booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Bilferie fra Minneapolis til The Rockies og Yellowstone

Vi skreddersyr din ferie!

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Dette er en spennende bilferie fra Minneapolis til The Rockies og Yellowstone.
Den første dagen kan du nyte ettermiddagen og utforske Mississippi Riverfront i Minneapolis sentrum. Gå over den historiske steinbroen og ta en kikk på St. Anthony Falls, den eneste naturlige fossen på Mississippi River.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Besøk Water Works Park eller Historic Mill City Museum hvor du får en innføring i Minneapolis historie. Nyt en matbit på en av de mange restaurantene langs St. Anthony Main (den eldste gaten i Minneapolis), mens du har utsikt over den mektige Mississippi-elven. Prøv en lokal favoritt – Owamni, laget av en Sioux-kokk som fokuserer på native/innfødte ingredienser.
Dagen kan avsluttes på Mall of America – den største detaljhandelen og underholdningskomplekset i USA, med hele 520 butikker, 60 restauranter og landets største innendørs fornøyelsespark – Nickelodeon Universe.

 

Bilferie fra Minneapolis til The Rockies og Yellowstone, Fottur i Rocky Mountains og Yellowstone

 

Bilferiens høydepunkter:

  • Oppdag Minneapolis hvor du finner en av de mest livlige kunst- og musikkscenene i landet
  • Besøk en av USAs mest ikoniske attraksjoner, Mount Rushmore National Monument
  • Reis gjennom Bighorn National Forest hvor de snødekte toppene i fjellene dominerer landskapet
  • Ta en uforglemmelig reise inn i USAs første nasjonalpark og naturens eventyrland, Yellowstone
  • Ta deg nordover til Big Skys endeløse utsikt og vidåpne himmel
  • Oppdag «kontinentets krone», Glacier National Park

Ta en bilferie fra Minneapolis til The Rockies og Yellowstone

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din bilferie

Dag til dag:

Dag 1

ANKOMST MINNEAPOLIS
Minneapolis er den perfekte blandingen av naturlig skjønnhet og urbant raffinement. Ingen annen amerikansk by har en kjede av innsjøer, den mektige Mississippi, og 320 kilometer med tur-, sykkel- og langrennsløyper innenfor bygrensene. Minneapolis er også hjemmet til en av de mest levende kunst- og musikkscenene utenfor New York City, noen av landets fineste museer og det lengste sammenhengende skyway-systemet i verden. Ved ankomst henter du leiebilen og sjekker inn på hotellet..

Dag 2

MINNEAPOLIS – SIOUX FALLS
I dag skal du reise gjennom en rekke småbyer til South Dakotas største by og «Heart of America», Sioux Falls. Sioux Falls ligger ved bredden av Big Sioux River, og er stappfull av attraksjoner, god mat og kultur. Falls of the Big Sioux River er den naturlige skjønnheten som ga byen navnet. Som mange steder i South Dakota har byen en lang historie. På Falls Park kan du se noen av de første bygningene som ble bygget i Sioux Falls, og beundre fossefallene som dumper 7 400 liter vann hvert sekund.

Dag 3

SIOUX FALLS – MOUNT RUSHMORE – RAPID CITY
Dagens øst-til-vest-tur mot Rapid City bringer deg til en rekke klassiske attraksjoner langs veien. Vurder stopp ved verdens eneste kornpalass, Al’s Oasis. Her står det ekstra stor bisonstatue og annonserer din ankomst til vestlige South Dakota. Stopp ved Wall Drug Store, South Dakotas favoritt veikantattraksjon. Så ankommer du en av USAs mest ikoniske attraksjoner, Mount Rushmore Nasjonalmonument. Mount Rushmore er en helligdom for demokrati, og har 60 fots ansikter til fire store amerikanske presidenter som står for håp, besluttsomhet og en nasjons ånd. Når du først er i Rapid City, sørg for å søke opp alle de amerikanske presidentene som står på gatehjørner i sentrum i form av bronsestatuer.

Dag 4

RAPID CITY – BIG HORN MOUNTAINS – CODY
Dagens kjøretur tar deg gjennom den nordlige Black Hills-byen Sturgis, kjent for verdens største motorsykkelrally, før du krysser inn i Wyoming. Du vil reise gjennom Bighorn National Forest hvor bølgende åser, alpine innsjøer, forrevne klipper, tykke furuskoger og snødekte toppene i Bighorn-fjellene dominerer landskapet. Deretter ankommer du Cody. Cody ble grunnlagt i 1896 av den levende legenden «Buffalo Bill», og her får du en smak av det ekte amerikanske vesten. Ved ankomst foreslår vi å besøke Buffalo Bill Center of the West. Om kvelden kan du for eksempel se en rodeo.

Dag 5

CODY – YELLOWSTONE
Ta i dag en uforglemmelig reise inn i USAs første nasjonalpark og naturens eventyrland – Yellowstone. Her er jorden i aksjon med geysirer, fjellkjeder og elver, fosser og eldgamle vulkaner. De ikoniske stedene – Old Faithful, Mammoth Hot Springs og Yellowstone Canyon – vil være kjent fra fotografier, men å se dem personlig er en fantastisk opplevelse. I tillegg til den fantastiske naturen, er parken et av verdens viktigste dyrelivsreservater. Hjem til ørn, grizzly og svartbjørn, bøfler, elg og mye mer, her vil du garantert se dyrelivet uansett hvor du går.

Dag 6

YELLOWSTONE
Tilbring dagen med å oppleve flere av Yellowstones naturlige underverker. Beundre fargerike varme kilder, gjørmepotter og geysirer. Utforsk fjell, skoger og innsjøer for å se dyrelivet og se dramaet i den naturlige verden utfolde seg. Vandre langs stier eller strandpromenader. Eller rett og slett sitt stille og se på solnedgangen.

Dag 7

YELLOWSTONE – BIG SKY – FLATHEAD VALLEY – WHITEFISH
I dag drar du nordover mot Big Sky. Videre gjennom Butte og Missoula før du tar deg langs den imponerende Mission Mountain Range, de vakre breddene av Flathead Lake og Kalispell til Whitefish. Whitefish er inngangsporten til Glacier National Park og hjemmet til de vennligste Montana-folkene du noen gang vil møte.

Dag 8

WHITEFISH – GLACIER NATIONAL PARK – WHITEFISH
Stå opp tidlig denne morgenen, så du har god tid til å utforske Glacier National Park. Inne i parken er mange spennende utfordringer. Ta en kort vandring. Prøv et komfortabelt båtcruise på en av de uberørte innsjøene. Fisk i en klar fjellbekk. Legg ut på en historisk kjøretur på den berømte Going-to-the-Sun Road, eller vandre langs milevis med godt merkede stier perfekt for å utforske fjellvann, isbreer, planteliv og se noen av heltidsinnbyggerne som grizzly og svartbjørn, fjellgeiter, storhornsau, elg, hjort og mer.

Dag 9

WHITEFISH – GREAT FALLS
Denne morgenen reiser du fra West til East Glacier langs Highway2 før du kommer til Great Falls. Highway 2 snor seg langs den sørlige grensen av parken. Stopp ved Goat Lick Overlook hvor fjellgeiter kommer for å slikke på de mineralfylte klippene. Great Falls ligger på  de høye slettene langs Montanas Rocky Mountain Front Range ved utløpet av elvene Missouri og Sun.

Dag 10

GREAT FALLS – LITTLE BIGHORN – BILLINGS
I løpet av dagens reise gjennom det sentrale Montana vil du oppleve sletter og fjell, pioner- og indianerliv. Like sør for Billings finner du Little Bighorn Battle Field National Monument. Dette er stedet for slaget ved Little Bighorn som fant sted i 1876 mellom USA og Sioux- og Cheyenne-stammene. Gjenopplev dramaet mens du går langs gravene til veteraner fra nasjonens kriger, og prøv å forestille deg hva som skjedde på toppen av Last Stand Hill. Dra tilbake til Billings om kvelden.

Dag 11

BILLINGS – THEODORE ROOSEVELT NASJONALPARK – BISMARCK
Dagens reise østover tar deg gjennom Nord-Dakotas vidåpne sletter til den lille byen Medora, inngangsporten til South Unit of Theodore Roosevelt National Park. En ting du ikke vil gå glipp av her er Scenic Loop Drive. Her er det skilt og forklaringer som forteller deg om parken og funksjoner. Her kan du også nyte naturskjønn utsikt og dyreliv. Rett øst for Medora vil du få ditt første virkelige glimt av North Dakotas robuste Badlands fra utsikten over Painted Canyon Visitor Center. Her er det en panoramautsikt uten sidestykke og canyonen strekker seg så langt øyet kan se. Fortsett til hovedstaden i North Dakota, Bismarck, hvor naturen er særegen og gjestfriheten er varm.

Dag 12

BISMARCK – FARGO – MINNEAPOLIS
Turen fortsetter østover til Fargo, Nord-Dakotas største by med småbystemning. Byen ble kjent via filmen med samme navn fra 1996. Fra Fargo krysser du Red River til Minnesota, og kommer til slutt tilbake til Minneapolis.

Dag 13

MINNEAPOLIS AVREISE
Returner leiebilen på flyplassen før avreise.

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes/ATI


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,