GO UP

Kombinasjonsreise California og Hawaii

Amerikaspesialisten skreddersyr dine opplevelser.
Pris avhenger av avreisedato, antall dager, type bil og hotell.

Hvorfor ikke prøve en spennende kombinasjonsreise California og Hawaii?
I denne pakken har vi lagt opp til tre netter i spennende San Francisco, leiebil, en natt i Pismo Beach og tre netter i Los Angeles før du flyr over til Hawaii for å utforske flere av de flotte øyene i øygruppen.

 

Kombinasjonsreise California og Hawaii Reise til San Francisco og to øyer på Hawaii USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Turen din starter i San Francisco. Her kan du ta turen ut til Alcatraz, til Golden Gate Bridge, ta trikken til Fishermans Wharf, eller utforske de mange spennende nabolagene og kulturelle opplevelsene i byen. Bilen hentes ved avreise fra San Francisco.

Deretter kjører du på flotte Highway 1 fra San Francisco sørover langs kysten – gjerne med avstikker på 17mile Drive mellom Monterey og Carmel og videre nedover Big Sur med vakker utsikt og San Simeon med sjøløvene. I San Luis Obispo 20min fra Pismo Beach har de en Drive In Cinema du kan reise til på kvelden.

Så fortsetter turen til spennende Los Angeles. Vi har lagt opp til tre netter i Marina del Rey. Her er du nær Venice Beach med sin strandpromenade og Santa Monica Beach litt lenger nord. Ta også turen inn i byen og besøk Universal, Hollywood og Walk of Fame, Griffith Observatory eller Downtown med alle museene og de beste spisestedene.

 

Kombinasjonsreise California og Hawaii USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Så venter herlige dager på øygruppen Hawaii. Du flyr fra Los Angeles til Honolulu. Her bor du fire netter på Waikiki Beach. Besøk Pearl Harbor, utforsk nordsiden av Oahu eller lær deg å surfe på Waikiki. Byen har også et stort utvalg av shopping og uteliv.

Etter opplevelsene på Waikiki, flyr du videre til Lihue på øya Kauai. Her har vi lagt opp til fire overnattinger på sørsiden av øya – i Waimea.
Øya kjenner du kanskje igjen fra filmene Jurassic Park. Her er det fantastiske naturopplevelser som venter på deg. Prøv kajakk eller zipline om du vil teste ut aktiviteter, eller gå tur i fjellet. Ta en kjøretur til noen av de fine strendene og opplev småbyer utenfor allfarvei.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Etter fire fine dager flyr du videre til Maui. Her har vi lagt opp til seks netter på Kaanapali Beach rett nord for Lahaina. Lahaina er en koselig småby med mange restauranter, shopping og uteliv.
Tips: Få med deg soloppgangen eller solnedgangen fra Haleakala krater.
Tiden her kan brukes til surfing, snorkling og andre vannaktiviteter. Opplev lokal kunst og historie, få med deg en Hula og handle på lokale marked.

Reisen avsluttes med fly fra Maui til Oslo (med mellomlandinger)

Vil du prøve en kombinasjonsreise California og Hawaii?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr dine opplevelser!

Reisemål California Hawaii USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic