booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Kombinasjonsreise til Miami, Key West og Fort Myers

Vi skreddersyr din ferie!

Unn deg en herlig karibisk ferie i Florida – til Miami, Key West og Fort Myers!

Tid: Hele året
Pris:  På forespørsel

En kombinasjonsreise til Miami, Key West og Fort Myers er en stor opplevelse året rundt. Kissimmee/Orlando er underholdningshovedstad nummer en, og vi anbefaler denne kombinasjonsferien med Gulfkysten og de fantastiske strendene.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,Florida er alt fra travle og populære Miami til laid back Key West, Everglades og den lekre gulfkysten med milelange strender og søvnige småsteder. Floridas perler byr på naturopplevelser, aktiviteter og perfekt avslapping.

På Miami Beach ligger hotellene tett i tett langs strandpromenaden eller over veien, og det er et yrende liv både dag og natt. Du kan også finne rolige oaser, fantastiske restauranter i verdensklasse, ta en sykkeltur langs strandpromenaden eller oppleve utelivet langs Ocean Drive på South Beach. Her er noe for alle. I tillegg kan du ta turen til noen av Miamis hyggelige bydeler som Coconut Grove, Downtown og Little Havana og nyte kunst og museer.

I Miami kan du bo på Marseilles hotell eller Hilton Bentley.. Begge hotellene ligger ved stranden, Hilton Bentley ligger i den roligste delen på selve Ocean Drive. Marseilles er et sjarmerende hotell nær shopping og restaurantgaten Lincoln Road.

Etter tre opplevelsesrike dager på Miami Beach, henter du leiebilen og kjører mot Key West – en tur som tar ca fire timer. Beregn god tid – det kan være køer og her er det kun en vei som teller – Overseas Highway. Underveis kan du stoppe på en av øyene som Marathon eller Islamorada og nyte lunsj.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,, , Reisebrev fra Fort Lauderdale,På Key West kan du ta en tur innom Sloppy Joes Bar, se solnedgangen ved USAs sørligste punkt og nyte en ekte Key Lime Pie. Spaser i de historiske gatene og sug inn atmosfæren. Hilton Key West ligger litt utenfor sentrum, men øya er ikke stor. På Casa Marina kan du nyte basseng og strand – hotellet er et av to på øya med strand.

Turen tilbake går gjennom Everglades til Fort Myers. Her kan du ta en stopp ved Port of the Islands resort, hvor du kan bli med på båttur i mangroveskogen, fiske eller lære om naturen i denne unike nasjonalparken. På kvelden ankommer du Fort Myers. Her vil få en helt annerledes opplevelse og kan nyte en ukes deilig ferie. Bo på Westin Resort i Cape Coral eller på South Seas Island Resort, uansett  får du en fantastisk opplevelse. Populære Westin ligger ikke ved stranden, men har et lekkert anlegg med marina.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usaFra Fort Myers til South Seas Island Resort på Captiva kjører du over Sanibel Island. Dette er en flott resort som ligger i naturlige omgivelser. Her kan du vandre langs strendene som er kjent for skjellsanking, se manateer i kanalene, ta et slag golf og nyte lekre bassengområder. Dette er virkelig en karibisk oase i Florida.

Se bilder fra Fort Myers og Sanibel

Leiebil ordner selvsagt vi. Bestiller du hele pakken oppgrader vi også leiebilen om mulig. Hva med en cabriolet eller en «Luxury» leiebil? Mulighetene gir vi deg.

Les her om mer du kan gjøre i Fort Myers

Prøv en kombinasjonsreise til Miami, Key West og Fort Myers

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,