GO UP

Jungeltur i Amazonas og storby i Manaus, Brasil

Nå kan du ta en spennende jungeleventyr i Amazonas! Uforglemmelige opplevelser ligger foran deg.

Tid: Hele året
Pris: Fra 15 800,-

Bli med på unike opplevelser på jungeltur i Amazonas. I tillegg får du storbyopplevelser i Manaus. Du får se severdighetene i Manaus med Amazonas teater, Rio Negro Palasset, indianermuseet og markedet Adolpho Lisboa. Så blir det båttur til Uacari Lodge hvor du skal bo noen dager. Her får du oppleve jungelen på nært hold. Vandringer, kanoturer og besøk hos indianerstammer som bor i jungelen.
Underveis vil du se et spennende dyre og fugleliv.

Dag 1 Manaus ankomst
Ved ankomst Manaus blir du hentet og kjørt til ditt hotell.

Dag 2 Manaus
Etter frokost starter sightseeing i denne unike byen i jungelen. Turen går til Amazonas teater som ble bygget i 1896 og er en av de viktigste turistattraksjoner i byen. Bygningen symboliserer den enorme rikdommen som kom med gummiproduksjonen og virkelig fikk fart på byggingen av Manaus.
Etter dette blir det et stopp ved Rio Negro Palasset, hvor statens regjering tidligere holdt til. Du får også se et annet arkitektonisk symbol fra gummitiden (1890 – 1910).
Det blir besøk til hus bygget på pilarer (palafitas) langs små elver. Turen går videre til indianermuseet som drives av et kvinnefelleskap. Her får du god får informasjon om tradisjoner, levemåte og steder hvor indianere bor langs øvre del av Rio Negro. Markedet Adolpho Lisboa skal også besøkes. Herfra ser du den flytende havnen. Retur til hotellet.
Frokost

Dag 3 Manaus/Mamiraua reservatet
I dag blir det en tur dypt inne i Amazonasjungelen. Du blir hentet på hotellet og flyr til Tefé. (fly i tillegg). Her blir du kjørt til Areia Brancapiren og tar båt til Uacari Lodge. På vei mot lodgen kan du se rosa og grå delfiner og andre spennende dyr langs elvekanten.

Ved ankomst Uakari Lodge venter de ansatte på deg. Du vil få en gjennomgang av hva som skal skje og hvordan du skal forholde deg til vann, måltider, hvor du ikke skal svømme og annet. Etter lunsj gjør du deg klar for fottur i jungelen. Guidene er flinke og kjenner naturen og dyreliv svært godt.

Turene er på inntil tre timer, men er ikke anstrengende. I regntiden (mai – juli) vil turene gjøres i kanoer hvor guidene står for padlingen. Etter middag er det foredrag om økosystemet og Mamirauá bærekraftige utviklingsinstitutt.
Frokost, lunsj, middag

Dag 4 Mamiraua reservatet
Etter frokost går turen langs kanalene. Vann er en stor del av området og området har en unik fauna. Etter lunsj blir du med motoriserte kanoer på Mamirauinnsjøen. Her er det rosa delfiner, hoatzin (også kalt sigøynerhøne og stinkfugl) – en monotypisk fugl som lever i jungelen, piraja og andre fiskearter. Retur til lodgen før solnedgang. På vei tilbake kan du se kaimaner (krokodiller) og flaggermus. Middag med påfølgende foredrag.
Frokost, lunsj, middag

Dag 5 Mamairaua
Nå kan du besøke et lokalsamfunn. Økoturismeprogrammet har diskutert mye med lokalbefolkningen om besøk, og de lagt opp et program som gir innsikt og informasjon slik lokalbefolkningen ønsker.

En person fra lokalbefolkningen vil møte gruppen. Noen av stedene tilbyr lokalt håndverk, men ikke alle. Om du ikke vil delta, kan du bli med på ny jungeltur. Om ettermiddagen inviterer forskerne som jobber med økoturismeprosjektet gjestene til å delta med informasjon og presentasjon. Du kan også velge å gå på tur i jungelen. Om kvelden etter mørkets frembrudd er det tur enten til fots eller med kano for å se på nattens dyr og fauna, blant annet tarantella, dovendyr, bambusrotter og flaggermus. Det er en kort tur på ca 40 minutter.
Frokost, lunsj, middag

Dag 6 Mamiraua – Manaus
Det er tid for avreise fra Mamiraua. Etter frokost går båten tilbake til Tefé flyplass og fly tilbake til Manaus (ikke inkludert). Transport til hotellet.
Frokost

Dag 7 Manaus avreise
Etter frokost er det transport til flyplassen.
Frokost

Viktig: Programmet over og aktivitetene kan bli endret avhengig av klima, vannstand etc.

Vil du kombinere dette med et opphold i Rio, Natal eller andre spennende steder i Brasil? Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr en spennende reise for deg.

Ta en spennende jungeltur i Amazonas!
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

 

Priser og betingelser:

Dobbeltrom fra 16 000,-
Enkeltrom fra 17 200,-


Prisen inkluderer:


  • 3* hotell to netter i Manaus
  • Fire netter på hotell i Mamiraua Ecological reserve
  • Frokost hver dag
  • Lunsj og middag dagene på Lodgen Uacari
  • All transport og turer i henhold til program
  • Engelsktalende guide, med 1-3 personer er sjåfør guide.

Prisene gjelder ikke under spesielle ferier, som karneval, påske, jul


Prisene er veiledende og fly mellom stedene og til/fra Brasil kommer i tillegg.


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Hotellovernatting(er)
  • Måltider
  • Sightseeing
Reisemål Brasil Sør Amerika
Pris Fra 16 000,-

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic