GO UP

Familieferie i Orlando og Marco Island på Gulfkysten

Vi skreddersyr din ferie!

Tid: Hele året
Pris:
Fra 59 655,-  for to voksne og to barn, inkludert fly t/r Oslo, to uker leiebil, feriehus med tre soverom og privat basseng
Høysesong fra 80 510,-

Ta en herlig familieferie i Orlando og Marco Island på Gulfkysten. I denne pakken inkluderer vi flyreisen, leiebil hele perioden, en uke på Glenbrook Homes 4* Orlando, med tre soverom og privat basseng og en uke på Gulf Coast Holiday Homes 4* Marco Island, med tre soverom og privat basseng.

Familieferie i Orlando og Marco Island, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Orlando og Marco Island er en perfekt kombinasjon om du ønsker å ha privat feriehus på Floridaferien!
Her kan du slappe av og føle deg som hjemme. Du kan lage måltider hjemme, og barna kan kose seg i bassenget nå dere ikke skal utforske alt det Orlando og Marco Island har å by på.

Orlando er underholdningshovedstad nr. 1! En reise til Florida er en stor opplevelse året rundt. Ta med storfamilien eller vennegjengen og kos dere på dette fantastiske og spennende stedet.

Familieferie i Orlando og Marco Island, Reise til Orlando, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Orlando er barnas paradis, men tiltrekker seg vel så mange voksne. Orlando ligger midt i Florida, og byen er et underholdningssentrum. Her er det aktiviteter og attraksjoner nok til å fylle uker! Orlando er nok aller mest kjent for alle fornøyelsesparkene, men det er mye annet du kan gjøre her. Flotte golfbaner, god shopping, du kan kose deg på spa, gå på museer, nyte god mat og bra natteliv.

Vi tilbyr billetter til en rekke parker. SeaWorld, Aquatica og Discovery Cove, Universal Studios Florida med Universal’s Island of Adventure og Wizarding World of Harry Potter, Walt Disney World med Magic Kingdom, Disney’s Hollywood Studios, Disney’s Animal Kingdom, EPCOT, Disney’s Typhoon Lagoon og Disney’s Blizzard Beach, Legoland Florida.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa Familieferie i Orlando og Marco Island

Marco Island er bare en kort kjøretur fra Florida Everglades og nær Naples. Ved dette flotte stedet langs Gulfkysten finner luksuriøse feriesteder, vakre strender og uberørte parker. Marco Islands tropiske klima er fantastisk.

Dra for eksempel til Collier Seminole State Park. Her kan dere padle, fiske, dra på båttur eller vandre på fine stier i naturen.
Briggs Nature Center har en strandpromenade der dere kan observere dyrelivet i dets naturlige habitat.

Tips: Vi skreddersyr ferien for dere. Flere eller færre barn? Kortere eller lengre ferie? Dette er kun et forslag. Kontakt oss og vi skreddersyr ferien for dere. Husk at vi også ordner utflukter, sightseeing og parkbilletter før dere drar.

Familieferie i Orlando og Marco Island

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,