GO UP

Familieferie til Turks and Caicos

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: Fra 129 955,- for to voksne og to barn
Pris inkluderer: Fly t/r Oslo, syv netter på Beaches Turks & Caicos Resort Villages All Inclusive

Dette er virkelig en herlig tur om dere skal unne dere noe helt utenom det vanlige. En familieferie til Turks and Caicos på lekre Beaches Turks & Caicos Resort Villages – all inclusive, er noe alle vil huske.

Familieferie til Turks and Caicos, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Dette er en luksuriøs drømmeferie for hele familien. Turks & Caicos har noen av de beste og vakreste strendene i Karibien. Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa er en perle som ligger rett ved en av disse nydelige strendene.
Her kan de voksne slappe av mens barna boltrer seg med et imponerende spekter av aktiviteter. Og alt er inkludert i prisen. Her kan dere spise, drikke, more dere med strandaktiviteter, sport og mye annet.

Familieferie til Turks and Caicos USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Dette fantastiske all inclusive feriestedet har fem praktfulle landsbyer som har arkitektur og atmosfære til Italia, Frankrike, Karibien og Key West. Her finnes det et 45 000 kvadratmeter stort badeland, 21 gourmetrestauranter, en 2 mil lang sandstrand omgitt av klart turkis vann, og 10 imponerende bassenger. Det er uendelige morsomme aktiviteter for alle, fra de små til tweens og tenåringer, med Sesame Street®-karakterer, en Xbox Play Lounge og et tøft tenåringsdiskotek.
Resortet ligger på Grace Bay, kåret til verdens beste strand av TripAdvisor-reisende.
Du kan også nyte egentid på Red Line Spa.

Tips: Flere eller færre barn? Kortere eller lengre ferie? Dette er kun et forslag. Kontakt oss og vi skreddersyr ferien for dere.

Ta med de du er glad i på en fantastisk familieferie til Turks and Caicos

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,