GO UP

Luksusferie i Florida og på Bahamas

Hit kan du reise hele året.
Vi skreddersyr din reise. Pris avhenger av antall netter du ønsker å bo på de ulike hotellene, reiseperiode og fly.

Unn deg en skikkelig og eksklusiv luksusferie i Florida og på Bahamas med sagnomsuste Fountainbleau Miami Beach og eksklusive Sandals. Her kombinerer du en uke i Miami med fire herlige dager på Excuma og Sandals Emerald Bay, Golf, Tennis og Spa Resort!

I Miami nyter du dagene på sagnomsuste Fountainbleau Miami Beach – et flott 5* resort hotell på stranden. Miami Beach syder av liv og røre, du kan nyte fantastiske måltider og shoppe på Lincoln Road, ta en sykkeltur langs «Boardwalken», dra på kunstutstillinger – ja her er alt!

Luksusferie i Florida og på Bahamas, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Fontainebleau Miami Beach ligger på Collins Avenue ved havet i hjertet av Millionaire’s Row. Dette er et av de mest historisk og arkitektonisk betydningsfulle hotellene på Miami Beach. Den ikoniske designen er en spektakulær blanding av Miamis glamorøse gyldne æra og stilige moderne luksus. Her finner du signaturrestauranter av prisbelønte kokker; to elegante utesteder; et to-etasjers spa, et praktisk talt uendelig bassenglandskap, milevis med uberørt strand og toppmoderne konferanse- og hendelsesfasiliteter.

Etter noen dager her, reiser du videre til Sandals Emerald Bay på Exuma på Bahamas. Sandals Emerald Bay er et 5* ultra all inclusive. Topp restauranter – hele 11 stykker!, vannsportsaktiviteter, et nydelig bassenganlegg og du kan bare nyte livet. Lekker spa avdeling, tennismuligheter og noen av de best golfbanene! Og en fantastisk strand. Her kjemper du ikke med andre hotell og stedet er en perle.
Når du lander blir du møtt og kjørt til hotellet – så her er virkelig alt inkludert.

Luksusferie i Florida og på Bahamas, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Sandals Emerald Bay er kun for voksne. Arkitekturen er i Bahamansk stil med elegante villaer og suiter som harmonerer med naturen. Tilbaketrukket i en stor tropisk hage langs en uberørt, kilometerlang strand virker stedet som et eksotiske eventyr.

Hotellet arrangerer også ditt bryllup gratis om du ønsker!

Øya Exuma er også kjent for sine svømmende griser – så her kan du få en unik ferieopplevelse!

Ta en luksusferie i Florida og på Bahamas!

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Reisemål Bahamas Florida Karibien USA

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic