GO UP

Luksusferie i Florida og på Bahamas

Ta en deilig luksusferie til sol og varme!

Tid: Hele året
Pris: Fra 39 545,-  12 dager, Miami Beach og all inclusive på Bahamas, inkludert flyreise

Unn deg en luksusferie i Florida og på Bahamas. Her kombinerer du en uke i Miami med fire herlige dager på Excuma og Sandals Emerald Bay, Golf, Tennis og Spa Resort! I Miami nyter du dagene på sagnomsuste Fountainbleau Miami Beach – et flott 5* resort hotell på stranden. Miami Beach syder av liv og røre, du kan nyte fantastiske måltider og shoppe på Lincoln Road, ta en sykkeltur langs «Boardwalken», dra på kunstutstillinger – ja her er alt!

Sandals Emerald Bay er 5* luxury included – all inclusive. Topp restauranter, vannsportsaktiviteter, et nydelig bassenganlegg og du kan bare nyte livet – alt inkludert. Lekker spa avdeling, tennismuligheter og noen av de best golfbanene! Og en fantastisk strand. Her kjemper du ikke med andre hotell og stedet er en perle. Når du lander blir du møtt og kjørt til hotellet – så her er virkelig alt inkludert.

Øya Exuma er også kjent for sine svømmende griser – så her kan du få en unik ferieopplevelse!

Du kan reise med Norwegian direkte fra Oslo til Fort Lauderdale eller til Miami med SAS i utvalgte sesonger. Med British Airways kan du også reise i samarbeid med American Airlines til Exuma. Fra Fort Lauderdale flyr du den korte veien til Exuma og blir tatt imot og kjørt til hotellet.

 

Fly, hotell syv netter i Miami på Fountainbleau Hotel med Deluxe Bay View King size rom inkludert «Resort Fee», fire netter på Sandals Emerald Bay all inclusive.

Turistklasse fly fra 39 545,- med Beach House Luxury Club Level rom på Sandals. Det er mange romtyper å velge mellom avhengig av hva du ønsker og ditt budsjett.
Premium klasse fly fra 48 110,-
Priseksempel gjelder for reise fra januar – juni men varierer på avreisedato og tilgjengelighet.

Vår ref. 693679

Ta en luksusferie i Florida og på Bahamas!
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Flyreise
  • Hotellovernatting(er)
  • All inclusive
  • Tips
  • Transport
Reisemål Bahamas Florida Karibien USA
Pris Fra 39 545,-

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic