GO UP

Luksus skiferie i Whistler – Fairmont Whistler

Vi skreddersyr din ferie!

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Hvorfor ikke unne deg en fantastisk luksus skiferie i Whistler, Canada? Opplev vintereventyret i Nord-Amerikas beste skisted og bo på fantastiske Fairmont Whistler som ligger ved foten av Blackcombfjellet. Her finner du den perfekte kombinasjonen av mye snø og et yrende uteliv!

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Luksus skiferie i Whistler

 

Fairmont Chateau Whistler
Det flotte hotellet ligger ved foten av Blackcomb Mountain med gondolen like ved. Det er et 5* luksushotell med flotte rom, wifi, spa, innendørs- og utendørs svømmebasseng, treningssenter og flere restauranter. Hotellet har mange fine fellesrom. Flotte butikker og lagringsrom for ski.

Dette prisbelønte Whistler-hotellet kombinerer klassisk eleganse og en moderne alpin setting, og har en spektakulær utsikt over fjellene og landsbyene. Ski-in og ski-out selvsagt. Det er heller ikke langt fra sentrum av landsbyen, en hyggelig fem minutters spasertur eller gratis transport bort.

Du kan velge mellom seks forskjellige restauranter på Fairmont Chateau Whistler. Nyt søndagsbrunsj på Wildflower, eller ta en fersk croissant på Portobello Market & Bakery.

I tillegg finner du det unike Vida Spa. Her kan du nyte dampbad med eukalyptus, yoga, badstue, boblebad og oppvarmet basseng med undervannsmusikk! Filosofien til Vida Spa er forankret i den delikate balansen mellom indre ro, ytre vitalitet, sensorisk nytelse og åndelig helse. Det er også par-suiter, om dere er to som vil nyte behandlingene sammen.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Vi skreddersyr din reise, helt etter dine ønsker. Du velger selv hvor mange dager du ønsker å være borte.
Vi kan også tilby mange ulike romstyper, alt fra vanlige dobbeltrom til suiter.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Luksus skiferie i Whistler

 

Whistler Mountain og Blackcomb
Høye fjell, frisk fjelluft, glitrende snø – glem hverdagen og kast deg inn i det som er viktig – å nyte livet.
Her har du alt. Bosted med ski in og ski out, en gondol med verdensrekord, en fjellby med en fantastisk atmosfære, verdensberømt afterski, femstjerners serveringssteder og et natteliv som er vanskelig å motstå.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Og midt i dette, et løypekart som gir ubegrensede muligheter for alle. I løpet av de siste ti årene har Whistler Blackcomb i gjennomsnitt fått 11,4 meter snø i året.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Luksus skiferie i Whistler

 

Whistler Mountain og Blackcomb ligger på Canadas vestkyst, to  timers kjøring nord for Vancouver. De to fjellene er knyttet til hverandre via en gondol som løper ut fra Whistler Village. Til sammen er Whistler og Blackcomb et av Nord-Amerikas største skisteder.

Du kan også kombinere Whistler og Heliskiing – kontakt oss for mer informasjon.

Prøv en luksus skiferie i Whistler!

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,