GO UP

Reise til San Francisco og to øyer på Hawaii

Vi skreddersyr din ferie!

Denne reisen inkluderer fire netter i San Francisco, tre netter i Honolulu og fem netter på Big Island – Hawaii.

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Bli med på en fantastisk reise til San Francisco og to øyer på Hawaii. Du kan velge å ta med flere øyer også. Ta for eksempel fire dager i San Francisco på ut eller hjemreisen. På Hawaii har du deilige dager i Honolulu og på øya Hawaii.

Reise til San Francisco og to øyer på Hawaii USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Hotellet i San Francisco ligger ved Union Sqare – unik beliggenhet ved de kjente Cable Cars stopp med shopping og Chinatown innen gangavstand.

Besøk San Franciscos forskjellige bydeler, vinområdene i Napa og Sonoma Valley, ta en sightseeingtur på San Francisco Bay og hygg deg på noen av San Franciscos gode restauranter i alle prisklasser.

Reisen fortsetter så til Honolulu med United Airlines. I Honolulu blir du tatt imot og kjørt til 4*Outrigger Reef hotell. Hotellet ligger rett på stranden og er Hawaii eid og drevet.

Reise til San Francisco og to øyer på Hawaii stopp i Washington DC på vei til Hawaii USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Her bor du i tre netter og får inntrykkene av storbyens aktivitet og liv før du nyter fem deilige dager ved Kona på øya Hawaii.

Amerikaspesialisten anbefaler å leie bil og ta en tur til Volcanos National Park og til teleskopene på toppen av Mauna Kea som ligger 4 207 meter over havet. Øya byr også på lekre strender – både sorte og hvite. Fantastisk snorkling og dykking og muligheter til å svømme med delfiner i det fri.

Vil du besøke flere øyer?
Både Kauai og Maui er flotte og annerledes og det er lett å kombinere flere dager på andre øyer. Du kan også velge et ukescruise med Norwegian Cruise Line rundt Hawaii som besøker fire øyer.

Ta en reise til San Francisco og to øyer på Hawaii!

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Prisene inkluderer:


  • Fly Oslo – San Francisco – Honolulu og hjemreise fra Kona t/r med SAS/United Airlines på turistklasse inkludert 1 kolli bagasje.
  • Fly Honolulu – Kona
  • Fire netter i San Francisco på Marriott San Francisco Union Sqare med resort fee inkludert.
  • Tre netter på Outrigger Reef hotel med resort fee inkludert.
  • Fem netter på Sheraton Kona Resort, partial Ocean View rom med resort fee inkludert.
  • Møte med «lei» blomsterkrans i Honolulu og transport til hotellet.

Vår ref: 675324.


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,