GO UP

Reise til Argentina og Uruguay med Iguazu

La oss vise deg to av Sør-Amerikas flotteste land.

Tid: Oktober – april
Pris:
17 dager fra 29 700,- per person inkludert engelsktalende guide, frokost, transport med buss, tog og ferge.
Flybilletter kommer i tillegg.

Prøv en spennende og eksotisk reise til Argentina og Uruguay. Store naturopplevelser, elegante Buenos Aires, naturens underverk Iguazú , fantastiske Salta, isbreutflukt, Ushuaia med dyreopplevelser og mye mer. . For ikke å glemme Montevideo i Uruguay! Denne turen har alt – flott arkitektur, kunst, herlig kulturliv og natur.

Denne reisen tar utgangspunkt i Iguazu, men dette er kun et forslag til en oppsatt tur. Amerikaspesialisten skreddersyr helt etter ditt ønske!

Argentina er et land med store menneskelig ressurser. Argentinerne har skilt seg ut som enere i fotball, tennis, som vitenskapsmenn, forfattere og musikere. Buenos Aires er en storby hvor du kan gå gatelangs, shoppe, stoppe opp ved en fortauskafé og sette deg ned og nyte folkelivet.

Uruguay er et fremdeles uoppdaget land, med fantastiske byer og kultursteder. I Montevideo kan du oppsøke spennende restauranter og danse tango på små barer. Byen har også fantastiske strender, som du har tid til å nyte. Er du fotballinteressert, kan du ta turen til Estadio Centenario hvor den første VM-finalen noensinne ble arrangert.

Høydepunkter:

  • Fantastiske opplevelser ved Iguazú
  • Det gamle rådhuset og San Bernardo klosteret i Salta
  • Purmamarca Village
  • Perito Moreno isbreen
  • Isla de Pájaros og Isla de los Lobos
  • Tierra del Fuego nasjonalpark
  • Allsidige Buenos Aires
  • Flotte Montevideo

Bli med på en fantastisk reise til Argentina og Uruguay

Amerikaspesialisten skreddersyr 

Dag til dag:

Dag 1

Ankomst Puerto Iguazú
Transport fra flyplass til hotell. Utflukt til Brazilian Falls som ble ført opp på UNESCOs verdensarvsliste i 1986. De ligger på vestsiden av Paraná-staten i Brasil. Det er en stor nasjonalpark som grenser til den argentinske nasjonalparken – skilt av Iguazu-elven. Disse to parkene gjør denne regionen til et av de største naturbeskyttede områdene i Sør-Amerika.

Turen starter ved besøkssenteret som er inngangsporten til parken. Fra gangbroene får du en spektakulær panoramautsikt over de 275 fallene som utgjør Iguazu-fallene, hvorav de viktigste på den brasilianske siden er Floriano, Deodoro, Benjamín Constant og Salto Unión eller Devil’s Throat.
Overnatting på Panoramic Grand Hotel – Standardrom. Frokostbuffé inkludert

Rommene på Panoramic Grand – Iguazú er har store vinduer og stilige møbler. Alle har satellitt-TV og klimaanlegg. En frokostbuffé serveres hver dag. Internasjonale retter kan bestilles i restauranten, og drinker fra baren kan nytes i hagen. Gjestene kan bestille massasje eller bare slappe av på solsengene ved bassenget. Hotellet tilbyr fantastisk utsikt over solnedgangen. Panoramic Grand – Iguazú ligger 19,3 kilometer fra Cataratas del Iguazú internasjonale lufthavn.

Dag 2

Iguazú
Denne dagen reiser du videre til den argentinske siden av fossefallene, til inngangen på Iguazu Falls nasjonalpark. En profesjonell guide vil følge deg gjennom parkens gangveier og vise deg den eksepsjonelle naturen ved fossene.
Først går du gjennom den sjarmerende regnskogen i Iguazú på de nedre gangbroene. Så går du på den øvre delen å se den praktfulle panoramautsikten over de mindre fossene og deltaet som danner seg øverst i Iguazú-elven.
Deretter går turen til den berømte Garganta del Diablo, hvor du kan bevitne naturens kraft på sitt beste, en ubeskrivelig blanding av skjønnhet, energi, lyder og bilder.
Overnatting på Panoramic Grand Hotel – Standardrom. Frokostbuffé inkludert

Dag 3

Iguazú – Salta
Transport til flyplassen, og ankomst Salta flyplass. Transport til Ayres de Salta Hotel – Executive Room. Frokostbuffé inkludert

Dette elegante 4-stjerners hotellet i Salta historiske sentrum har et basseng på taket med utsikt over byen og Lerma-dalen. Kabel-TV, internett og gratis parkering.
Alle rommene på Ayres de Salta Hotel er utstyrt med minibar, klimaanlegg og safe. Badet har både dusj og badekar.
Gjestene kan også bruke treningsstudioet på terrassen.
Ayres Restaurant tilbyr lekre retter tilberedt med lokale ingredienser, for eksempel Andesfrø. Mezzanine-baren serverer salater, empanadas og andre regionale retter.
Ayres de Salta ligger 3 kvartaler unna 9. Julio-plassen, og kort vei til det gamle rådhuset og San Bernardo klosteret.

Dag 4

Salta
Quebrada de Humahuaca utflukt med engelsktalende guide.

Turen går fra Salta, men begynner virkelig når du kommer til Purmamarca Village. Her kan du besøke Seven Colored Hill, kirken og markedet på torget. Ta en spasertur langs de trange gatene. Du besøker Uquía og kirken der de viktige og gamle maleriene av Arcabuceros Angels oppbevares. Ankomst til Humahuaca vil være midt på dagen. Byen har en viktig kirke og uavhengighetsmonumentet (indianeren) til billedhuggeren Soto Avendaño. Etter lunsj vil du se La Paleta del Pintor (malerpaletten) som rammer inn byen Maimara. Turen fortsetter deretter til San Salvador de Jujuy. På ettermiddagen er du tilbake i Salta.

Overnatting på Ayres de Salta Hotel – Executive Room. Frokostbuffé inkludert

Dag 5

Salta – El Calafate 
Transport til flyplassen og ankomst El Calafate. Transport til Design Suites Calafate Hotel – Standardrom. Frokostbuffé inkludert

Design Suites Calafate tilbyr et innendørsbasseng, badstue og spa-fasiliteter. Hotellet har elegant innredning og ligger kun 3 kilometer fra Calafate sentrum. Spa-behandlinger kan bestilles, og det er treningsfasiliteter på stedet. Wi-Fi er gratis.
Rommene på Design Calafate er utstyrt med store vinduer som gir mye lys. Noen av suitene har boblebad og naturskjønn utsikt over innsjøen Nimes Peninsula.
En à la carte-restaurant på stedet og en bar serverer måltider og drikke fra morgen til langt på natt.
Hotellet tilbyr transport til sentrum regelmessig.

Dag 6

El Calafate
Perito Moreno isbre-utflukt med engelsktalende guide.

Avgang om morgenen fra El Calafate. Etter 80 kilometer med buss, kommer du til den vestlige enden av Peninsula de Magallanes, hvor turen langs gangveiene begynner. Her kan du bruke den tiden du ønsker og ta forskjellige stopp på panoramapunkter i nasjonalparken.
Gangveiene er 3 kilometer lange. De er plassert på forskjellige nivåer og lar deg se breen fra forskjellige perspektiver. Avhengig av fysikk, kan du gå de nederste avsatsene nære isbreen, eller ta de øverste som er lettere.

Nautical Safari utflukt med engelsktalende guide.

Dette er en ekstra utflukt (ikke inkludert) som kombineres med Perito Moreno isbreen. Den varer ca en time, med avgang fra Puero Bajo Las Sombras på Brazo Rico ved innsjøen Argentino. I løpet av de første 20 minuttene vil du kunne observere isfjell som er et resultat av den konstante kalvingen foran isbreen. Båten nærmer seg deretter sørveggen av breen for å observere skredene som oppstår. Ypperlige fotoobjekt.

Overnatting på Design Suites Calafate Hotel – Standardrom. Frokostbuffé inkludert

Dag 7

El Calafate – Ushuaia 
Transport til flyplass. Anlkomst Ushuaia og transport til Albatros Ushuaia Hotel – Classic Room. Frokostbuffé inkludert

Hotel Albatros ligger kun 280 meter fra Ushuaias havn og 650 meter fra Sjøfartsmuseet. Restaurant og elegante rom med gratis Wi-Fi. Rommene på Hotel Albatros har teppebelagte rom, minibar, kabel-TV og sittegruppe. Alle er utstyrt med stilige tremøbler. En frokostbuffé serveres hver dag. Restauranten tilbyr et bredt utvalg av internasjonale retter. Du kan nyte drinker i baren. Gjestene kan benytte seg av spaet, som har hammam, treningsrom og hydromassasje.

Dag 8

Ushuaia
Utflukt til Sea Lion Island med engelsktalende guide.
Turen går fra Tourist Pier i Ushuaia og over Ushuaia-bukten til du kommer til Beagle kanalen gjennom Paso Chico. Derfra seiler du rundt Isla de Pájaros og Isla de los Lobos. Ved ankomst Les Eclaireurs fyrtårn, kan du se kolonier av keiserskarven og keiserlige skarv og magellanskarv.
På slutten av reisen vil du bli imponert av utsikten over fjellkjeden som omgir byen Ushuaia. Det er en tur med stor historisk verdi.

Tierra del Fuego nasjonalpark – utflukt med engelsktalende guide.
Tierra del Fuego nasjonalpark ligger 12 kilometer fra Ushuaia. Det er den eneste parken i landet som har maritime kyster. I den første strekningen av turen ser du hvordan Pipo-elven blir avgrenset av en dal med store torvmarker (De er økosystemer som inneholder dødt organisk materiale, avledet fra planter som har tilpasset seg til å leve i forhold med rikelig med vann og mangel på oksygen og næringsstoffer). Deretter går turen til Lago Roca hvor det blir en kaffepause.
Etter den siste strekningen kommer du til Lapataia Bay. Herfra kan du komme ned til bukten. Dette er et ideelt sted for fugletitting.

End of The World Train – Enveis togtur
Turen går fra «End of the World» -stasjonen åtte kilometer vest for Ushuaia. Ruten tar deg med langs Pico-dalen i Toro-juvet og til Cascada de la Macarena stasjon hvor du kan lære om Yamana-folket og klatre til utsiktspunktet på dette korte stoppet. Toget går deretter inn i nasjonalparken og skogen, og reiser gjennom dalen under fjellene. Til slutt kommer du til El Parque stasjon hvor du kan returnere med buss eller tog.
Etter å ha gått av toget kan du gå gjennom bøkeskog, se beverdammer og oppleve dyr og fugleliv på stiene mot Lapataia-bukten

Overnatting på Albatros Ushuaia Hotel – Classic Room. Frokostbuffé inkludert

Dag 9

Ushuaia – Buenos Aires
Transport til flyplass. Ankomst Buenos Aires og transport til Loi Suites Recoleta Buenos Aires – Juniorrom. Frokostbuffé inkludert

Loi Suites ligger to kilometer fra Florida og Corrientes Avenue mellom de franske villaene og palassene i Recoleta. Ettermiddagste serveres i den engelske vinterhagen.
Rommene på Loi Suites Recoleta Hotel har elegant varm grå eller beige innredning, med fransk balkong og utsikt over hagen. Du kan nyte en frokost med croissanter og fersk appelsinjuice eller en ostebrikke i hagen. Restauranten La Fuente serverer god mat og viner.
Fasiliteter på Loi Suites inkluderer et innendørsbasseng og treningsstudio. Gjestene kan slappe av med en terapeutisk massasje i spaet.

Dag 10

Buenos Aires 
På egen hånd til egne utflukter
Overnatting på Loi Suites Recoleta Buenos Aires – Juniorrom. Frokostbuffé inkludert

Dag 11

Buenos Aires 
På egen hånd til egne utflukter
Overnatting på Loi Suites Recoleta Buenos Aires – Juniorrom. Frokostbuffé inkludert

Dag 12

Buenos Aires 
På egen hånd til egne utflukter
Overnatting på Loi Suites Recoleta Buenos Aires – Juniorrom. Frokostbuffé inkludert

Dag 13

Buenos Aires 
På egen hånd til egne utflukter
Overnatting på Loi Suites Recoleta Buenos Aires – Juniorrom. Frokostbuffé inkludert

Dag 14

Buenos Aires – Montevideo 
Transport til havnen – ferge til Montevideo. Turen tar ca 2,5 timer. Transport til Alma Historica Boutique hotel – Standardrom. Frokostbuffé inkludert

Dag 15

Montevideo 
Tid på egen hånd.
Overnatting på Alma Historica Boutique hotel – Standardrom. Frokostbuffé inkludert

Dag 16

Montevideo – Buenos Aires
Transport til ferge. Fergetur tilbake til Buenos Aires.
Overnatting på Loi Suites Recoleta Buenos Aires – Juniorrom. Frokostbuffé inkludert

Dag 17

Hjemreise 
Transport til flyplass.

Reisemål Argentina Sør Amerika

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic