booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Kombinasjonsreise til New York og Fort Lauderdale

Vi skreddersyr din ferie!

Tid: Hele året
Pris:  Fra 14 215,- per person
Inkludert fly t/r Oslo, tre netter på Westgate New York Grand Central 4* i New York, og fem netter på Sonesta Fort Lauderdale Beach 4* i Ft. Lauderdale

Ta med familien på et supert eventyr hvor du får oppleve det beste fra to spennende steder. Prøv en kombinasjonsreise til New York og Fort Lauderdale!

Allsidige New York – byen som aldri sover. Central Park, Empire State building, Rockefeller Center, Chinatown, Greenwich Village,  Ground Zero minnesmerket der World Trade Center en gang lå,  Frihetsstatuen, Ellis Island, museer og Harlem…

Vi hjelper deg gjerne med en helikoptertur over Frihetsgudinnen og Manhattan eller andre morsomme aktiviteter. Teater, hockey, utflukter til Niagara Falls.

Shoppingen er fantastisk i New York. Ikke noe annet sted i verden er utvalget så enormt, uansett hva du er på utkikk etter. Fra de eksklusive butikkene på den øvre delene av Fifth Avenue til de trendy designbutikkene i SoHO.

Langweekend til New York, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Besøk et av de kjente stormagasinene som Bergdorf Goodman, Nordstrom eller Saks. I New York finner du også verdens største varemagasin, Macy’s. Dette magasinet dekker et helt kvartal på 34th St. I området rundt finnes en rekke andre kjente butikker.
SoHo er også et spennende sted å handle, spesielt fra krysset Houston og Broadway og sørover. Ta på deg gode sko og husk kredittkortet. Du vil garantert få bruk for begge deler.

Opplev Fort Lauderdales flotte strandpromenade. Her er det en mengde spisesteder og god shopping.
Besøk Stranahan House, et bevart hjem fra 1900-tallet innredet med antikviteter fra den tiden. Eller følg den røde brosteinsveien på Fort Lauderdale Riverwalk, gjennom den vakre anlagte parken, til kultur og underholdningsdistriktet.

Ønsker du mer spennende aktiviteter? Ta et dykk i Atlanterhavet. Eller hva med en fottur innover Everglades.

Ukestur til Fort Lauderdale , USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Fort Lauderdale

Fantastiske Fort Lauderdale – Amerikas Venezia – en by med liv og røre, berømt for strandlivet og alle sine kanaler med yachter og seilbåter. Her kan du oppleve flotte strender strender og butikker. Du kan vandre langs Las Olas Boulevard, kikke på fasjonable butikker og ta en is på en fortausrestaurant.
Besøk Flea Market, Sawgrass Mills eller fasjonable Galleria. Langs strandpromenaden er det mange restauranter og det vrimler som regel av folk og biler. Ta en tur med Water Taxi på kanalene og se Fort Lauderdale fra sjøsiden.
Bli med inn i The Everglades eller bli med på kanal-cruise. Besøk Ocean World, Flamingo Gardens and Arboretum og Butterfly World. Det er også fantastisk å ta en kanotur på noen av kanalene, som strekker seg over hele 500 kilometer!
En gang i måneden arrangeres nattlige kanoturer i Mangrove-området West Lake Park – superspennende for både barn og voksne.

Prøv en kombinasjonsreise til New York og Fort Lauderdale

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,