GO UP

Påskeferie i Florida med cruise

Ta påskeferien i Kissimmee i kombinasjon med et herlig cruise.

Tid: 04 – 14. april 2020
Pris: Fra 16 990,- pr person når fire reiser sammen.

En uforglemmelig påskeferie i Florida med cruise. Reis til Kissimmee ved Orlando, Florida i 2020 og opplev noen av Floridas mest spektakulære fornøyelsesparker! Utforsk magien i Walt Disney World Resort eller besøk Universal Orlando Resort med sine attraksjoner basert på filmtemaer. Deretter kan du se det fantastiske undervannslivet i SeaWorld Parks & Resorts. Og mindre enn en time unna finner du familiefavoritten LEGOLAND Florida hvor du kan ha en flott en dags utflukt. Kombiner alt dette med et fire-netters cruise fra Tampa og du har en uforglemmelig ferieopplevelse.

Ønsker du å besøke en annerledes fornøyelsespark, prøv Busch Gardens Tampa Bay – en kombinasjon av spennende berg og dalbaner og zoologisk hage. Med en to-dagers billett kan du kombinere fantastiske show i SeaWorld Orlando med vannsklier og moro i Aquatica, Busch Gardens Tampa Bay og Adventure Island om du ønsker.

Her er det aktive dager for store og små! Vil du ha den ultimate opplevelsen – få med deg Discovery Cove hvor du kan svømme med delfiner og oppleve en unik dag i en egen verden. Dette må bestilles i lang tid i forveien og prisene varierer på dato.

Etter fem dager i sentrale Florida tar du turen til Tampa som ligger ved Floridas gulfkyst. Tampa er storby og kultursenter og havnepromenaden og cubanske Ybor City er verdt å få med seg.
Om du vil oppleve en annerledes fornøyelsespark, kan du ta turen til Busch Gardens – en kombinasjon av dyrehage og karuseller.
Fra Tampa kan du kjøre sørover langs Highway 275 på en av verdens lengste broer som går over Tampa Bay. Stopp gjerne ved en av de små og unike parkene her, for eksempel De Soto National Memorial Park eller Skyway Fishing pier Park.

Etter en overnatting går du ombord i Brilliance of the Seas et av Royal Caribbeans skip. Med ca 2 600 gjester er dette et flott skip for store og små og på reisen kan du nyte skipets flotte uteområder, underholdning og fine måltider. Skipet seiler til Cozumel i Mexico. Her kan du snorkle på noen av verdens flotteste rev, nyte mexicansk mat eller kanskje leie en bil og kjøre rundt øya. Vil du oppleve kultur – bli med på en utflukt til ruinene etter mayaenes kystby Tulum som ligger på fastlandet.

Reis enkelt med Icelandair til Orlando via Reykjavik. Ett kolli bagasje er inkludert pr person. Måltider kommer i tillegg.

Prøv påskeferie i Florida med cruise!
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa        

Priser og betingelser:

10 dager/ 9 netter opplevelsespakke: 
Avreise 4. april  til Orlando med retur fra Orlando 13. april, ankomst Oslo 14. april.


Hotell Fairfield Inn Kissimmee/Celebration i fire netter, Renaissance Tampa International Plaza en natt, fire netter på Brilliance of the Seas i balkong lugar.


Priser:


Pr person i dobbeltrom fra 21 780,-
Pris pr person når fire reiser sammen og bor på samme rom/lugar fra kr 16 990,-


Dette er spesialpriser, men vi tar forbehold om plasser på cruise og hotell. Prisene kan endre seg på kort varsel.


Prisene inkluderer:


  • Fly Oslo – Orlando t/r
  • Hotell i fem netter med frokost
  • Cruise i fire netter med alle måltider, aktiviteter, underholdning og tips inkludert
  • Leiebil, fullsize, fra ankomst Orlando til avreise fra Tampa med forsikringer og skatter
  • Transport fra Tampa til Orlando

Vår ref: A/5922281/699464


Med fire personer og bagasje foreslår vi oppgradering til en minivan eller standard SUV.


Prisen inkluderer:

  • Flyreise
  • Hotellovernatting(er)
  • Måltider
Reisemål Florida USA
Pris Fra 16 990,-
Tid 04-04-2020 - 14-04-2020
Varighet 11 dager

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic