GO UP

Langweekend i Montreal

Pris: Fra 9 905,- per person

Langweekend i Montreal er en flott opplevelse.
I denne pakken har vi inkludert flyreise t/r Oslo, tre netter på Le Centre Sheraton 4* og en tre-timers Montreal City Tour.
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Montreal er Canadas nest største by, etter Toronto, og verdens nest største franskspråklige by etter Paris. Montrealerne kjennetegnes som livsglade mennesker. Det er et yrende uteliv med restauranter i alle varianter og shopping for en hver smak. Byen med de hundre tårnene er sjarmerende med sin franske identitet, festivaler året rundt og et av de best bevarte historiske bysentrum i Nord-Amerika.

Montreal var tidligere en fransk pelshandelstasjon og utviklet seg siden til en stolt fransk by. Byen både ser og føles litt ut som Paris. Paris gjenspeiles i de fargerike husene, bohemstilen og franskmennenes kjærlighet til mat og kunst. Byen preges av el elegant arkitektur. Havnen Old Port gjorde Montreal til en rik handelsby.

Langweekend i Montreal , USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Besøk den enorme kirken Notre-Dame Basilica, der blant annet Canadas store stjerne Celine Dion ble gift. Ta en tur til St. Joseph’s Oratory, den største kirken i hele Canada. Bonsecours Market med sin skinnende sølvkuppel ble bygget for å vise frem byens prakt til alle besøkende. Shopping kan gjøres i det enorme Underground City, som er det største handlesenteret i verden under bakkenivå.

Montreal har mange festivaler året rundt, men de fleste skjer på sommeren. Festivaler for jazz, fyrverkeri og stand-up-komikere trekker millioner av besøkende fra hele verden hvert år. Byens konsertarenaer og scener er i verdensklasse og mange av festivalene anses derfor av mange som de beste i sitt slag.

Langweekend i Montreal , Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

På Montreal City Tour (inkludert) guides du i tre timer gjennom byen til over 200 steder. Du får blant annet oppleve Notre Dame Basilica, St. Joseph’s Oratory, Old Montreal, French Quarter, Olympic Site sett fra utsiden, McGill University og får en imponerende utsikt fra Mt. Royal.

Tips: Det er enkelt å komme seg rundt med byens godt utviklede offentlige transportsystem. Det beste er å bruke metroen som har hele 68 stoppesteder rundt om i byen. Her kan du kjøpe helgepass eller tredagerskort. Hver av stasjonene ble i sin tid designet av ulike arkitekter i en særegen stil, som gjør det spennende å reise.

Ta en langweekend i Montreal

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din reise

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål Canada

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic