GO UP

Reise til Galapagos og Peru 10 dager/9 netter

Har du et spørsmål om denne turen?

En fantastisk ferie!

Pris: På forespørsel

Ecuadors flotte hovedstad Quito, dyrelivet på magiske Galapagos og Peru med Machu Picchu! Alt dette får du på denne reisen til Galapagos og Peru.

Høydepunkter:
Galapagos og Machu Picchu
Historie, arkitektur og natur
Dyreliv

Dag 1 : NORGE – LIMA
Avreise fra Norge til Lima i Peru der du blir kjørt fra flyplassen til hotellet i sentrum.

Dag 2: LIMA – CUZCO
Etter frokost kjøres du til flyplassen for reisen videre til Inkaenes hellige by Cuzco som ligger på 3400 meter over havet. Ved ankomst hotellet har du litt tid på egenhånd for å akklimatisere deg til høyden. På ettermiddagen er det en sightseeing i denne historiske og flotte byen der du vil besøke Sacsayhuaman arkeologiske park, Q’enqo & Puma helligdommen, Tambomachay, Korinkancha templet, Inti helligdommen, katedralen på hovedtorget og panoramautsikt over Puca Pucara.
Måltider: Frokost

Dag 3 CUZCO – MACHU PICCHU – CUZCO
Tidlig avreise på morgenen med tog mot et av verdens 7 underverker, Machu Picchu som også er UNESCOS verdensarvliste. Ved ankomst Aguas Calientes/Machu Picchu Village kjøres du siste strekning med buss opp hårnålsvingene opp til Machu Picchu også kjent som «The Lost City of the Incas» På vei opp vil du en fantastisk utsikt over Urubamba dalen og elven. Ved ankomst blir du guidet rundt på området der du får se de klassiske inka bygningene bygget med imponerende presisjon, de velkjente terrassene og trappene og de hellige seremoni plassene. Hvis det er tid får du også litt tid på egenhånd før lunjs og retur tilbake til Cuzco.
Måltider: frokost og lunsj.

 

Rundreise Peru

 

Dag 4: CUZCO – QUITO ELLER GUAYAQUIL
Etter frokost kjøres du til flyplassen for å reise videre til Quito eller Guayaquil i Ecuador via Lima. Ved ankomst kjøres du til hotellet i sentrum av byen. Resten av dagen er på egenhånd.
Måltider: frokost

Dag 5:  QUITO OG MIDDLE OF THE WORLD ELLER GUAYAQUIL OG MUSEER
Dagen starter i Quito – Ecuadors hovedstad hvor du får oppleve gamlebyens sjarm – en del av byen som står på Unescos verdensarvliste. Du vil besøke Gothic Basilica of the Heart of Jesus, Independence Square, Katedralen, gaten med de 7 kors, Jesuit klosteret,  El Sagrario kirken, Jesuit tempelet La Compañía de Jesús, og majestetiske San Francisco Torg. På sightseeingen går turen også til «verdens midte» på 0º meridianen. Her besøkes det etnografiske museet hvor du får lære om de forskjellige opprinnelige folkegruppene som er i Ecuador.

Hvis du drar til Guayaquil vil du besøke Centenario parken, Barrio de las Peñas, Malecon 2000, Rotonda monumentet, Moorish klokketårn og Anthropological Museum of Contemporary Art.
Måltider: frokost

Dag 6 – 9 GALAPAGOS
Så går turen til Galapagos  – en helt annen verden. Etter en flytur på ca. 2,5 timer fra fastlandet ankommer du enten Baltra eller San Cristobal flyplass og går om bord enten Coral I & II eller Galapagos Legend og 3 netters cruise. Her finner du et fugle- og dyreliv som er helt unikt for Galapagos. Artene som lever her, eksisterer ikke noen andre steder på jorden, og de fleste artene er så tamme at du kommer tett innpå. Øyene har begrenset turisme, så fugle- og dyrelivet ikke skal ta noen skade. En unik opplevelse! Her dag går du i land to ganger – enten med «våt landing» eller tørr landing. Det blir oppdagelsesturer til fots og i vannet der du kan få oppleve dyr som blåfotsule, sjøløver, albatross, pingviner, iguaner, haier, havskildpadder med mer. Etter middag er det korte informative foredrag om programmet påfølgende dag.
Siste dagen er det frokost grytidlig før siste utflukt før du flyr tilbake til Quito og Guayaquil for 1 natt før hjemreise eller videre til andre steder.
Måltider: All Inclusive på seilingene (NB! ikke drikke)

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Dag 10: QUITO/GUAYAQUIL – HJEM
Frokost og formiddagen på egenhånd.
Til avtalt tid kjøres du til flyplassen for hjemreisen eller om du ønsker å forlenge reisen til andre deler av Ecuador eller Sør-Amerika så hjelper vi gjerne med det.

Vil du reise til Galapagos og Peru?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Pakken inkluderer:


Gode 4 * hotell i Quito/Guayaquil, Lima og Cuzco
Transfere mellom flyplass og hotel og båt på Galapagos
1/2 dags utflukt i Lima og Cuzco
Heldags utflukt til Machu Picchu inkl. reisen til/fra.
Aktiviteter beskrevet i Quito eller Guayaquil
Standard Plus lugarer på Galapagos
2 utflukter per dag på Galapagos, snorkling, foredrag og alle måltider (drikke betales i tillegg)


Ikke inkludert:


Galapagos Nasjonalpark inngang og Transit Control ca. 120 dollar pr.person
Drikke
Øvrige måltider som ikke er beskrevet.
Dykking og leie av våtdrakt, kajakk og internett på Galapagos seilingen


Flyreiser – vi setter opp tilbud på flybillettene i forbindelse med denne reisen.


 


 


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,