booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Familieferie i Orlando i feriehus

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: Fra 54 380,- for to voksne og to barn
Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, to uker standard SUV leiebil med GPS, to uker Glenbrook 3* i hus med tre soverom og privat basseng

Ta med dine kjære på en opplevelsesrik og uforglemmelig familieferie i Orlando i feriehus.
Orlando er et paradis for hele familien. Her er det fornøyelsesparker i alle varianter, halsbrekkende attraksjoner, flotte strender, eksotisk natur, spennende dyreliv og store iskremer…

familieferie i Orlando i feriehus, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa, Storfamilieferie til Orlando

Den beste måten å utforske spennende Orlando på, er å ha en base. Og da kan Amerikaspesialisten ordne flotte feriehus med privat basseng til meget god pris. Her får hele familien god plass. Du kan lage noen av dagens måltider på eget kjøkken, og barna kan ta et dypp i bassenget.
De minste feriehusene er med tre soverom. Ønsker du større plass? Vi kan ordne opp til ni soverom om du vil ha med slekt eller venner.

Tips: Vi skreddersyr ferien for dere. Flere eller færre barn? Kortere eller lengre ferie? Dette er kun et forslag. Kontakt oss og vi skreddersyr ferien for dere. Husk at vi også ordner utflukter, sightseeing og parkbilletter før dere drar.

Ferie med storfamilien i Orlando, USAspesialisten, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Orlando er underholdningshovedstad nr. 1! En reise til Florida er en stor opplevelse året rundt. Ta med storfamilien eller vennegjengen og kos dere på dette fantastiske og spennende stedet.

Orlando er barnas paradis, men tiltrekker seg vel så mange voksne. Orlando ligger midt i Florida, og byen er et underholdningssentrum. Her er det aktiviteter og attraksjoner nok til å fylle uker! Orlando er nok aller mest kjent for alle fornøyelsesparkene, men det er mye annet du kan gjøre her. Flotte golfbaner, god shopping, du kan kose deg på spa, gå på museer, nyte god mat og bra natteliv.

Vi tilbyr billetter til en rekke parker. SeaWorld, Aquatica og Discovery Cove, Universal Studios Florida med Universal’s Island of Adventure og Wizarding World of Harry Potter, Walt Disney World med Magic Kingdom, Disney’s Hollywood Studios, Disney’s Animal Kingdom, EPCOT, Disney’s Typhoon Lagoon og Disney’s Blizzard Beach, Legoland Florida.

Orlando kan tilby det meste – for alle aldre. Parkene overgår hverandre hvert år, for å tilby de mest spennende opplevelsene, de beste showene og de heftigste attraksjonene.

Ta neste familieferie i Orlando i feriehus

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,