GO UP

All inclusive ferie til Costa Rica

Costa Rica er perfekt for deg som vil ha en fantastisk strandferie kombinert med naturopplevelser og en ferie utenom det vanlige.

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Her finner du et flott reiseforslag på en all inclusive ferie til Costa Rica – eventyrlandet! En all inclusive ferie på Secrets Papagayo er en opplevelse.

All inclusive ferie til Costa Rica Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Kanskje du vil på romantisk ferie og kombinere med noen dager i jungel, ved vulkaner, i regnskog og paradisiske små og unike strandperler? Her finner du alt. Vi skreddersyr etter ditt ønske.

Secrets Papagayo er et hotel kun for voksne som ligger på Stillehavskysten av Costa Rica på en nydelig strand. Stranden er en blanding av lys og svart vulkansk sand og er omringet av skogkledde åser med rikt fugle- og dyreliv. En oase!
Med hele 202 bungalow-suiter med privat terrasse eller patio kan du nyte deilige dager. Herfra kan du også få fine utflukter til noen av Costa Ricas attraksjoner.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Med Unlimited Luxury® kan du nyte alt som er inkludert. Fem gourmet a la carte restauranter, en buffet og en kafè. På Coco Cafè kan du spise 24 timer i døgnet, eller nyte roomservice som alltid er tilgjengelig. Med fem barer, hvorav to poolbarer er det nok av steder å nyte en deilig drink.

Daglig blir minibaren på rommet fylt med mineralvann, juice, vann og øl, og selvsagt er det gratis internett.

Alle rommene er store har en King seng eller to doble senger. Bungalowene er spredt ut over området. Velger du Preferred Club rom, som er noe større og dyrere, er det egen innsjekking, privat Lounge hvor det daglig serveres småretter og fine drikkevarer, oppgradert minibar og toalettsaker på badet.

Secrets Spa by Pevona® er en nytelse, med 13 behandlingsrom og en flott avdeling.

Treningsrom er det selvsagt og her er det et rikt utvalg av apparater. Om kveldene er det underholdning, og på dagtid ikke-motoriserte vannsportsaktiviteter som er inkludert.

Vil du prøve en all inclusive ferie til Costa Rica?

Amerikaspesialisten skreddersyr 

Reisemål Costa Rica Mellom-Amerika

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic