GO UP

Bussreise på østkysten av USA med Canada

Tid: Mai – september 2020
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.
Engelsktalende reiseleder er med på hele turen

Dette er en perfekt bussreise på østkysten av USA for deg som vil få med deg høydepunktene i denne delen av landet! Bussreisen starter med to netter i New York og tar deg med til spennende byer og steder underveis, før du er tilbake i The Big Apple.

 

bussreise på østkysten av USA, topp i New York på vei til Miami Reise til New York, Chicago og Los Angeles Seks netter i New York! USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Underveis vil du oppleve Finger Lakes, Niagara Falls, Amish Country, Gettysburg, Washington DC og Philadelphia. I tillegg får du med deg flere spennende byer i Canada. Med andre ord – her kommer perlene på en snor. Ta gjerne noen ekstra dager i fantastiske New York før eller etter bussreisen. East Coast Insider har små grupper med maksimum 20 reisende er en stor fordel. Med engelsktalende reiseleder og lokale guider som virkelig kan sine ting er du i de beste hender. Å bli kjent med andre fra andre land også beriker reisen.

 

bussreise på østkysten av USA Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Høydepunkter:

 • Utforsk spennende New York med Battery Park, Chinatown, Central Park
 • Nydelige Finger Lakes Country
 • Fantastiske Niagara Falls
 • Amish Country
 • Gettysburg
 • Museene i Washington DC
 • Philly Cheese Steak
 • Spennende Boston med smaksprøver og historie
 • Toronto og Ottawa
 • Flotte Montreal

Dette er kun noen av smakebitene du får på denne flotte bussreisen! Ønsker du å legge på noen netter før eller etter bussreisen på Østkysten, så ordner vi det.

Ta en bussreise på østkysten av USA

Amerikaspesialisten skreddersyr 

Dag til dag:

Dag 1

New York
Ved ankomst New York reiser du på egenhånd til hotellet på Manhattan hvor du møter din lokale guide på ettermiddagen.

Dag 2

New York
På formiddagen er det sightseeing i New York og du får sett høydepunkter som Battery Park, Chinatown, Central Park og mye mer. Ettermiddagen på egen hånd. Hva med å ta en helikoptertur over Empire State Building? Eller en båttur? Eller hva med et show på Broadway? Guiden vil hjelpe deg med tips.

Dag 3

Denne morgenen reiser du sørover gjennom New Jersey til Philadelphia – Amerikas fødested, hvor grunnloven ble undertegnet 4. juli 1776. Her ser du Liberty Bell og Independence Hall på en flott sightseeing i byen. Prøv den lokale delikatessen Philly Cheese Steak.

Deretter går turen videre til Washington DC – hovedstaden. Denne kvelden anbefaler vi at du tar en kveldsrundtur i byen, hvor du kan se de mange monumentene flott lyst opp. Avslutt med en middag i Georgetown – den litt upscale bydelen.

Dag 4

Washington D.C
Sightseeing i hovedstaden hvor man passerer blant annet det Hvite Hus, Kongressen, Arlington National Cemetery hvor John F. Kennedy er gravlagt, Lincoln Memorial og Nasjonalgalleriet. De fleste museene i Washington DC er gratis, så her kan du få en fin museumsettermiddag. Ettermiddagen og kvelden er til egen disposisjon. Besøk noen av de fine nabolagene som Dupont Circle, U Street eller The Wharf. Det er lett å ta seg rundt med metroen. Om du vil litt utenfor byen, reis til George Washingtons Mt. Vernon i Virginia – og få med deg litt historie fra kolonitiden.

Dag 5

Washington D.C – Gettysburg – Amish Country – York
Turen går nordover til Pennsylvania for å oppleve Gettysburg. Her sto det største slaget under den Amerikanske borgerkrigen. Abraham Lincoln holdt sin berømte tale her i 1863. Deretter reiser du mot Pennsylvania Dutch Country. Her kan du besøke et Amish museum og se det enkle livet de lever etter sin 300 år lange tradisjon.  De lever i en verden som stoppet i midten av 1850, uten elektrisitet, medisinsk utstyr og moderne hjelpemidler.

Dag 6

York – Finger Lakes – Niagara Falls 
Bussreisen går gjennom Finger Lakes Country på vei mot den kanadiske grensen. Underveis stanser bussen i Corning, Amerikas krystallby – hvor du kan besøke det berømte glassmuseet. Det blir stopp for litt vinsmaking i Watkins Glen, som ligger ved Lake Seneca, oppkalt etter Seneca-indianerne. Deretter reiser du mot den kanadiske grensen og ankommer et av verdens underverk – Niagara Falls.

Dag 7

Niagara Falls – Niagara on the Lake – Toronto
Formiddagen er til å få sett fossene på egen hånd. Prøv Hornblower cruise under fossen (mot tillegg) eller en vandring langs Table Rock for å se fossefallene ved Horseshoe Falls.
Deretter blir det besøk i sjarmerende Niagara on the Lake hvor du kan nyte vinen denne byen er blitt kjent for.
Toronto – Canadas største by – venter som avslutning på denne dagen.

Dag 8

Toronto
Bli med på en rundtur i denne byen og oppdag noen av de mer ukjente strøkene. Dra opp i en av verdens høyeste bygninger – CN Tower og forsøk å stå på glassgulvet 300 meter over bakken.

Dag 9

Toronto – Thousand Islands – Ottawa
På vei mot hovedstaden i Canada – Ottawa – kjører bussen langs 1000 Islands Parkway. Ta et elvecruise for å virkelig oppdage naturen. På ettermiddagen kan du være med på en tur rundt i Ottawa, en spennende by med mange parker og vakre blomster. Her kan du i tillegg se en av de mest imponerende regjeringsbygg i verden.

Dag 10

Ottawa – Montreal
Det blir en kort tur til den fransktalende delen av Canada og provinsen Quebec. Her besøkes Montreal – regionens kulturelle hovedstad. Bli med på en tur til Old Montreal – Vieux Port med Place Jaques Cartier og Notre Dame basilikaen. På kvelden foreslår vi en kveldstur som inkluderer en unik middagsopplevelse fra regionen.

Dag 11

Montreal – Boston
I dag blir det retur til USA gjennom de grønne statene Vermont og New Hampshire som smykker seg med fjellkjedene Green Mountains og White Mountains. På ettermiddagen ankommer du Boston, hvor det blir en vandring langs Freedom Trail, til Kings Chapel og the Boston Massacre site. Gå plangs brostensgatene på Beacon Hill – ett av byens vakreste nabolag. Lær om Bostons rolle i amerikansk historie på USS Constitution Museum. Prøv også den lokale retten «clam chowder» og hummer.

Dag 12

Boston – Newport – New York
I dag kjører du mot en annen stat, Rhode Island, hvor du finner Newport. Stedet var de rikes lekeplass under the Golden Age. Her kan du se et vakkert landskap ved sjøen og beundre noen av de flotte husene. Så ankommer du New York igjen. Besøk 9/11 memorial museum og Freedom Tower.

 

Dag 13

New York
Avreise eller ytterligere dager

Priser og betingelser:

Reisen inkluderer:


 • Hotell i 12 netter
 • Reise som beskrevet med buss
 • Sightseeing som beskrevet
 • Vinsmaking
 • Engelsktalende reiseleder fra ankomst hotellet i New York

 


Reisemål Østkysten USA

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic