booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Kombinasjonsreise til New York og Fort Myers Beach

Vi skreddersyr din ferie!

Herlig kombinasjonsreise for hele familien!

Pris:  Fra 73 430,- for familie på tre personer, inkludert fly og hotell
Tre netter New York, syv netter Fort Myers Beach

Ta med familien på et supert eventyr hvor du får oppleve det beste fra to spennende steder. Prøv en kombinasjonsreise til New York og Fort Myers Beach!

Kombinasjonsreise til New York og Fort Myers Beach Stopp i New York på vei til Hawaii USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Allsidige New York – byen som aldri sover. Central Park, Empire State building, Rockefeller Center, Chinatown, Greenwich Village,  Ground Zero minnesmerket der World Trade Center en gang lå,  Frihetsstatuen, Ellis Island, museer og Harlem…

Hotel Beacon ligger på hjørnet av Broadway og W 75th, og er juvelen i Upper West Side – og et sjeldent funn i New York City. Det er et av de få hotellene på Manhattan hvor du kan finne romslige rom og mange suiter med to soverom. Det perfekte hotell for deg som liker å føle deg hjemme mens du er i byen – og deg som vil føle seg som en ekte New Yorker.

Kombinasjonsreise til New York og Fort Myers Beach Familieferie New York, Washington DC og Florida, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Fort Myers er et herlig feriested som ligger ved Mexicogulfen. Her er det en avslappet atmosfære og mange utfluktsmuligheter. Og ikke minst fantastiske strender. Øyene rundt Fort Myers er viden kjent for sine skjell, og her er det lov å plukke. Besøk gjerne øyene Captiva og Sanibel – to vakre perler.

Pointe Estero er et populært hotell rett på stranden. Rommene er store og utstyrt med kjøkken og balkong. Basseng, boblebad, tennisbanen, treningsrom og uteplass med grill.

Se bilder fra Fort Myers og Sanibel

Les her om mer du kan gjøre i Fort Myers

Prøv en kombinasjonsreise til New York og Fort Myers Beach

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: 698626


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,