GO UP

Reise til Galapagos og Peru

En fantastisk aktiv familieferie!

Pris: Fra 88 840,-
For barn u/15 år fra 59 485,- . Fly kommer i tillegg.

Ecuadors flotte hovedstad Quito, dyrelivet på magiske Galapagos og Machu Picchu, rafting og kanotur i Peru! Alt dette får du på denne reise til Galapagos og Peru.

Reisen starter i Quito – Ecuadors hovedstad hvor du får oppleve gamlebyens sjarm – en del av byen som står på Unescos verdensarvliste. På sightseeingen går turen også til «verdens midte» på 0º meridianen. Her besøkes også det etnografiske museet hvor du får lære om de forskjellige opprinnelige folkegruppene som er i Ecuador.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa.

Så går turen til Galapagos  – en helt annen verden. Her går du ombord i skipet Santa Cruz II på en syv dager/seks netters seiling hvor det daglig er aktiviteter for små og store.

Her finner du et fugle- og dyreliv som er helt unikt for Galapagos. Artene som lever her, eksisterer ikke noen andre steder på jorden, og de fleste artene er så tamme at du kommer tett innpå. Øyene har begrenset turisme, så fugle- og dyrelivet ikke skal ta noen skade. En unik opplevelse! Her dag går du i land to ganger – enten med «våt landing» eller tørr landing. Det blir oppdagelsesturer i små grupper med ca åtte personer, svømming, snorkling og fotturer.

Darwin fant i 1835 fugle- og dyrelivet på Galapagos som inspirerte han i utviklingen av sine teorier.

Store deler av dyre- og fuglelivet er helt enestående for Galapagos.

 • De kjempestore landskilpaddene som kan veie opp til over 250 kilo. Du finner over 15 000 skilpadder på Galapagos
 • Haviguanaen som er den eneste reptilen i verden som svømmer under havoverflaten
 • Galapagoshauken som er unik for Galapagos. Den stammer fra en art som er over 300 000 år gammel
 • Blåfotsulene og deres parringsrituale er et fornøyelig syn
 • Galapagospingvinen morer også de fleste og tar seg gjerne en svømmetur sammen med deg
 • Hvalross og sel som nyter vann og strand
 • Du får en sjelden næropplevelse med disse artene.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Etter dagene på Galapagos flyr du tilbake til Quito hvor det er en overnatting. Så går turen til Lima – Perus hovedstad hvor du blir møtt av den lokale guiden og tar inn på hotell i to netter.
Sykkeltur i Limas spennende nabolag er perfekt, og neste dag går turen gjennom Miraflores-området og Barrancos pir med fantastisk utsikt over havet.  Etter lunsj, som er inkludert, går turen til Larcomuseet som har gjenstander fra før-kolombiansk tid med hele 45 000 gjenstander.

Fra Lima flyr du til Cusco, inkaenes hellige by. Ved ankomst kjører du gjennom byen til den Hellige dalen og på veien besøkes Awanacancha hvor de vever tekstiler og farger sine varer. Saltsjøer i Maras er neste stopp og her møter du innbyggere og lærer mer om det lokale språket Quechua. Så til hotellet og en rolig kveld.

En hel dag med rafting og ridetur! Tidlig opp og transport til Pachar hvor du får raftingutstyr og legger ut på en tur med nokså rolige stryk mens du beundrer det utrolige landskapet. Ved Ollantaytambo er strykene kraftigere. Ollantaytambo ruinene er mektige – det er utrolig hva inkaene har fått til.

Rideturen går fra restauranten hvor du nyter lunsj, Turen langs Urubambaelven går forbi små landsbyer og gårder. En helt uforglemmelig dag!

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

I to dager får du oppleve Machu Picchu. Fra Ollantaytambo-stasjonen går toget til Chachabamba og her starter fotturen mot det hellige stedet. Etter noen timers fottur langs inkaenes trapper kommer du til Wiñayhuayna hvor det blir lunsj. Her er noen av de fineste kompleksene inkaene bygget. Videre til Solporten eller Intipunko. Herfra går turen ned til Machu Picchus inngang og du tar buss til Machu Picchu Village som ligger ved Urubambaelven, en hyggelig by ved foten av fjellet.

Neste dag tidlig opp og du får mesteparten av dagen i fantastiske Machu Picchu. Det er imponerende å oppleve. Om ettermiddagen går toget fra Machu Picchu Village til Cusco og du kan glede deg til å nyte den flotte byen.

Ved Piruray utendørs senter står kajakker eller paddle boards. Velg hva du helst vil og du får en dag som byr på naturopplevelser kombinert med matopplevelser av de sjeldne. Lokal mat og drikke før du om ettermiddagen kan lære å lage din egen sjokolade!

Cusco byr på store kulinariske opplevelser, så dette må du prøve ut. Sightseeing til San Pedro-markedet, Mueso del Cafe og ikke minst San Blas-området med lokale kunstnere gir det unike inntrykk av Cusco.  Etter dette går turen tilbake til Lima og hjemreisen begynner.

Vil du reise til Galapagos og Peru?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Prisen inkluderer:


 • 16 overnattinger hvorav seks ombord på ekspedisjonsskip Santa Cruz II
 • 16 frokost, 13 lunsj, syv middager
 • Alle aktiviteter som beskrevet
 • Lokale guider
 • All transport på stedene

Prisene inkluderer ikke:


 • Alle flyreiser
 • Nasjonalpark inngang Galapagos $120 for voksne og $70 for barn
 • Øvrige måltider og drikkevarer

 


 


 


 


Reisemål Ecuador og Galapagos Sør Amerika

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic