GO UP

Bilferie i Texas – Lone Star Trail

Har du et spørsmål om denne turen?

Tid: Hele året
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Dette er en 14 dagers bilferie i Texas, for deg som vil oppleve det beste!
Musikkbyen Austin og sjarmerende San Antonio står selvsagt også på programmet. I New Mexico får du oppleve Alberquerque med sin sjarmerende gamleby og indianerkultur.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa, Bilferie i Texas

Dallas er et perfekt utgangspunkt for bilferie i Texas. Herfra går turen til Austin som er kjent for sin levende musikk med over 250 underholdningssteder og som også er hovedstaden i staten. Du har to dager her til å oppleve før neste stopp er storbyen Houston, oljehovedstad hvor du finner romfartssenter og skyskrapere. Du kan også starte fra Austin om du ønsker.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,På vei til Corpus Christi kan du kjøre gjennom den største havnebyen Galveston. San Antonio er mer meksikansk enn amerikansk, sjarmerende og med mange tilbud. Områder rundt byen har rancher med kveg og hester – noen dager på ranch kan vi også hjelpe med.
Det er lett å trives i Albuquerque. Byens kulturelle mangfold er spennende, og du kan også besøke en av puebloene utenfor byen. På vei mot Amarillo ser du Pinyonfuruene med sine unike spiselige nøtter. Amarillo var i sin tid en togby hvor kveg ble sendt nordover. Byen er også kjent for Cadillac Graveyard – navnet sier sitt.
Før hjemreise bør du få med deg westernkulturen i Fort Worth Stockyards hvor du også kan få en øl på en ekte Westernsaloon!

Høydepunkter:

  • Texas hovedstad – Austin
  • Øysamfunnet Galveston
  • Sjarmerende San Antonio
  • Unike El Paso
  • Cadillac kirkegård
  • Fort Worth Stockyard

Ønsker du en bilferie i Texas?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din bilferie!

Har du et spørsmål om denne turen?

Reiserute:Dag Fra-Til Km
1 Dallas
2 Dallas-Austin 333
3 Austin
4 Austin – Houston 323
5 Houston-Corpus Christi 342
6 Corpus Christi-San Antonio 239
7 San Antonio
8 San Antonio-Pecos County – Fort Stockton 530
9 Fort Stockton -El Paso 386
10 El Paso-Albuquerque 433
11 Albuquerque
12 Albuquerque-Santa Fe-Amarillo 549
13 Amarillo-Fort Worth 590
14 Dallas – hjemreise

Dag til dag:

Dag 1

Dallas 
Du henter leiebilen på flyplassen og kjører til hotellet.

Dag 2

Dallas – Austin 
I dag settes kursen mot Texas hovedstad – Austin. Her kan du besøke State Capitol Building og Texas State History Museum. Austin er en veldig livlig by og kaller seg ”Livemusikkens hovedstad”. Det er mange konsertscener i byen, spesielt i underholdningsdistriktene Sixth Street og Warehouse District. Det er en hyggelig og avslappet stemning!

Dag 3

Austin
Nyt dagen i denne flotte byen!

Dag 4

Austin – Houston
Opplev Houstons fortid Heritage Park, mellom skyskraperne i sentrum av byen. Deretter kan du besøke Johnson Space Center for en spennende historie om Amerikas fasinasjon for verdensrommet.

Dag 5

Houston – Corpus Christi 
På veien mot Corpus Christi anbefaler vi at du kjører innom øysamfunnet Galveston. Galveston var et viktig handelsområde langs Gulfkysten, før området ble rammet av en orkan. Deretter kan du kjøre videre til Corpus Christi, den nest største havnebyen i Texas, byen er også et populært bade- og feriested.

Dag 6

Corpus Christi – San Antonio
På vei til San Antonio kjører du forbi store landområder hvor tyske nybyggerer slo seg ned. San Antonio er en smeltedigel av forskjellige kulturer, og det gjør den til en av USAs mest sjarmerende byer. Hotellet du skal bo på i to netter ligger i hjertet av San Antonio, med gåavstand til de viktigste områdene.

Dag 7

San Antonio 
I dag står du fritt til og utforske San Antonio! Vi anbefaler en gåtur langs elven, her er det flust av restauranter og kafeer, alternativt kan du besøke El Mercado, markedsplassen i byen. Om du vil lære mer om byens spanske historie, anbefaler vi et besøk på The Spanish Governor’s Palace. Et absolutt must er et besøk på området hvor Slaget ved Alamo var. Dette var et slag mellom Santa Anas styrker og texanere ved Alamo misjonsstasjon i San Antonio, Texas i februar–mars 1836. Slaget ved Alamo var medvirkende i å danne republikken Texas.

Dag 8

San Antonio – Pecos County – Fort Stockton
Pecos var et av de første områdende nybyggere slo seg ned i Midt-Texas. Bøndene måtte overkomme lite fruktbar jord og plydrende Comanches (indianerstamme) for å overleve her.  

Dag 9

Fort Stockton – El Paso 
El Paso er byen som ligger aller lengst vest i Texas, og ligger på grensen mellom USA og Mexico og mellom tre stater. Her er det en miks av kulturer og byen er et unikt og interessant sted å besøke. Ørkenklima med varme og tørrluft har gitt byen kallenavnet Sun City.

Dag 10

El Paso – Albuquerque 
I dag kjører du videre gjennom fjellene til staten New Mexico. Albuquerque ligger midt i New Mexico ved elven Rio Grande som skapte byen.  

Dag 11

Albuquerque 
Dette er en by full av spennende attraksjoner og arrangementer – alt fra den historiske gamlebyen hvor byen ble stiftet i 1706 til Albuquerque International Balloon Fiesta. Dette er verdens mest populære ballongarrangement. Husk å holde øynene åpne for rådyr, coyote og harer når du reiser gjennom byen.

Dag 12

Albuquerque – Santa Fe – Amarillo
På kjøreturen får du se Pinyon-furuen som er unik for dette området. Treet har spiselige nøtter som ansees for å være en delikatesse. Fortsett videre mot Amarillo, byen kjent for sin Cadillac kirkegård.  

Dag 13

Amarillo – Fort Worth  
Kjør østover mot Palo Duro Canyon og se gjenstander fra pre-Pueblo innbyggere. Deretter fortsett sørover mot Fort Worth. På veien kjører du forbi bomullsplantasjer og kornsiloer. Fort Worth byr på ekte cowboyliv med underholdning og historie. Besøk Fort Worth Stock Yard hvor du daglig kan se «cattle drive» og rodeo.

Dag 14

Dallas 
Hjemreise eller utvidelse av oppholdet. Lever bilen på flyplassen.

Priser og betingelser:

Ca fire uker før avreise får du en link til en landingsside med mer informasjon om din reise, en PDF med reiserute og instruksjon om hvordan du laster ned en app – som vil inneholde all informasjon om turen og reiseruten.


Det er mulig med 3/4 personer på rommet, men vær oppmerksom på at det kun er to doble senger – ingen ekstra seng.


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,