GO UP

Motorsykkeltur i alpene

Hva med en motorsykkeltur i alpene? Utgangspunktet er fra Italia. Velg om du vil kjøre sørover eller nordover.

Å reise med motorsykkel i Italia er en helt unik opplevelse! Du kan nyte vakker utsikt og naturskjønne landskap. Det blir herlig kjøring i fjellpass med mange kurver og hårnålsvinger, innsjøer og kunstbyer.
Det er mange valgmuligheter: fra Alpene og Dolomittene til den berømte Amalfikysten, Cinque Terre nasjonalpark. kjøre langs innsjøer som Como, Garda eller nedover Puglia-regionen, kom inn i hjertet av Umbria eller Toscanas landsbygd eller fordype deg i det dypblå havet på øya Sardinia.

Og selvfølgelig vil kulturelle og gastronomiske stopp berike reiseopplevelsen din. Vi hjelper deg å legge opp etter dine reiseruter og behov.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Vi ordner Harley, Ducati, BMW, Honda og Moto Guzzi.
Pris per døgn fra 130 USD. Tilgjengelighet på sykkel avhenger av hvor du ønsker å plukke den opp.

Vil du på motorsykkeltur i alpene?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Har du drømt om å dra på motorsykkelferie i USA, Canada eller kanskje på spennende veier på Cozumel i Mexico?
Cruise bortover Highway 1, endeløse strekninger på Route 66, pitstop i Vegas, eksotiske småveier i Mexico, naturskjønne ruter i Canada? Vi skreddersyr din motorsykkelferie i disse områdene også!

Å kjøre motorsykkel i USA og Canada er en drøm for mange MC-entusiaster. Varmt vær, herlige veier og fantastiske opplevelser. Nå kan du la din drøm bli til virkelighet. Vi samarbeider med Eagle Riders og tilbyr leie av Harley-Davidson en rekke steder i USA, Vancouver og Kamloops i Canada og i Cozumel i Mexico.

Reisemål Europa

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic