GO UP

Familieferie til Nashville, Memphis, Natchez, New Orleans og Florida

Vi skreddersyr din ferie!

Pris på forespørsel
Inkluderer flyreise t/r, minivan i 17 dager (med forsikringer, fri kilometer, to sjåfører og første tank med bensin).
Infokit om bilturen, hotell i hht program, frokost på enkelte hotell

Enveisgebyr på bilutleien kommer i tillegg og betales lokalt.
Resort fee kan tilkomme på enkelte hotell.

Her har vi satt sammen en utfyllende og spennende familieferie til Nashville, Memphis, Natchez, New Orleans og Florida!

Dette er en skikkelig drømmerute om du er glad i musikk, opplevelser og strandhygge! Det blir en del reising, men også mye opplevelser! En perfekt blanding av byopplevelser, natur, strandliv, musikk og aktiviteter.

Turen starter med fly til Nashville. Der venter en minivan som dere bruker på hele turen.
Nashville, en by med historisk sus, borgerrettighetshelter, countrymusikk og sørstatsstil. Nashville er by som preges av countrymusikk. Her kan du besøke Music City Walk of Fame og se kostymer, korte filmklipp, instrumenter og andre eiendeler til countrymusikkens store stjerner. Vi foreslår også et besøk til Ryman Auditorium og en kveld på Grand Ole Opry.
To netter på Best Western Plus Music Row i Nashville. Frokost inkludert

 

Familieferie til Nashville, Memphis, Natchez, New Orleans og Florida Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Memphis er fødestedet for blues! Langs Beale Street ligger det barer og bluesklubber med musikk og underholdning. Glem ikke å besøke den store attraksjonen Graceland. Memphis har mye å by på – her finner du Strax Museum of American Soul Music, Rock & Soul Museum, Gibson gitarfabrikk og selvsagt Sun Studios hvor musikere som B.B. King, Elvis Presley og Jerry Lee Louis spilte inn sine rockelåter. Memphis er en by som byr på sørstatssjarm kombinert med en moderne storby. Er det konsert på Mud Island som ligger i Mississippielven, anbefaler vi en tur dit. Om kvelden kan du spise på B.B. Kings restaurant på berømte Beale Street.
To netter på La quinta Inn & Suites på Wyndham

Natchez, var i hjertet av slavehandelen og er fødestedet til Mississippi-elvebåten. Hvorfor ikke ta en vandretur gjennom gatene i Natchez’ historiske distrikt med over 50 antebellum-hjem og historiske kirker. Området «Under the Hill» – gjort kjent av Mark Twain – er verdt et besøk. Eller utforsk en av de mest interessante kirkegårdene i sør.
Natchez er det eldste stedet i Mississippi og er svært sjarmerende. Her er det mange plantasjer og hjem slik som Burn, Dunleith, Melrose, Monmouth og Longwood. Longwood er kjent for å ha det største oktangonale huset i landet, konstruert og påbegynt i 1858, men aldri ferdiggjort.
En natt på Hotel Vue i Natchez. Inkludert frokost.

 

Familieferie til Nashville, Memphis, Natchez, New Orleans og Florida Bussreise i sørstatene, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

New Orleans – Nouvelle-Orleans er den største byen i delstaten Louisiana. Byen ble grunnlagt av franskmenn i 1718.
Og noe New Orleans er kjent for er musikk. Spesielt jazz. Men prøv også den særpregede kreolske maten.
To netter på The Old No. 77 Hotel & Chandlery i New Orleans

Apalachicola ligger i Franklin County i Florida, ved bredden av Apalachicola Bay, Mexicogulfen. Det er en sjarmerende fiskeby med flotte vannparker og herlige strender.
En natt på Best Western Apalach Inn Apalachicola Florida

Orlando trenger nesten ingen introduksjon. Fornøyelsesparker, shopping, opplevelser, natur. Valget er ditt.
To netter på Caribe Royale Orlando

 

Familieferie til Nashville, Memphis, Natchez, New Orleans og Florida USAspesialisten, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Fort Myers ligger på vestkysten av Florida. Det er et 11 kilometer vakkert strandområde med hvit sand, ca. 30 mil sydvest for selve byen.
Fort Myers Beach er populært blant unge og barnefamilier. Her finnes flere strandbarer og restauranter. Området består av hundrevis med naturlig bevarte øyer, i tillegg til mange parker og reservater hvor du kan oppleve alt fra alligatorer til skjell og koraller. Området tilbyr også mange golfbaner og perfekte forhold for vannsport og fiske.
Det er ikke så langt til Everglades, ca 1,5 time, og vi anbefaler å dra på sumpsafari med airboat for å se etter alligatorer.
Tre netter på Sandpiper Gulf Resort, Fort Myers

På Key West kan du ta en tur innom Sloppy Joes Bar, se solnedgangen ved USAs sørligste punkt og nyte en ekte Key Lime Pie. Spaser i de historiske gatene og sug inn atmosfæren. To netter på Best Western Hibiscus Motel Key West. Inkludert frokost

Miami har alt! Nyt Miami Beach fantastiske strender, rusle rundt i mange av de særpregede bydelene som Coconut Grove eller kubanske Calle Ochos. Miami er en melting pot med et vell av nasjonaliteter og kulturer.
Det berømte Art Deco-distriktet på South Beach hadde sin storhetstid på 1920 og -30 tallet, men er igjen tilbake som en hot spot. Her kan du rusle langs strandpromenaden og se på mennesker eller nyte en drink på en av de utallige barene.
To netter på Essex House Hotel Miami

Du flyr hjem fra Miami etter alle disse opplevelsene.

Ønsker du prisforslag på familieferie til Nashville, Memphis, Natchez, New Orleans og Florida?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: 320845


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,