GO UP

Reise til Honolulu og Kauai på Hawaii

Waikiki Beach, Honolulu, surfing, Hawaiis Grand Canyon og mye mer…

Tid: Hele året
Pris: Fra 24 400,-

Nå kan du ta en fantastisk kombinasjon – en reise til Honolulu og Kauai på Hawaii.

Waikiki Beach! Den berømte stranden syder av liv. Når du bor på Outrigger Reef, får du med deg strandliv med surfere og utelivet langs stranden. Og selvsagt sjarmerende Hawaiikultur med musikk og dans!
Outrigger Reef ligger rett på Waikiki Beach hvor du kan nyte en drink i solnedgangen og se surferene boltre seg. Det er flere restauranter og barer og selvsagt treningsrom og spa. Langs marinaen ikke langt unna er det fine joggemuligheter. Like ved finner du også shoppingsenter og du kan enkelt komme deg rundt på øya med lokale busser eller leie bil.

Etter opphold i Honolulu med liv og røre på alle kanter tar du en avslappende uke på Kauai – også kalt the Garden Island.
Kauai er en rolig, fantastisk grønn øy, med en natur som tar pusten fra deg. En oase for deg som liker kombinasjon av ro, natur og aktiviteter. Her kan du oppleve Hawaiis Grand Canyon, snorkle i grotter, avsidesliggende strender og nyte aktiviteter både til lands og til vanns. Flotte fotturer i fjellet og deilige strender – her kan du lett trives.
På Kiahuna Plantation Resort har du flott leilighet med stue, kjøkken, soverom og terrasse og området strekker seg ned til stranden.

Ta en reise til Honolulu og Kauai på Hawaii!
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Fra 24 400,- på 4* hotell/leilighet.


Prisen inkluderer


 • Fly fra Oslo til Honolulu med retur fra Kauai eller omvendt
 • Fly fra Honolulu til Kauai
 • Fire netter i Honolulu på Outrigger Waikiki
 • Seks netter på Kiahuna Plantation Resort i leilighet
 • Prisen er pr person i dobbeltrom og varierer på avreisedato.
  Vår ref: 308832
  Prisen inkluderer ikke rengjøring som er $200 for 1-soveroms leilighet og $250 for 2-soveroms leilighet.Prisene varierer på avreisedato. Du kan stoppe i USA på veien og forlenge oppholdet om du ønsker. Priser fra andre norske byer på forespørsel.

Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Hotellovernatting(er)
 • Transport
Reisemål Hawaii
Pris Fra 24 400,-

Transportform:

© 2018 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic