GO UP

Bussreise langs vestkysten av USA, Western Discovery

Vi skreddersyr din ferie!

Tid: hele året
Kontakt oss for pris og datoer.
Lavsesong – januar, mars, april, november, desember
Høysesong mai til oktober
Engelsktalende lokalguide er med på bussturen

 

En bussreise langs vestkysten av USA, Western Discovery er en fantastisk opplevelse.
Dette er en innholdsrik bussreise til California, Underveis opplever du flere nasjonalparker, spennende storbyer og flott natur!
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserDu får blant annet oppleve Los Angeles, San Diego, Palm Springs, flere flotte nasjonalparker, Las Vegas, San Francisco og Monterey.

Høydepunkter
•    Velkomstmottagelse
•    Heldags sightseeing til San Diego
•    Besøk til glamorøse Palm Springs
•    Tur i Navajo Indianer reservat med besøk til Monument Valley
•    Tur i Bryce Canyon
•    Discount Designer Outlet i Las Vegas
•    Tur i Yosemite National Park
•    Sightseeing i San Francisco med Union Square & Fisherman’s Wharf
•    Sightseeing i Los Angeles med “Walf of Fame”

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Bussreise langs vestkysten av USA, Western Discovery
Dag til dag Bussreise langs vestkysten av USA:

Dag 1 Los Angeles
Ved ankomst tar du deg til hotellet på egen hånd. Amerikaspesialisten kan arrangere transporten for deg. På hotellet vil du møte din reiseleder for turen. Kvelden brukes til å slappe av på hotellet.

Dag 2 Los Angeles – The O.C. – San Diego
Dagsturen til San Diego tar deg gjennom San Juan og San Clemente. San Diego er Californias nest største by og er kjent for sitt deilige klima med mildt vær året rundt. Her blir det en fin sightseeing, med besøk i pitoreske Seaport Village og San Diegos Bayfront Marketplace. Shopping og hygge. Retur til Los Angeles på kvelden.

Dag 3 Los Angeles – Palm Springs – Phoenix
Du forlater storbyen Los Angeles og tar turen til fasjonable Palm Springs ved foten av San Jacinto fjellene – et populært feriested for Hollywoods stjerner. Byen har et hyggelig sentrum med restauranter, gallerier og butikker. Herfra fortsetter bussreisen gjennom ørkenlandskap på vei til Phoenix, den største byen i Arizona. Du bor i Fort McDowell, som ligger i nydelige omgivelser like utenfor byen. Velkomstmottakelse ved ankomst hotellet.

Dag 4 Phoenix – Sedona – Grand Canyon
Bussreisen går gjennom Sonoraørkenen med sin unike natur og landskap. Sedona ligger omringet av røde sandstensmonolitter med navn som Katedralen og Kaffekannen. Bussen kjører deretter gjennom Oak Creek Canyon før den ankommer Grand Canyon nasjonalpark, som er en åpenbaring! Majestetiske Grand Canyon nasjonalpark er et av verdens syv naturlige undre.
Langs kanten på den 1,6 km dype kløften er det fine stier hvor du kan gå litt ned i kløften. Overnatting i selve nasjonalparken, enkelt, men med meget bra beliggenhet.

Dag 5 Grand Canyon – Monument Valley – Page
Et av reisens høydepunkt er soloppgang ved Grand Canyon, hvor du også får frokost servert. En stor opplevelse. Bussen kjører så gjennom Navajoreservatet til handelsstedet Cameron. Derfra til Monument Valley – en av de mest fotograferte og unike naturopplevelsene i vestlige USA. Enorme monolitter i flotte røde farger. Videre går bussreisen til Page, som ligger på et platå over Coloradoelven. Her blir det en avslappende kveld.

Dag 6 Page/Lake Powell – Kanab – Bryce Canyon
Dagen starter med å besøke Glen Canyon-demningen – den nest høyeste murdemningen i Amerika. Det er en fantastisk utsikt over Lake Powell med sitt klare blå vann mot røde canyonvegger.
Bussen fortsetter inn i mormonerstaten Utah og gjennom byen Kanab før den kommer til Bryce Canyon – kanskje den flotteste av alle nasjonalparkene. De unike fargene, monolitter og sandstener er helt unike og lager formasjoner som er helt spesielle. Navnet på en av de er Tors’ Hammer! Her er det flott å gå turer for de som liker det. Om været tillater kan du få en flott kveldsopplevelse med klar himmel og stjerner.

Dag 7 Bryce Canyon nasjonalpark – Zion nasjonalpark – Las Vegas
Fra Bryce Canyon går turen gjennom Zion nasjonalpark. Nasjonalparken har mektige fjell og går langs Virgin River. Turen byr på fosser og forhåpentligvis også hjortedyr eller fjellgeit som lever her. Det er en stor kontrast å kjøre videre i Nevadaørkenen til Las Vegas. Las Vegas – byen som aldri sover…Her foregår noe hele døgnet og etter mange dager ute i naturen, blir det muligheter for show, shopping og restauranter av alle slag. Kanskje også litt gambling?

Dag 8 Las Vegas
Denne dagen er åpen til å oppdage Las Vegas og gjøre det du har lyst til. Unn deg et av showene som tilbys. Har du noe spesielt i tankene, bestiller vi gjerne billetter for deg på forhånd. Cirque De Soleil-forestillingene er unike!

Dag 9 Las Vegas – Death Valley – Mammoth Lakes
Dagen starter med et stopp ved det velkjente Las Vegas velkomstskiltet! Bussreisen går videre til Death Valley – det laveste punktet i USA. Stedet er utrolig varmt. Det blir stopp ved Zabrinskie Point og Furnace Creek Ranch for å beundre fargene, før bussen kjører mot Sierra Nevadafjellene og til skisportstedet Mammoth Lakes. Den tidligere gruvelandsbyen ble grunnlagt under gullrushet og blir stoppested for natten.
(Fra oktober til mai vil turen gå til Fresno eller Visalia istedet for Mammoth Lakes, da Tiogapasset er stengt)

Dag 10 Mammoth Lakes – Yosemite nasjonalpark – Sacramento
De som ønsker, kan bli med gondolen til toppen av Mammoth Mountain tidlig på morgenen. Der kan du nyte en frokost med en praktfull utsikt over California, fra ørken til fjelltopper. Bussen kjører videre gjennom Tiogapasset til Yosemite. Her blir det tid til å spasere litt i parken. Du kan også se attraksjoner som fjellformasjonene El Capitan og Half Dome, og fossene Bridal Falls og Yosemite Falls. Overnatting i Sacramento.

Bussreise langs vestkysten av USA, Western DiscoveryRundreise til New York, California og Hawaii , Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag 11 Sacramento – San Francisco
Bussen reiser tidlig for å nå San Francisco tidlig ettermiddag. Her starter oppholdet med en sightseeing av byen for at alle skal få sett høydepunktene og orientert seg. Deretter sjekker du inn på hotellet. De som ønsker kan bli med på en City by Night sightseeing.(tillegg).

Dag 12 San Francisco (Napa Valley)
Dagen er åpen med tid på egen hånd. Reiselederen kan hjelpe deg med dine planer om du ønsker. Kanskje en tur med de kjente Cable Cars til Fisherman’s Wharf? Her tilbys det sjømat, både fra gateboder og i restauranter, spesiallaget surdeigsbrød og Ghiradelli’s sjokolade.
Utenfor marinaen kan du som regel se sjøløver som ligger og slapper av. Herfra er det utsikt mot fangeøya Alcatraz. Et besøk til Union Square med sin flotte shopping er også et alternativ. Du kan også velge å bli med på vinsmakingstur til Napa Valley. (Tillegg).

Dag 13 San Francisco – Monterey/Carmel – kysten
Bussreisen går sørover langs Highway 1 til Montereyhalvøya, kjent for sine flotte hjem og nydelige strender. I Monterey er det Cannery Row som lokker. Før var det hermetikkfabrikker, i dag restauranter og butikker. Sjarmerende Carmel-by-the-Sea er ikke langt unna – her ligger det små hus under store trær, med gallerier og småbutikker. Om ettermiddagen går turen inn i landet og bussen passerer Paso Robles – kjent for flere flotte vingårder. Overnatting en småby ved kysten.

Dag 14 Kysten – Santa Barbara – Malibu – Beverly Hills – Los Angeles
Turen går gjennom Santa Ynezdalen kjent for sine viner. Derfra til Santa Barbara. Her er det palmealleer langs gatene og stranden. På vei mot Los Angeles, stopper bussen i forstaden Santa Monica. Her ender også historiske Route 66. Nyt en lunsj på egen hånd eller ta en sykkeltur på stranden. Om ettermiddagen fortsetter bussen til Hollywood og Beverly Hills, hvor du får sett de viktigste severdighetene som Walk of Fame, Chinese Theatre, og noen av stjernenes hus i Beverly Hills.

Dag 15 Los Angeles
Tid for hjemreise. Eventuelt forlengelse av reisen. Amerikaspesialisten foreslår å forlenge med noen dager på Hawaii!

Vil du være med på bussreise langs vestkysten av USA?

Kontakt Amerikaspesialisten 

Priser og betingelser:

Vår ref: ATI Western Discovery


Priser på forespørsel.
Høysesong fra 1 mai – 31. oktober.
Lavsesong april og november til mars


Inkludert i pakken:


 • Hotell i 14 netter i henhold til program
 • Inngangspenger til Grand Canyon nasjonalpark, Monument Valley, Bryce Canyon, Zion nasjonalpark, Death Valley, Yosemite nasjonalpark, 17-milde drive
 • Sightseeing som beskrevet
 • Engelsktalende reiseleder

Ikke inkludert:


 • Alt som ikke er spesifisert som inkludert
 • Fly fra Norge

Tilleggsmuligheter:


 • Helikopter over Grand Canyon
 • Las Vegas by night tur
 • Gondol til toppen av Mammoth Mountain for frokost
 • Tur over Golden Gate
 • Natt tur i San Francisco med middag i Chinatown
 • Los Angeles strand lunsj og/eller sykkeltur
 • «All American» Picnic på overraskende sted underveis

Hotellliste- Vi tar forbehold om evt. endring av hotell.


Los Angeles 2 Holiday Inn Anaheim
Phoenix 1 Ke Ko Pa Resort
Grand Canyon 1 Yavapai West
Page/Lake Powell 1 Best Western Lake Powell
Bryce Canyon 1 Ruby’s Inn
Las Vegas 2 Luxor Las Vegas – Pyramid Rooms
Mammoth Lakes 1 Mammoth Mountain Inn
eller Fresno eller Picadilly Inn Shaw
Yosemite NP Area 1 Modesto Hotel
San Francisco 2 Hilton Financial
Central Coast 1 Radisson Santa Maria
Los Angeles 1 Crowne Plaza LAX

Vi kan ordne ekstra netter i Los Angeles før og/eller etter turen om det ønskes.


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,