GO UP

Bilferie i USA og Canada med Island

Vi skreddersyr din ferie!

En road trip gjennom USA og Canadas flotte stater og provinser byr på fantastiske opplevelser.

Nå kan du kombinere en bilferie i USA og Canada med Island med Island på kjøpet!
Å cruise gjennom unike landskap, besøke små og store byer og oppleve noen av den Amerikanske drømmen, er noe mange har som stort ferieønske!

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Bilferie i USA og Canada med Island

 

Velger du korteste veien med Icelandair, tilbyr vi stopp på Island fra en til syv netter på vei til eller fra USA og Canada. Du tar også miljøhensyn med kort rute og lavt utslipp av klimagasser. Om bord på Icelandair serveres bare mat til de som har forhåndsbestilt, slik at det blir minst mulig matsvinn. Icelandair flyr hele året fra Oslo og fra Bergen fra midten av mai til midten av september.

Du kan reise til en by og hjem fra en annen om du ønsker, eller ta en rundreise som vi gjerne skreddersyr sammen med deg fra og til en av de spennende byene.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Bilferie i USA og Canada med Island

 

Du kan reise på tvers av USA – fra New York, Washington eller Boston til Portland eller Seattle. Du kan reise tvers over Canada fra Toronto eller Montreal til Vancouver. Du kan gjøre kombinasjoner som Chicago – Minneapolis eller Minneapolis – Denver.  Du kan kombinere storbyer i Canada med storbyer i USA. Rekkefølgen, startsted og sluttsted velger du.  Valgmulighetene er mange.

Vår spesialitet er skreddersydde reiser. Noen ganger tilrettelegger vi kun enkelte overnattinger, andre ganger hele reisen. Standard og opplevelser er opp til deg å velge. Planlegger vi ruten sammen med deg, gir vi også forslag til «Scenic Byways» og attraksjoner vi mener det er verdt å få med seg.

 

amerikaspesialisten, Bilferie i USA og Canada med Island

 

Om du velger en kjent rute som Route66 eller vil reise utenfor allfarvei – vil vi tilrettelegge reisen på best mulig måte.

På Island kan du nyte varme kilder, Reykjaviks natteliv og topp restauranter, og legger du inn ekstra dager, får du med deg den unike naturen og kanskje en tur i det vulkanske landskapet.

Estimert pris avhengig av reiseperiode og tilgjengelighet.
Fra ca 15 000,- per person

Inkluderer: Fly med Icelandair, hotell en natt på Island, to uker leiebil, standard SUV med forsikringer inkludert. Prisene er avhengig av reiseperiode og tilgjengelighet.

Velger du å levere leiebilen i en annen by enn der du starter, kommer det et tillegg som betales lokalt.

Vår ref: 317596

Ønsker du at vi skal skreddersy en bilferie i USA og Canada med Island inkludert?

Kontakt Amerikaspesialisten
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,