komme i tillegg.

Alle bestillinger må skje etter kategori, og bilmerker er kun oppgitt som veiledning. Det er også svært viktig å lese nøye gjennom alle papirer før man skriver under. Velg bil med omhu! Er dere fire voksne med bagasje, må dere ha en større bil.

Alamo

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Alamo har over 35 års erfaring i bilutleiemarkedet og har en omfattende bilpark over hele USA. De ønsker å gjøre leieprosessen så enkel og bekymringsfri som mulig, slik at kundene kan konsentrere seg om selve turen. De har hyggelige, kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte.
Våre priser inkluderer skatter og avgifter, en ekstra sjåfør samt forsikringer.

 

Hertz

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserMed leiebil fra Hertz kan vi tilby en rekke modeller og biltyper som gir deg en unik kjøreopplevelse. I tillegg tilbyr vi vanlige biler fra de rimeligste modellene til minivan og biler som tar flere personer.Vil du kjøre «grønt» tilbys flere hybridbiler som Toyata Prius, Toyota Camry Hybrid og Nissan Altima. Vil du kjøre prestisjebil anbefaler vi Cadillac eller Mercedes, og er du på jakt etter adrenalinkick kan du velge Mustang eller Corvette! Prisene inkluderer skatter og avgifter, en ekstra sjåfør samt forsikringer. Lei bil med Hertz’ Never Lost GPS og du vil føle deg trygg på å finne frem.

 

Avis

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserAvis ønsker å gi deg som kunde en førsteklasses leiebilopplevelse.»We try harder» har da også vært selskapets slagord siden det ble lansert i 1962. Kunden i fokus er fremdeles filosofien, og markedssuksessen ligger i selskapets evne til å tilby alle tjenester som bevisste kunder krever av et moderne service-konsept.Våre priser inkluderer skatter og avgifter, en ekstra sjåfør samt forsikringer.

 

 

Har du spørsmål om bilutleie?
Kontakt oss for mer informasjon
Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,