booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Motorsykkeltur i ville vesten

Vi skreddersyr din ferie!

Ikke la deg bli deprimert av Parkert Motorsykkel Syndrom – prøv heller en mctur i varmere strøk!

Tid: Mai til september
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.
Spesialpris for passasjerer som sitter på.

Bli med på spennende opplevelser på to hjul. Ta en motorsykkeltur i ville vesten. Øde ørkener, livlige byer, dype kløfter og høye fjell – denne 16 dagers guidede motorsykkelferien har alt.
Motorsykkeltur i ville vesten - USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserDu vil se alle attraksjonene i sørvest: Grand Canyon, Bryce Canyon, Monument Valley, Death Valley, Yosemite, Los Angeles, Las Vegas og San Francisco. Når du har overlevd det ville vesten, vil du ha reist over tre hundre mil med fantastiske veier og  natur, inkludert den uforlignelige skjønnheten til California-kysten på Highway 1 gjennom Big Sur som den siste etappen av turen.

Ønsker dere å være to på en sykkel, ordner vi også det – til en redusert pris for passasjeren.

Turen starter i Los Angeles. Vil du legge inn flere dager der før turen starter, så ordner vi det.
Underveis kommer du til Palm Springs, Laughlin, Grand Canyon, Monument Valley, Bryce Canyon, Las Vegas, Mammoth Lake, Yosemite, San Francisco, Monterey, Pismo Beach og tilbake til LA.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Motorsykkeltur i ville vesten -

Inkludert på denne turen får du sykkelleie (nyeste utgavene), Grand Canyon helikoptertur, overnatting på mc-vennlige hotell selvsagt, bensin underveis, frokost, velkomstmiddag, halvhjelm, den legendariske avskjedsmiddag, følgebil og en flerspråklig dyktig reiseleder.

Turene går fra mai til september

Prøv en motorsykkeltur i ville vesten!

Amerikaspesialisten skreddersyr 

Dag til dag:

Dag 1

Los Angeles
Velkommen til Los Angeles. Du møter dine medreisende for et orienteringsmøte på hotellet. På denne turen skal du kjøre gjennom noen av de største og mest uforstyrrede ørkenveiene i Nord-Amerika. Guiden vil gi deg en grundig oversikt over hva du kan forvente i de kommende dagene og svare på spørsmål du måtte ha.
Etterpå har du tid til å utforske L.A.s natteliv i Hollywood eller Santa Monica eller bare komme deg en god natts søvn og gjør deg klar for første dagstur i morgen!

Dag 2

Los Angeles, CA – Palm Springs, CA  190 mi/304 km
Etter velkomstfrokosten drar du til EagleRider i Los Angeles for å hente sykkelen din. Etter en orientering går turen sørover og vestover for å kjøre den svingete fjellveien ned til Lake Elsinore. Etter lunsj kjenner du den kjølige luften mens du snirkler deg oppover flere fjellveier inn i San Bernardino National Forest, langs bakkene til San Jacinto-fjellet. Nedstigningen til Palm Springs er spektakulær, og du vil nyte din første natt på veien blant palmetrærne og nattelivet som utgjør denne ikoniske byen.

Dag 3

Palm Springs, CA – Laughlin, NV 232 mi/371.2 km
I dag går turen gjennom Joshua Tree National Park, en fantastisk park full av bisarre ørkentrær og flotte fjellformasjoner. Herfra kjører du ned til Twenty-Nine Palms og inn i Mojave-ørkenen. Så får turen et legendarisk preg når du kjører inn på Historic Route 66 ved den berømte Roys i Amboy. Du kjører på RT 66 resten av dagen når du krysser ørkenen og delstatslinjen inn i Nevada og ankommer Laughlin, hvor du overnatter.

Dag 4

Laughlin, NV – Grand Canyon, AZ 245 mi/392 km
Turen fortsetter på legendariske Route 66 inn i Arizona, stopper for ville dyr i Oatman og videre til Kingman som regnes for å være «Hjertet av Historic Route 66», siden den ligger midt på den lengste gjenværende strekningen av den gamle «Moderveien». Fra Kingman setter du kursen mot Seligman, en annen av de lengste overlevende strekningene av Route 66, som går i en nordlig sløyfe gjennom Hualapai-indianerreservatet. Etter lunsjstoppet i Seligman fortsetter turen mot den majestetiske Grand Canyon. Vær forberedt på en av de største severdighetene mennesket noensinne har sett!

Dag 5

Grand Canyon, AZ – Monument Valley (Kayenta), AZ  170 mi/272 km 
Morgenen er ved Grand Canyon for en fantastisk utsikt. Deretter cruiser du langs South Rim noen miles og forlater Grand Canyon National Park ved østinngangen. Nå er det avsted til den utrolige Monument Valley. Dette er Navajo Country, et klassisk Wild West-landskap med grove sandsteiner og tinder av stein, som stikker opp fra en endeløs vidde av drivende rød sand. Først når du ankommer Monument Valley vil du innse hvor mye oppfatningen av Vesten faktisk har blitt formet av dette ene stedet.

Dag 6

Monument Valley (Kayenta), AZ – Bryce Canyon, UT 340 mi/544 km
Fra Kayenta kjører du opp til den søvnige Mexican Hat, en tidligere frenetisk gullgruve-leir, som har fått navnet sitt fra en sandstein-hoodoo ved elvebredden – den ser faktisk ut som en sombrero. Turen går videre forbi Valley of the Gods, hvor mye av filmen «Thelma and Louise» ble filmet. Du krysser Colorado River hvor den renner ut i Lake Powell. Lake Powell har 354 mil med kystlinje, som er mer enn hele Stillehavskysten og 96 vannfylte sidekløfter. Du kjører langs den sørlige spissen av Capitol Reef National Park, over ospedekkede topper, langs de brunfargede sandsteinene i Devil’s Backbone, gjennom Escalante Wilderness og til slutt til Bryce Canyon, hvor du overnatter. Dette er en dag du aldri vil glemme!

Dag 7

Bryce Canyon, UT – Las Vegas, NV 250 mi/400 km
Denne morgenen blir det tid til å besøke den fantastiske Bryce Canyon før turen fortsetter til Zion National Park. Her ser du de vakreste fjellformasjonene på jorden. Sammenlignet med Yosemite og Grand Canyon, utstråler Zion en sterkere følelse av natur. Fra Zion er det bare en kort tur til neon- og gamblingoasen i Las Vegas.

Dag 8

Las Vegas, NV – Free Day
Denne dagen er for avslapning, gambling, utforsking eller hva hjertet måtte begjære. Men husk turen går videre tidlig neste dag!

Dag 9

Las Vegas, NV – Mammoth Lakes, CA 315 mi/504 km
Fra Las Vegas kjører du vestover og turen tar oss over Death Valley – et av de varmeste stedene på jorden! Den er nesten fullstendig blottet for skygge, og det skulpturerte steinlaget danner dype skyggefulle, eroderte sprekker. Åsene har skarpe silhuetter, og deres eksotiske mineralinnhold forvandler eldgamle søleområder til regnbuer av solbelyst iris. Etter å ha kjørt en rekke kurvede fjellveier, kommer du under havnivået og befinner deg rett ved bassenget til Death Valley. Herfra fortsetter du vestover, og kjører fantastiske veier som slynger seg opp og ut av dalen og inn ved foten av de storslåtte Sierra Nevada-fjellene. I dag har du kjørt fra det laveste punktet i USA, over 100′ under havoverflaten, til skibyen Mammoth Lakes på over 7000 fot. For en dag!

Dag 10

Mammoth Lakes, CA – Yosemite National Park, CA 150 mi/240 km
Du forlater Mammoth Lakes og fortsetter turen litt lenger nord. Du når det beryktede Tioga-passet for  så å krysse Yosemite nasjonalpark. Du kjører gjennom de svingete granittkløftene, veien krever full oppmerksomhet når du kommer til alle nasjonalparkers mor. Yosemite tryller fram tusenvis av bilder og hever forventningene til svimlende høyder, og når du er der er det akkurat så vakkert, vilt, rikt og sublimt som du forventer. Kjøring til El Portal, hvor du overnatter.

Dag 11

Yosemite National Park, CA – San Francisco, CA  200 mi/320 km
I dag er kursen vestover mot San Francisco. Når du forlater Yosemite nasjonalpark, kjører du gjennom California Gold Rush-landet. Du passerer gjennom små gruvebyer som Groveland, før du kjører nedover de svingete veiene til Old Priest Grade. Når du forlater Gold Rush-landet, kommer du til kystområdene i Marin County, med iøynefallende luksus og rikelig naturlig skjønnhet, solskinn, sandstrender, høye fjell og tykke redwoodskoger. Herfra får du det første glimtet av denne byens mest kjente landemerke – Golden Gate – og krysser en av San Franciscos store broer for å komme inn i byen! Vi tar oss til hjertet av byen hvor vi skal bruke de neste to dagene på å utforske alt San Francisco har å tilby.

Dag 12

San Francisco, CA 
Denne dagen er til fri disposisjon for å nyte San Francisco, en funky, individualistisk og innflytelsesrik by. San Francisco har en europeisk stil og mange muligheter for sightseeing. Ta gjerne en bybusstur, ta en tur med en taubane, eller rusle rundt North Beach, Chinatown og Union Square. Uansett, sørg for å nyte kulturen, kunsten, arkitekturen og utsikten som utgjør denne fantastiske byen.

Dag 13

San Francisco CA, – Monterey, CA 118 mi/188.8 km
I dag går turen sørover på den legendariske Pacific Coast Highway (Hwy 1) som omslutter den robuste California-kysten av Stillehavet – begynnelsen på en av de beste motorsykkelturene i verden! De neste par dagene er kystlinjen rett og slett spektakulær og det er mange muligheter for flotte fotostopp. Fantastisk utsikt over buktene og vikene i Stillehavet langs veien til kystbyen Monterey og dens berømte «Cannery Row». Monterey er hjemmet til den verdensberømte Laguna Seca Automobile and Motorcycle Racetrack og det spektakulære «Aquarium of the Sea.»

Dag 14

Monterey, CA – Pismo Beach, CA 152 mi/243.2 km
Turen går videre på naturskjønne Hwy 1, langs kanten av klippene på Big Sur Coast – 14 ville mil med steinete klipper danner et sublimt landskap med redwoodlunder langs elvecanyons og hvor Santa Lucia-fjellene reiser seg ut av det blå-grønne Stillehavet. Du vil krysse broer over kløfter høyt over Stillehavets bølger, se artisjokkfelt som ligger langs steinete klipper, stoppe for kaffe og lunsj, cruise forbi San Simeon, stoppe for å se Elephant Seal Rookery, kjøre gjennom Cambria og Morro Bay og endelig ankomme Pismo Beach. Virkelig en dag med flott tur!

Dag 15

Pismo Beach, CA – Los Angeles, CA 225 mi/360 km
I dag går turen langs Hwy 101 mot Los Angeles med Stillehavet til høyre og kystfjellene til venstre for deg. Du kjører gjennom vingårdene som lager så mange flotte California-viner! Etter et stopp for en kaffe, kommer du tilbake på Hwy 101 og cruiser gjennom Santa Barbara rett inn i Malibu, den kjente strandkolonien. Santa Monica er LAs eldste og største feriested. Herfra kjører du over til Hawthorne, hvor EagleRiders hovedkvarter ligger. Nå er det på tide å returnere motorsyklene. Transport til hotellet for å gjøre deg klar for en oppsummering av dette flotte eventyret på  «Good-bye»-middag.

Dag 16

Los Angeles
I dag avsluttes din spennende reise i Los Angeles. Gi beskjed om du ønsker en ekstra natt eller to i L.A. for å nyte severdighetene. Hotellets shuttle og transport til Los Angeles internasjonale lufthavn.

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,