GO UP

Reise til Honolulu og Kauai på Hawaii

Vi skreddersyr din ferie!

Waikiki Beach, Honolulu, surfing, Hawaiis Grand Canyon og mye mer…
Pris: Fra 28 400,- per person

Nå kan du ta en fantastisk kombinasjon – en reise til Honolulu og Kauai på Hawaii.

Reise til Honolulu og Kauai på Hawaii Reise til San Francisco og to øyer på Hawaii stopp i Washington DC på vei til Hawaii USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Waikiki Beach! Den berømte stranden syder av liv. Når du bor på Outrigger Reef, får du med deg strandliv med surfere og utelivet langs stranden. Og selvsagt sjarmerende Hawaiikultur med musikk og dans!
Outrigger Reef ligger rett på Waikiki Beach hvor du kan nyte en drink i solnedgangen og se surferene boltre seg. Det er flere restauranter og barer og selvsagt treningsrom og spa. Langs marinaen ikke langt unna er det fine joggemuligheter. Like ved finner du også shoppingsenter og du kan enkelt komme deg rundt på øya med lokale busser eller leie bil.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usaReise til Honolulu og Kauai på Hawaii

Etter opphold i Honolulu med liv og røre på alle kanter tar du en avslappende uke på Kauai – også kalt the Garden Island.
Kauai er en rolig, fantastisk grønn øy, med en natur som tar pusten fra deg. En oase for deg som liker kombinasjon av ro, natur og aktiviteter. Her kan du oppleve Hawaiis Grand Canyon, snorkle i grotter, avsidesliggende strender og nyte aktiviteter både til lands og til vanns. Flotte fotturer i fjellet og deilige strender – her kan du lett trives.
På Kiahuna Plantation Resort har du flott leilighet med stue, kjøkken, soverom og terrasse og området strekker seg ned til stranden.

Ta en reise til Honolulu og Kauai på Hawaii!

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Prisen inkluderer


  • Fly fra Oslo til Honolulu med retur fra Kauai eller omvendt
  • Fly fra Honolulu til Kauai
  • Fire netter i Honolulu på Outrigger Waikiki
  • Seks netter på Kiahuna Plantation Resort i leilighet
  • Prisen er pr person i dobbeltrom og varierer på avreisedato.
    Vår ref: 308832
    Prisen inkluderer ikke rengjøring som er $200 for 1-soveroms leilighet og $250 for 2-soveroms leilighet. Prisene varierer på avreisedato. Du kan stoppe i USA på veien og forlenge oppholdet om du ønsker. Priser fra andre norske byer på forespørsel.
Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,