GO UP

Motorsykkeltur fra Los Angeles til Mexico

Ikke la deg bli deprimert av Parkert Motorsykkel Syndrom – prøv heller en mctur i varmere strøk!

Tid: Vinter og vår
Kontakt oss for pris
Prisen inkluderer leie av siste modell sykkel, 3 – 4* hotell, bensin på kjøredager, frokost på kjøredager, velkomstmiddag og farewell party, følgebil, halvhjelm, flerspråklig guide, inngang nasjonalparker. Spesialpris for passasjerer som sitter på.

Utforsk den rå skjønnheten til en av Nord-Amerikas siste grenser, Baja California, Mexico.
Ta en motorsykkeltur fra Los Angeles til Mexico og kjør den berømte Mexico Highway 1 langs den røffe kystlinjen og gjennom vidstrakte ørkener med gigantiske kaktus så langt øyet kan se.
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserMex 1 er en tofelts motorvei som har alt! Trange svinger, lange rette strekninger og svært lite trafikk. Spis med lokalbefolkningen på små kafeer langs veien med dagens ferske fangst.
Alle som leter etter et seriøst mc-eventyr om vinteren eller våren – ikke gå glipp av dette!
Du kan velge å starte i Los Angeles, eller eventuelt starte i Cabo San Lucas og kjøre andre veien.
Baja South er en nesten frittstående halvøy. Bli med ​​på denne fantastiske turen langs kysten, helt ned til tuppen av halvøya hvor hvaler vaker og solen aldri forlater din side. Underveis besøkes de mest populære reisemålene langs kysten, som Rosarita, Cabo San Lucas, San Ignacio og flere.

Turen går følgende datoer:

9. februar 2023
4. mars 2023
15. april 2023

Ønsker du å kjøre motsatt vei går turen følgende datoer:
16. februar 2023
11. mars 2023
22. april 2023

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserVi kan også tilby turen over 14 dager.
Da kjører du tur retur Los Angeles, med spennende andre stopp på returen.
Datoer for denne turen er 9. februar 2023 og 15. april 2023
Kontakt oss for pris

Prøv en motorsykkeltur fra Los Angeles til Mexico !

Amerikaspesialisten skreddersyr 

Reiserute:

Dag til dag:

Dag 1

Los Angeles
Velkommen til Los Angeles. Du møter dine medreisende for et orienteringsmøte på hotellet. På denne turen skal du kjøre gjennom noen av de største og mest uforstyrrede ørkenveiene i Nord-Amerika. Guiden vil gi deg en grundig oversikt over hva du kan forvente i de kommende dagene og svare på spørsmål du måtte ha.

Dag 2

Los Angeles – Ensenada
Etter velkomstfrokosten hentes motorsyklene hos EagleRider. Kort tid etter er du på veien og cruiser sørover langs California-kysten til grensen til Tijuana, Mexico. Omtrent en time etter at du har kommet inn i Mexico, vil du nå reisemålet for i dag, den travle havnebyen Ensenada. I kveld blir det en deilig gourmetmiddag laget av ferske lokale råvarer. Nyt solnedgangen over Ensenada Bay.

Dag 3

Ensenada – Catavina
Turen går sørover på Mexico Highway 1. Det blir dypdykk inn i Baja hvor Cirio-trær og gigantiske Cardon-kaktuser begynner å dukke opp langs veien. Vi går inn i Vizcaino-ørkenen, en av de mest fascinerende ørkenregionene på dette kontinentet, og opplever vidstrakt utsikt over steinformasjoner, robuste åser og tett ørkenvegetasjon. Ankomst Catavina akkurat i tide til å se ørkensolnedgangen bak enorme steinblokker og Cardon-kaktuser. Det blir en lang tur i morgen, så sørg for å få en god natts søvn.

Dag 4

Catavina – San Ignacio
I dag krysses statslinjen fra Baja Norte til Baja Sur. Du vil legge merke til en endring i landskapet når du kjører over flere 3000 fots topper, forbi flattoppede vulkanske kjegler og kaktusdekkede åser. Reisen går inn i den sjarmerende puebloen San Ignacio, en autentisk ørkenoase som ligger i bunnen av en bred arroyo omkranset av daddelpalmer.

Dag 5

San Ignacio – Loreto
Foran deg denne morgenen ligger den massive «Volcan Las Tres Virgenes» som er årsaken til nylige lavastrømmer rundt deg. Vi kjører ned Devils Grade ca en mil med hårnålsvinger som tar deg ned til det varme vannet i Cortezhavet. Vakre Bahia Conception er vakker, med dypblått vann, vulkanske øyer og isolerte strender.
På ettermiddagen kommer du frem til Loreto, den eldste spanske bosetningen langs vestkysten. Byen har et pittoresk sentralt torg, shopping og et utvalg av utmerkede restauranter.

Dag 6

Loreto – La Paz
I dag fortsetter turen gjennom ørkenen på Hwy 1 gjennom Ciudad Constitucion hvor det blir et stopp for lunsj. Ettermiddagsturen tar deg østover over den brede ørkenen over til kysten av Cortezhavet og Loreto. Loreto var utgangspunktet hvor Junipero Serra startet sitt oppdrag nordover i 1769 for å etablere en kjede av utposter i Alta California.

Dag 7

La Paz – Cabo San Lucas
Under skyggen av Cerro del Venado ruller vi inn i San Jose del Cabo og nedover kysten av Bahia San Lucas. Dette var et yndet gjemmested for pirater som lå på lur for å speide etter spanske skatteskip på 1500- og 1600-tallet. I dag er reisemålet den populære feriebyen Cabo San Lucas. Rett før ankomst til Cabo får du flott utsikt over ‘Land’s End’, den sørligste spissen av Baja-halvøya!

Dag 8

Cabo San Lucas – Avreise – eller om du har bestilt 14 dagers turen, så venter nye eventyr
Hasta Luego, amigos

Reisemål Canada Mexico USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,