GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Bobil-ferie

Amerikaspesialisten skreddersyr din bobil-ferie i Canada og USA!

Bobilferie i USA og Canada  gir deg en egen følelse av frihet. Vi lager en kjøreplan for deg, deretter kan du sette deg bak rattet og nyte turen.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Gjennom Cruise America/Cruise Canada tilbyr kan vi ordne bobil til din bobil-ferie i tre forskjellige størrelser. Bobilene kan leveres ut på en rekke steder på hele kontinentet. Minimumsleie er syv netter og maksimum 35 netter. Bestilling av fire biler eller mer gjelder som gruppebestilling og må bestilles spesielt.
Bilene kan hentes alle dager, unntatt søndager og helligdager. Bilene kan ikke hentes samme dag som du ankommer USA og Canada.

Du kan finne flere opplysninger i Cruise Americas Tourbook! Her får du et innblikk i hvordan en bobilferie i USA og Canada kan arte seg.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Vil du prøve bobil-ferie i USA eller Canada?

Kontakt oss – vi hjelper deg med din bobilferie

Priser
Prisene varierer etter sesong, sted og tilgjengelighet. Lokale skatter er inkludert i forhåndsbestilte produkter, men ikke om du betaler og bestiller ekstra utstyr/kilometer i USA/Canada. Vi tar forbehold om skatteendringer pålagt etter bestilling.

Flexpriser
Vi vil du skal få de beste prisene og derfor tilbyr vi Flexpriser. Prisene varierer fra dag til dag etter tilgjengelighet så bestill tidlig. Vi tilbyr bobil fra 17 – 30 fot som tar fra tre til syv personer. Flexprisene gir deg stor fleksibilitet. Av og til kan du også få en bedre pris på en større bil. Du kan også bestille bobil som enveis leie på forespørsel.
Bestill bobil tidlig om du kan – da får du de beste prisene.

Praktisk informasjon om bobil-ferie
Du kan se mer informasjon om reiseruteforslag, campingmuligheter med Cruise America Tourbook.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Camping
På utleiestedet får du KOA campingguide og på disse campingplassene får du rabatter. Mange steder bør du forhåndsbestille plass så planlegging er viktig.
For leie i Denver kommer det alltid $3 pr dag i tillegg som betales lokalt – «Colorado Road Safety Fee».

Første dag
Du kan ikke leie bobil samme dag du ankommer USA/Canada. Hotell kommer i tillegg til prisene og det ordner vi for deg. Transport fra utvalgte hotell til utleiestedet er inkludert.
Bilene blir utlevert fra kl 1300 og må returneres mellom kl 0900 og 1100.

Early Bird Special
Vil du hente bilene tidligere, må du bestille ”Early Bird Special” som kommer i tillegg til prisen. Da blir du også hentet på utvalgte hotell og har returtransport til hotell eller flyplass.

Bilen kan hentes mellom kl 0900 og 1200 og du vil være klar innen 1200.
For retur av bilen kan du returnere den inntil klokken 15:00 om du kjøper Early Bird Special. Dette må bestilles på forhånd. $350.-

Minimumsalder
Minimumsalder for leie er 21 år. Det er ingen tillegg om du er under 25 år og ingen begrensning på hvem som kan kjøre så lenge gyldig pass og førerkort er presentert på utleiestedet.

Depositum
Depositum 2 000.- pr leie må betales til oss ved bestilling og resten betales 2 måneder før avreise. Når du henter bilen vil du bli trukket på $500 på ditt kredittkort og dette returneres om alt er i orden etter at bilen er levert.

Standardutstyr
Bobilene har følgende som standard: Servostyring, ABS bremser, Air Condition, radio, cruise kontroll, kjøleskap, automatgear, kombinasjonsdusj, vanntoalett, generator, 3 kokeplater, mikrobølgeovn, doble bakhjul, 2-hjuls trekk.

I USA er generator standardutstyr, og vi anbefaler at du bestiller generatorleien på forhånd. 110 volt adapter, håndbok, 25 fot elektrisk kabel, 25 fot vannledning, Campingguide, fyrstikker, 9 volts batteri, 20 fots kloakkslange, toalettpapir.

Personlig utstyrspakke og utstyrspakke til bilen
Disse er obligatoriske:
Personal Kit-pakke som inneholder håndklær, sengeklær m.m. og betales på forhånd.

Obligatorisk ”Vehicle Kit” er en pakke for bobilen og som inneholder kjeler, bestikk, fat, kopper, lommelykt m.m. og bestilles på forhånd.

Slik gjør du når du henter leiebilen:
Første natt må du overnatte på hotell/motell i nærheten av utleiestedet. Hentedagen ringer du Cruise America for å avtale henting på ditt hotell. Om du ikke ringer for å avtale tid kan du bli forsinket ved henting. Cruise America tar ikke ansvar for forsinkelser.

Henting kommer i tillegg til prisen og betales på stedet.
Har du kjøpt Early Bird Specials er transport fra utvalgte hotell/motell inkludert og du må ringe tidlig for henting fra kl 0830.

Du må underskrive en kontrakt når du henter bilen og betale et sikkerhetsdepositum på $500 som trekkes på ditt kredittkort. Dette vil bli refundert etter avsluttet leieperiode.

Du får en 25 minutters innføring i bilen og hvordan den skal håndteres. Det er også videoer som kan gi informasjon.

Avbestilling
Opp til 46 dager før avreise administrasjonsgebyr 300,-
16 – 45 dager før avreise 2 800,- pluss administrasjonsgebyr
1 – 15 dager før avreise 5 000,- pluss administrasjonsgebyr
Avreisedag ingen refusjon.

Endring av bestilling
Første endring ingen gebyr. Fra andre endring 500,-.
Ved endring av antall brukere, navn, bilstørrelse, dato, sted kan dette medføre tillegg i pris.

Forsikringer og kilometer
Forsikringer er inkludert. Du kan bestille pakke på 500 miles i USA, 800 kilometer. Ubegrenset miles/kilometer er også tilgjengelig og må bestilles før du avslutter bestillingen. Prisene kan endre seg avhengig av kurs. Dette lønner seg å bestille på forhånd.

Leie i Alaska, Yukon, Northwest Territories & Newfoundland
Det er tillatt å kjøre på offentlige nummererte veier, men ikke private veier og grusveier utenom de vanlige. Mer informasjon om dette vil også bli gitt på utleiested.

Death Valley/Manhattan
Å kjøre i Death Valley må gjøres med stor forsiktighet. Kjøring gjøres på eget ansvar og Cruise America tar ikke noe ansvar for skader som oppstår her. I den ekstreme varmen i juli og august kan også kjøring i Death Valley være farlig for passasjerer.
Det er ikke tillatt å kjøre bil med propan på Manhattan eller i tunneler.

Bagasje
Bruk sammenleggbare bager slik at du lett kan få lagt bort bagasjen din i bilen.

Barnesete er ikke tilgjengelig, men kan kjøpes.
    JaNei

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,